Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Počítač ruší signál na televizi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Zdravim, mám problém s příjmem multiplexu České televize. Bydlím v paneláku, v bytě máme 2 televize. Obě televize mám připojené přes rozbočovač z anténního výstupu ze zdi. V pokoji s jednou televizí mám stolní počítač do kterého jsem si nedávno koupil TV kartu WinFast DTV 2000DS, ke kartě jsem koupil další rozbočovač, ten jsem zapojil výstupem do karty, do vstupu zapojil kabel z prvního rozbočovače a druhý výstup do televize. První dny nebyl žádný problém, ale teď když třeba jen spustím nějakou aplikaci na PC tak se obraz na jakékoliv stanici České televize kostičkuje a vynechává zvuk a to i když rozbočovač vyndám z TV karty v PC. U druhého multiplexu kde je Nova, Prima atd. to nedělá. Nejspíš to bude tím druhým rozbočovačem co je v TV kartě.
    Díky všem za jakoukoliv radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od s4m.f1sher Zobrazit příspěvek
    Zdravim, mám problém s příjmem multiplexu České televize. Bydlím v paneláku, v bytě máme 2 televize. Obě televize mám připojené přes rozbočovač z anténního výstupu ze zdi. V pokoji s jednou televizí mám stolní počítač do kterého jsem si nedávno koupil TV kartu WinFast DTV 2000DS, ke kartě jsem koupil další rozbočovač, ten jsem zapojil výstupem do karty, do vstupu zapojil kabel z prvního rozbočovače a druhý výstup do televize. První dny nebyl žádný problém, ale teď když třeba jen spustím nějakou aplikaci na PC tak se obraz na jakékoliv stanici České televize kostičkuje a vynechává zvuk a to i když rozbočovač vyndám z TV karty v PC. U druhého multiplexu kde je Nova, Prima atd. to nedělá. Nejspíš to bude tím druhým rozbočovačem co je v TV kartě.
    Díky všem za jakoukoliv radu
    Lepším řešením bude na výstup účastnické zásuvky dát kvalitní rozbočovač se třemi výstupy (http://www.omko.cz/?rozbocovac-3x-5d....&kod=ALXGHS-3) a vést samostatný (taktéž kvalitní) kabel ke každému zařízení. Případně použít odbočovač se třemi odbočkami min. 12dB (výstup pak zakončit odporem 75Ω), ale to už může někdy vyžadovat i zesilovač, pokud by byl signál slabý.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Lepším řešením bude na výstup účastnické zásuvky dát kvalitní rozbočovač se třemi výstupy (http://www.omko.cz/?rozbocovac-3x-5d....&kod=ALXGHS-3) a vést samostatný (taktéž kvalitní) kabel ke každému zařízení. Případně použít odbočovač se třemi odbočkami min. 12dB (výstup pak zakončit odporem 75Ω), ale to už může někdy vyžadovat i zesilovač, pokud by byl signál slabý.
    Děkuji za radu. Jak sem koukal na ten rozbočovač co jste mi doporučil, tak všechny vývody jsou na našroubování, jdou na to nasadit i klasické koncovky, které se nešroubují?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    dají se koupit redukce z F konektoru (šroubovací) na IEC (nasazovací)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    O jeden dva příspěvky výše máš uveden funkční odkaz, co chceš ksakru víc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od s4m.f1sher Zobrazit příspěvek
    Děkuji za radu. Jak sem koukal na ten rozbočovač co jste mi doporučil, tak všechny vývody jsou na našroubování, jdou na to nasadit i klasické koncovky, které se nešroubují?
    Jdou koupit, ale podstatou kvalitního spoje jsou právě ty F konektory - proto se to taky tak vyrábí
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 07:41
  2. tv signál do více Televizí
    Od Athlon4000 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 15:04
  3. ADSL ruší TV příjem
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 18:31
  4. TV OUT z grafiky ruší TV
    Od Pavelposta v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2005, 14:31
  5. Něco/někdo ruší ČT1
    Od Diablo v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 19-04-2005, 12:41