Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Pinnacle PCTV Pro - problem se zvukem

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    invit: Nainstaloval jsem PCTVpro a mam stejne problemy v ve Vision s prepinanim programu a zmenou norem. Vyresil jsi to?
    ATV2000 mi s kartou nejede, hlasi to nejakou chybu (z hlavy ted presne nevim jakou).
    Navic v SW Vision mi nechce povolit xvid, ikdyz je nainstalovany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    otaru: Vision akceptuje pouze kodeky, které si nainstaluje sám. ATV chodí, ale musíš si nastavit zdroj jako Generic WDM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    StD: Prosim o te o radu, jako odbornika .
    Ten zvuk pri prepinani norem jsem na PCTVpro zatim nevyresil. Snad nekdo neco zjisti. Ale potreboval bych poradit s rozjetim ATV na teto karte. Pri nastaveni ATV je na vyber moznost zvolit Modul TV karty, bud internal nebo BT8x8. Jestli jsem to dobre pochopil, tak ty mas nastavene internal, a ATV funguje. Jo nebo ne?
    Jestli jo, tak mam problem v PC WDM ovladaci, protoze me to pri spusteni aktivuje WDM ovladac "Cirrus Logis USB-DRV2" a ten ukonci ATV. Vubec nevim co je to za WDM ovladac a k cemu. K TV karte asi ne. Nevis jak ATV, popr. WinXP donutit, aby vzali jako prvni WDM ovladac oc PCVTpro?
    Kdyz napr. spustim ChrisTV (nemas medicinu?), tak tam mam moznost zvolit i tento ovladac a i ChrisTV to ukonci.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...jak donutit XP opravdu nevím - nepoužívám je s PCTV (doma mám W2K a W98SE/NTkern). Dej si do profilu email a pošlu ti svůj soubor nastavení ATV2000.REG. Mělo by ti to s ním chodit, ale musíš si vybrat správně svůj typ tuneru (u PCTV Pro jsou tam myslím čtyři možnosti, nemám to tu v práci před sebou...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    jj čierna mágia... potom som mágom najvyššieho stupňa, alebo mam bezproblémovú kartu a z pekla šťastie
    pretože som ju rozchodil pod xp sp1 bez najmenšieho problému, a takisto inštalácia sp2 na zasvinený systém nič neposrala ... (Manli MuchTV- lacný šmejd...)
    (ABIT NF7-S2,512 MB DUAL@400 MHz,AMD Barton 2500+@3200+(200MHz FSB,TNT2 Ultra,Maxtor 40GB,Manli MuchTv(SAA7130),WinXP SP2(instalovany na rok pouzivanu instalaciu XP))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Devaster, je to sice poněkud OT, ale mohu tě ujistit, že už jsem asistoval u několika instalací PCTV Pro do XP (SP1 i 2) a u někoho to prostě chodilo hned na poprvé, jinde se s tím "šťastný" majitel trápil i vícero měsíců, než to rozchodil k obrazu svému
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    jj od mašiny k mašine to je rozne ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    StD: Diky za pomoc, prolezl jsem tvuj atv200.reg. V mych registrech jsem musel natvrdo nastavit polozku:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\NacreWare\ATV2000\WDM]
    "AutoSize"=dword:00000001
    "VideoDriver"="Pinnacle WDM PCTV Video Capture"
    Po teto uprave ATV jede. Jeste jednou dik .

    Posledni problem mam pri sledovani TV, kdy preprinam mezi normami PAL. Zvuk bud sumi cca 5sec., nebo sumi neustale. Dela to ve vsech pouzivanych SW (Vision, ATV, Chris), normy pro jednotlive programy mam nastavene.
    Tak me napadlo, jake pouzivas drivery. Ja mam drivery a Vision, ktere jsem dostal v krabici, tzn. PCTV verzi 5.9, Build 168 (jako invit). Drivery pro WDM video i audio 1.0.2.35 (11.4.2003).
    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele BRNAK
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    Předmět: Pinnacle PCTV Pro - problem se zvukem
    PROSÍM O RADU,
    Mám novou PCTV Pro s instalací V5.9 a najede mi R... kanálech zvuk. S ... a 22 až 69 jsou v pohodě. Nepomáhá u R... přepínání norem. Měl jsem starší typ PCTV Pro a tam byly také problémy. To vyřešila instalace V4.02. Myslel jsem, že ta nová tyto problémy už mít nebude, ale ouha. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Chlapi, když už se chcete na něco ptát ve spojení s Audiem, tak nejprve přesně specifikujte HW-situaci, propojení a co je tam za OS, SW atd. Jinak to jsou dotazy na 2 věci, když nikdo neví co, jak, kam a pod čím je zapojené, s jakými ovladači, jaké IRQ používá ZK atd. To bych se z toho mohl

    BRNAK: Co je to V.4.02 a ty zkratky S... a R...??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele BRNAK
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    Omluva, šlape to pod WIN XP, audio CMI 8738/C3DX integr. na desce. V.4.02 je starší verze softu od Pi, na které mi jela stará TV karta. U nové po instalaci z orig. CD nejel zvuk na kanálech R8 (191MHz), R10 (207MHz) atd. Na kanálech 21 a výše to bylo ok. Stáhl jsem si "PCTV Stereo fix WXP_SP2.zip". Po instalaci už zvuk jede, ale po přepnutí na kanály 21 a výše a po návratu na R kanály jen šum. Musím vypnout PCTV a znovu zapnout. Na dálkovém ovladači také nejdou tlačítkama 0-9 volit programy. Tento problém už tady také někdo měl. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Proč "cpeš" PCTV Stereo Fix na Pro verzi? Nechápu. Měl jsi dát jen ten 5.50 Patch a více se s tím nemaž. U UHF kanálů máš audio OK a u VHF nikoli? No tak potom hledej odpověď jen v nastavení normy... (nejlépe u každého kanálu zvlášť manual).
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pinnacle PCTV 340e SE USB - problém se zvukem
    Od fifinho v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 12:01
  2. mirovideo PCTV (pro) problém se zvukem
    Od Jidas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-03-2005, 09:57
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 09:08
  4. Problem se zvukem na Pinnacle PCTV Pro
    Od bigboss19 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 23:37
  5. Pinnacle PCTV PRO problém
    Od monpet v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2004, 10:06