Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Hercules TV smart stereo

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1

    Nejde mi naladit nova, ostatní programy jdou bez problemu, primo nadherne.
    pouzivam ovladace a veskerej soft od vyrobce z instalacniho CD
    nastaveni pro CR- PAL D

    diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    8

    ... tu kartu mam taky. Kdyz jsem ji pouzil poprve, nasla vsechno sama. Pak jsem preinstaloval masinu a musel jsem take NOVU naladit rucne. Zvolil jsem zibrazit vsechny kanaly a postupnym oznacovanim kanalu jsem ji nasel a ulozil do nabidky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    72

    No tak tu kartu mám taky a stalo se, že mě nechce fungovat pod WinXP, prostě spouštím program a na konci spuštění mě ohlásí že došlo k chybě a spadne to. Jsem už zoufalý, nepomohlo nic.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Walker
    No tak tu kartu mám taky a stalo se, že mě nechce fungovat pod WinXP, prostě spouštím program a na konci spuštění mě ohlásí že došlo k chybě a spadne to. Jsem už zoufalý, nepomohlo nic.....
    mam uplne stejnou kartu a naprosto stejny problem :/ Pod Win 2000 mi fungovala dobre, ale pod Windows XP nechce fungovat korektne, dela to presne co pises, alespon s tim programem od nich... bordel je zrejme nekde v ovladacich, protoze mi ji ani ATV2000 2.0.21.1 nenadetekuje korektne a nefunguje s timto programem... jedine, kde jsem ji uchodil je program DScaler, ktery udajne pouziva ovladace svoje....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    72

    No to je super, aspoň vím, že v tom nejedu sám. Dokonce jsem tu kartu nechal i reklamovat a od výrobce se vrátila jiná, s novějšími drivery a výsledek... no hádej... to samý, nejede pod WinXP. Takže jinej soft, říkáš... dá se to odněkud stáhnout, nebo objednat? Přecejenom karta nebyla zadarmo a tak by neměla ležet v šufleti, že ano..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    8

    ... chlapi ja Vas zklamu, ale mam nainstalovane WinXP (SP1) a jede karta nadherne. Ve srovnani z predchozi kartou ATI-All-in-Wonder je to parada.

    Zkusim popsat jak jsem ji instaloval ja.
    Stahnul jsem si z adresy:
    http://ts.hercules.com/eng/index.php
    (v nabidkach zleva do prava jsem volil polozky: VideoEditing/Cameras - TV card - Smart TV Stereo a v dalsim jsem si nechal postupne nabidnout Drivers, Utilities, Patch - a postupne jsem si vsechny stahnul na HDD)

    Instalaci jsem zacal tak, ze:
    1) jsem nainstaloval stazene driver - NE driver z CD!!
    2) z CD od karty jsem nainstalovalm program pro ovladani TV a teletext
    3) pak jsem spustil stazeny Patch a stazeny Utility
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    muzete mi pomoc??? vsechny programy mi bezej vpohode az na satelit- ten je cernobilej, apak pripojene video pres s-video je taky cernobile.!!!! dik za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    8

    ... no, nevim to presne, ale zkus v nastaveni - tusim prvni karta a je tam tlacitko vlastnosti (nebo upresneni) a tam se da zmenit norma z PAL-D na PAL-DK. Alespon me to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    dik za radu, ale v nastaveni v Power vcr lze zmenit pouze na pal d, k, l, m atd. a secam ruzne, ale na pal DK nelze. jestli to treba nechce jinej ovladaci program?????? predem dik..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    8

    ... ja mam Power jiz pocesten a tak ti to napisi jak to vidim.
    Spust PowerVCR II, vyber problemovy program,
    na podlouhlem panelu stiskni kulate tlacitko s kladivkem. Otevre se ti okno, v nem hned na prvni karte stiskni tlacitko Pokrocile a v nove otevrenem okne - vyber v prvni roletce z hora (pojmenovana jako Tuner) normu ktera ti udela dotycny program barevnym - ja mam v roletce vybranou normu PAL-D.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    dik za rady, ale i kdyz to delam presne takhle tak se jako by prepina pri zmene, ale stejne je cernobilej. kdyz sem tam instaloval novej driver z netu tak se me ptal taky jakou mam normu pripojeni a vzbral sem pal DK, ale stejne ne a ne chodit. uz fakt nevim co stim. nemas jeste nejakou radu?? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hercules Smart TV Stereo
    Od Hojan v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 22:03
  2. Hercules Smart TV
    Od FJakub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 17:15
  3. Nejde zvuk u TV karty Hercules Smart TV Stereo
    Od kafac_oldd v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 08:51
  4. Nefungující PowerVCR s Hercules Smart TV Stereo
    Od Walker v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-01-2006, 06:17
  5. Teletext na Hercules smart TV2 stereo
    Od StalinJV v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-04-2005, 05:56