Téma: Používali byste namísto TV obrazovky projektor s plátnem?
- Ano, již ho používám.
- Ano, v budoucnu to plánuji.
- Projektor ano, ale ne namísto TV.
- Ne, nepotřebuji tak velký obraz.
- Ne, je to příliš drahé.
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu TV Freak v pravém sloupci.
Projektor je lákavý snad jen svou velikostí obrazu jinak životnost a kvalita lamp a nahrazení TV v obýváku prostorově no nevím, dokážu si to představit jako minikino v samostatné místnosti ale jako náhražku TV asi NE.
ps: Většina našich obýváků má vzdálenost pro pozorování TV asi 3-4 metry a dívat se z této vzdálenosti na obraz s úhlopříčkou 2-3 metry mno nevím jestli bych to pobral celé očima,i když tady se najdou borci co koukají na 50" ze 2 metrů a nevadí jim to .(pro mě je ideal 82cm na 2-3 metry)
ps: Většina našich obýváků má vzdálenost pro pozorování TV asi 3-4 metry a dívat se z této vzdálenosti na obraz s úhlopříčkou 2-3 metry mno nevím jestli bych to pobral celé očima,i když tady se najdou borci co koukají na 50" ze 2 metrů a nevadí jim to .(pro mě je ideal 82cm na 2-3 metry)
mam doma projektor .. ale pozeram na nom len filmy, a musi byt tma .. 3m uhlopriecka .. pozeram to z 4och metrov ..
urcite treba k nemu aj telku .. na pozeranie sprav .. atd ..
Ale ten projektor je fajn .. je to pekne kinecko ..
urcite treba k nemu aj telku .. na pozeranie sprav .. atd ..
Ale ten projektor je fajn .. je to pekne kinecko ..
NE. Plátno na kino, TV na zprávy.
Projektor používám hlavně na filmy a sem tam taky na nějakej ten sport a venku i na běžnou TV. Doma se dívám na úhlopříčku 2 metry z cca 3,5 metru a přijde mi to akorát - nejen na filmy v 720p, ale překvapivě i na DVB-T vysílání.