Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: ktery vysilac vysila stv1 a 2 analogove?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Bydlim ve Vyskove. Chytam pozemni digialni signal z kojalu (ct1,2,4 a 24 + analogovou novu).
    Dalsi antenu mam oteocenou smerem na Zlin nebo Trencin. V antene je zesilovac s dosahem 40-90km. Vysilac Trencin je cca 85 km vzdalen. Pokud je mi znamo vysilac Trencin by mel vysilat zakladni slovensky multiplex v digitalni kvalite (ty programy kupodivu nenaladim). Dalsi vysilac je Bratislava cca 125km (tuhle vzdalenost mi urcite neda zesilovac) Otazka zni odkud prijimam ty analogove slovenske programy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Jeane Zobrazit příspěvek
    Bydlim ve Vyskove. Chytam pozemni digialni signal z kojalu (ct1,2,4 a 24 + analogovou novu).
    Dalsi antenu mam oteocenou smerem na Zlin nebo Trencin. [COLOR=red]V antene je zesilovac s dosahem 40-90km.[/COLOR] Vysilac Trencin je cca 85 km vzdalen. Pokud je mi znamo vysilac Trencin by mel vysilat zakladni slovensky multiplex v digitalni kvalite (ty programy kupodivu nenaladim). Dalsi vysilac je Bratislava cca 125km (tuhle vzdalenost mi urcite neda zesilovac) Otazka zni odkud prijimam ty analogove slovenske programy?
    To je slušný blábol Jinak ve Vyškově lze běžně zachytit analogový signál z Velké Javoriny: STV1 na k56 a STV2 na k39. K tomu ještě i Borský Mikuláš: STV 2 na k37, Markíza na k54 a Žilinu: STV2 na k35, JOJ na k52.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    pravdepodobne Nové Mesto nad Váhom, vysielač Javorina + Trenčín, vysielač Nad Oborou
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    chapu to dobre ze Trencin vysila jeste i analog?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    pravdepodobne Nové Mesto nad Váhom, vysielač Javorina + Trenčín, vysielač Nad Oborou
    javorina cca 70km to by odpovidalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    To je slušný blábol Jinak ve Vyškově lze běžně zachytit analogový signál z Velké Javoriny: STV1 na k56 a STV2 na k39. K tomu ještě i Borský Mikuláš: STV 2 na k37, Markíza na k54 a Žilinu: STV2 na k35, JOJ na k52.
    Kdyz uz mas tekovy prehled o tom co se da ve Vyskove chytnout slovenske pozemni digitalni vysilani?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Jeane Zobrazit příspěvek
    chapu to dobre ze Trencin vysila jeste i analog?
    áno, chápeš to dobre ( STV1, TV Markíza, TV JOJ )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Jeane Zobrazit příspěvek
    Kdyz uz mas tekovy prehled o tom co se da ve Vyskove chytnout slovenske pozemni digitalni vysilani?
    Nevím o nikom, kdo by ho tam přijímal. Navíc je to zbytečnost, protože přes satelit to jde v pohodě a komplet nabídka (tj. i Doma, JOJ Plus, STV3).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Nevím o nikom, kdo by ho tam přijímal. Navíc je to zbytečnost, protože přes satelit to jde v pohodě a komplet nabídka (tj. i Doma, JOJ Plus, STV3).
    s tim tak uplne nesouhlasim. pri spatnem pocasi ti satelit obcas nejede a pozemni ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Jeane Zobrazit příspěvek
    s tim tak uplne nesouhlasim. pri spatnem pocasi ti satelit obcas nejede a pozemni ano
    Toto je ovšem pouze tvá domněnka. NUTNO zdůraznit! Při dostatečném průměru paraboly a správném nastavení nemáš v opravdu hustém dešti (průtrži) o nic větší výpadky než u pozemního vysílání, navíc mi stačí přepnout na analogový transponder, zapnout druhý (starý) přijímač a koukám dál, i kdyby kroupy padaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Jeane Zobrazit příspěvek
    s tim tak uplne nesouhlasim. pri spatnem pocasi ti satelit obcas nejede [COLOR=red]a pozemni ano[/COLOR]
    To se ale nevztahuje na dálkový příjem, který mnohdy nejede ani za dobrého počasí, natož za špatného...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Toto je ovšem pouze tvá domněnka. NUTNO zdůraznit! Při dostatečném průměru paraboly a správném nastavení nemáš v opravdu hustém dešti (průtrži) o nic větší výpadky než u pozemního vysílání, navíc mi stačí přepnout na analogový transponder, zapnout druhý (starý) přijímač a koukám dál, i kdyby kroupy padaly.
    To samozřejmě není pravda, záleží jaké mraky jsou na obloze. Občas při průtrži funguje vše občas nejde nic. Mám pro srovnání možnost porovnávat asi 15 parabol a nějakých 50 přijímačů
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Pavel_tempx2 Zobrazit příspěvek
    To samozřejmě není pravda, záleží jaké mraky jsou na obloze. Občas při průtrži funguje vše občas nejde nic. Mám pro srovnání možnost porovnávat asi 15 parabol a nějakých 50 přijímačů
    No a já jen jednu, na jeden směr a dokážu ti říct naprosto přesně, kdy něco hrozí výpadkem a kdy ne. Léta praxe. Fakt je jen ten, že se změnou počasí letos jsem měl výpadky 2 (dva), loni, předloni žádný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Pavel_tempx2 Zobrazit příspěvek
    To samozřejmě není pravda, záleží jaké mraky jsou na obloze. Občas při průtrži funguje vše občas nejde nic. Mám pro srovnání možnost porovnávat asi 15 parabol a nějakých 50 přijímačů
    Obvykle vypadne uplink v Praze a proto to nejede nikomu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. STV1 v HD v DVB-T
    Od jarino1978 v sekci DVB-T
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-02-2012, 11:53
  2. kníže analogové audiotechniky
    Od Pave1 v sekci Volná témata
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2011, 18:56
  3. Jake porady vysila Nova v HD
    Od michalhejl v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2009, 18:12
  4. Nejede STV1, STV2, sekani na Prima COOL
    Od vmlich v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 09:23
  5. V jakým formatu vysílá ?
    Od Majky v sekci DVB-T
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 19:43