Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: MKV - vice zvukovych stop, tv samsung

  1. #1

    wnt wnt je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    Zdravim, omlouvam se, pokud je to OT, ale lepsi zarazeni jsem nenasel.

    Mam televizi Samsung UE40C6540. Prostrednictvim PC share manageru jsem chtel prehrat mkv soubory, ktere maji prokazatelne v sobe vice jazykovych stop. No problem je, ze mi nejde ty zvukove stopy prepinat. Vypada to, jako by televize prehravala vzdy jen prvni stopu.

    Pritom kdyz se podivam do manualu, tak tam mam uvedeno ze zvuk pres tools prepinat lze, nicmene me tam cela kolonka "Zvuk" schazi. V poznamce je uvedeno "tato fce je aktivni pouze tehdy, jeli prehravany soubor typu stream, ktere podporuji vice zvukovych formatu". Muze mi prosim nekdo rict, co delam spatne?

    Kdyz se podivam na vlastnosti mkv, tak tam klasicky vidim jednotlive zvukove stopy v ac3, video je enkodovany pomoci h264.

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    používaj PS3 media server a máš po probléme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    wnt wnt je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    PS3 media server umi spolupracovat se samsungama? nejak ted nechapu

    kdyztak prosim trochu polopaticteji.. ackoliv se v it pohybuju, tak problematice filmu rozumim asi jak koza petrzeli
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    áno vie. stiahni si ten program a vyskúšaj ho. pravdepodobne tvoja TV nevie selektovať jednotlivé zvukové stopy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    pravdepodobne tvoja TV nevie selektovať jednotlivé zvukové stopy.

    "C" modely by to mali zvladnut, ak je HDD/Flash pripojeny cez USB
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    wnt wnt je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    Ja prave nejsem pripojeny pres USB, taham to ze site.. tzn je mozny ze to zvlada jen pres USB?

    Jinak zkousim ten PS3 MS a mam problem s tema mkv, u vsech mi tv hlasi, ze se jedna o nepodporovany format souboru.. je trebas neco nastavit? mam defacto vychozi nastaveni
    wmv to prehralo vpohode (jinak diky za tip, je ten sw mnohem sympatictejsi nez ten od samsungu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Zvukové stopy jdou přepínat při připojení z USB,po síti přes Samsung Share nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    Zdravim,

    nechci zakladat nove tema, tak to napisu sem. Mam objednaneho sama LE46C750 a mam doma hodne Blu-ray filmu v PC, tak by me zajimalo jestli to prehraju pres disk nebo po siti nebo si vsechny filmy musim upravit do .MKV?? Diky za pripadne odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Citace Původně odesláno od Break Zobrazit příspěvek
    Zdravim,

    nechci zakladat nove tema, tak to napisu sem. Mam objednaneho sama LE46C750 a mam doma hodne Blu-ray filmu v PC, tak by me zajimalo jestli to prehraju pres disk nebo po siti nebo si vsechny filmy musim upravit do .MKV?? Diky za pripadne odpovedi
    Samsung nepodporuje formát m2ts.
    A proč to nepustíš v pc,a do TV poslat obraz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od jito Zobrazit příspěvek
    Samsung nepodporuje formát m2ts.
    A proč to nepustíš v pc,a do TV poslat obraz?
    No myslel jsem si to, ale zeptal jsem se, kdybych se nahodem mylil. Pro me je pohodlnejsi to poustet pres externi HDD, ale jinak to nepujde nez pres PC, predelavat to nebude do .MKV. Stejne diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sony Vegas vice zvukovych stop
    Od Fruling v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 17:14
  2. Převod 2 zvukových stop v 1 videosouboru
    Od Bloody.Rabbit v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 14:48
  3. Nastavení nebo přehozeni zvukovych stop
    Od Sandy007 v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 17:04
  4. Více zvukových stop
    Od Raymond v sekci Mastering
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-02-2006, 14:59
  5. Prolínání zvukových stop
    Od Farao v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 19-08-2005, 15:19