Původně odesláno od
zlobr3
Zdravím...chcel by som prejsť z káblovky(digi tv) a vlastný zdroj tv signálu a potreboval by som poradiť pri výbere zariadenia....ak by mi niekdo poradil , bol by som rád.
Prvdepodobne by som šiel asi do skylinku,väčšina píše žemajú najkvalitnejší obraz,potom určite dual konvertor(19,2 a 23,5) a potrebujem vedieť :
1. ked je tam dual konvertor,idú do prijimača z paraboly dva koaxialy alebo len jeden?
2. Potrebujem prijimač ktorý dokáže spracovať naraz dva signály,jeden pušťať do HD plazmy a druhý nahrávať,alebo pustiť von cez scart(mám DVD rekorder).Nezaléží či druhý program pustí von alebo ho nahrá sám...Spracovať musí z viacerých transponderov,NIE len z jedného...to je dosť obmedzujúce...
3. V skylinku nie je program AXN,dá sa k nemu nejak dopracovať s použitím zostavy pre skylink? (karta a príjem z družíc 19,2 a 23,5)???
4. Nájdem niekde prehladný zoznam programov volne dostupných na týchto dvoch družiciach,ktoré budem môcť prijímať spolu zo skylink programami???
Vopred dakujem za odpoved a ospravedlňujem sa za prípadné somariny čo som tu popísal....