Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: HD příjmač Technisat nebo Topfield?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    Zvažuji koupi HD sat. příjmače Topfield SBI 2050 nebo TechniSat TechniBox SIR a signál přes SKYLINK. Který si myslíte že poskytuje lepší kvalitu obrazu, lepší zpracování atd. Zkrátka co byste vybrali?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    technisat alebo vantage hd. bral by som vantu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Citace Původně odesláno od Radim74 Zobrazit příspěvek
    Zvažuji koupi HD sat. příjmače Topfield SBI 2050 nebo TechniSat TechniBox SIR a signál přes SKYLINK. Který si myslíte že poskytuje lepší kvalitu obrazu, lepší zpracování atd. Zkrátka co byste vybrali?
    Ak to chceš naozaj na dobrý HD TV a trochu aj lámeš nemčinu tak by som si vybral v tomto momente TechniSat Digit HD8+
    - 3 roky záruka
    - karta HD+ s nemeckými HD programami na rok v cene
    - 2xCI šachta + Conax čítačka
    - PVR ready s nahrávaním na USB flash alebo USBHDD alebo SD kartu. Pretáčanie, strih záznamov
    - LAN pripojenie
    - EPG ukladané na disk, teletext s 900 stranami
    kúpil by som k tomu cryptoworks CI-modul a SkyLink kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ano, souhlasím, TechniSat Digit HD8+
    je asi dobrý stroj, všichni si jej chválí... - jediné co neumí, je EMU a sdílení (neumí to ani Topfieldy).
    Proto bych k němu ještě přikoupil "na hraní" Arivu 200 HD. Je s ní (a s parabolou na motoru) výborná zábava - na A1 (19,2°E) funguje paket BIS TV + 2 péčka a na 39°E zase celý paket Bulsatcom (95 TV kanálů) včetně 6 HD kanálů a 4 péček..., na 42°E jede TRT HD a ovšem i další kódované programy na dalších družicích...
    Nic z toho samozřejmě na Technisatech ani Topfieldech nefunguje...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 13-10-2010 v 02:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    Jak je s kvalitou Topfieldu, má někdo zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od Radim74 Zobrazit příspěvek
    Zvažuji koupi HD sat. příjmače Topfield SBI 2050 nebo TechniSat TechniBox SIR a signál přes SKYLINK. Který si myslíte že poskytuje lepší kvalitu obrazu, lepší zpracování atd. Zkrátka co byste vybrali?
    Ja jsem pro Vantage.Samozřejmě,když ti jde o kvalitu obrazu.I jinak je celkově dobrej.Dobrá by byla tá HD 8000 S-ka.JÁ MÁM VANTAGE hd 7100ts A JSEM S NÍM SPOKOJENEJ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    17

    Dobrý den,

    máte nějaké zkušenosti s přímačem technisat technibox SIR. zvažuju jaký HD přímač koupit a tento se mi zdá že by mohl být dobrý ale moc recenzí není. bude sloužit pro příjem skylink a volné německé programy z astra 19 a 23°.
    Hlavní je spolehlivost, rychlost přepínání programů, kvalitní ovladač a cena

    nebo je i jiná alternativa?

    dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Riesim podobny problem s vyberom v tomto vlakne:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=25370

    Zatial mam v uzsom vybere:
    - Technisat Technibox SIR
    - TechniSat DIGIT HD8S
    - Vantage HD 6000
    - Vantage HD 1100

    Na Technisat Technobox SIR som nenasiel ziadnu recenziu ale velmi ma laka. Zachytil som o nom nejake negativne skusenosti: http://www.satcentrum.com/forum/?p=show&code=20440
    Na druhej strane predajca, od ktoreho to planujem brat, ich par predal a nic sa mu nevratilo. Udajne s uvodnym firmware nevedel vobec nahravat z kodovaneho programu ale uz by to malo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Fredy
    Guest

    Na SIRa vyšla dnes recenze tady:
    http://www.digitalnitelevize.cz/maga...to-pi-sys.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Citace Původně odesláno od Fredy Zobrazit příspěvek
    Dakujem za info. Precital som si tu recenziu (aj ked skor to bolo take prve slusne zoznamenie) a v zasade vyzera ten prijimac dobre.
    Zaskocilo ma, ze sa neda pozerat na iny kanal ako nahravam a to ani v ramci toho isteho TP ale mne osobne to nevadi, kedze 99% nahravok robim z nocnych repriz serialov ked nepozera nikto doma TV.
    Potesil ma test externych diskov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Moc drahý...
    Ariva 200 HD za 2.600 Kč dokáže to samé a ještě mnohem víc...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 27-10-2010 v 12:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,538

    Inak z testu je zaujimava tato informacia:

    Záznamy pořízené TechniBoxem nelze zpracovávat na PC z důvodů šifrování dat při nahrávání. Vyplývá to z licenčních podmínek firmy Irdeto.
    To teda mame ocakavat, ze vsetky "znackove" pristroje budu sifrovat ulozene data? To si radsej kupim Arivu . [Nastastie len toteoreticky .... ]
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 27-10-2010 v 12:56
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Ta Ariva 200 HD ma stale prenasleduje

    losos: Tvoje (aj inych) rady si velmi vazim. Citam tvoje prispevky. Vidim, ze Ariva 200 HD toho dokaze fakt dost (mnohe z toho nevyuzijem), na druhej strane to vyzera, ze vyzaduje aj dost udrzby a nie je prave spolahliva... to len z postrehov na forach. Alebo mozes potvrdit aj bezproblemovy chod pri dlhodobom pouzivani.

    Sifrovanie pre bezneho uzivatela nie je problem, nahram aj pozriem na prijimaci. Pokial treba spracovanie na PC tak to je uz ina vec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,538

    Citace Původně odesláno od ace960 Zobrazit příspěvek
    Sifrovanie pre bezneho uzivatela nie je problem, nahram aj pozriem na prijimaci. Pokial treba spracovanie na PC tak to je uz ina vec.
    To je prave ten problem. Ked ti odide prijimac, tak mas smolu. Takisto si to nepozries na inom prijimaci (aj toho isteho typu) - co z toho, ze ti ostane HDD plny zaznamu.

    Politika providerov je jasna, no mne sa prave toto nepaci a uz len z tohoto dovodu to nebudem podporovat.

    A myslim, ze je otazkou casu, ked nam budu chciet provideri "zakazovat", co mozme timeshiftovat (resp pretacat v case) a co nie (reklamy a podobne). A to je cesta do pekiel....
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 27-10-2010 v 13:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    A to mas pravdu! Na to som nepomyslel. Navyse, co som letmo zachytil tak prave cez Irdeto sa ma zacat aj zabava typu, ze ti nieco vobec nepovolia nahrat! Neviem, ci to ide aj cez Cryptoworks ale nepocul som o tom, zeby sa to praktikovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Topfield SBI 2050 nebo Mascom MC2000HDUSB
    Od crosshair v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2011, 12:22
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 19:29
  3. Vantage 1100 nebo Topfield 7700
    Od Ladys v sekci DVB-S
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 20:01
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 18:59