Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: DVB-T v síti UPC

  1. #16
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Z Prahy jdou po optice pripravene streamy, ale modulátory jsou na hlavkách, to že je jich v Brně více je jistota, tak velkou oblast pokryvat z jednoho zdroje by byl dost velkej problem. Krom toho jako v jinych mestech je to nekolik siti ruznych operatoru zkoupenych/vybudovany postupne Karnevalem a nasledne UPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    Mio: dáš sem prosím parametry toho DVB-T vysílání (modulaci, frekvence, rychlost...)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Frekvence jsou v prvnim prispevku, ty zbyle 2 mux jsou samozrejme o 8, respektive o 16MHz vys. To plati pro site byvaleho karnevalu a pro site po konverzi na rozsah 0-850 MHz.

    Bohuzel vic info nemam, narozdil od DVB-C kde musime pracovat s parovanim, kartymi a podobne, tak ohledne DVB-T zadne info neni.

    Nezadarilo se mi ani nic vymacknout z mych prijimacu.

    Ale odhaduju to na 16QAM mux 1 a 2 a vyssi pro MUX 3 a 4, jednicku a dvojku mi vidi obyc STB, vyssi jen TV, HD jedou v 1080i.

    Pokusim se zjistit vic, ale nikdo nic nevi, je to sranda nejaci lidickove delaji upgrade na hlavnich stanicich ale nikdo nic nevi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    Kmitočty: 474, 482, 490 a 498 MHz (K21 - K24)
    U všech 4 muxu používají QAM 64, GI 1/32, FEC 7/8 (max BR 31,6 Mbps)
    Naposledy upraveno uživatelem petrsv_shw: 05-09-2010 v 16:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    114

    Mohu potvrdit ze v Brne Medlankach to nefunguje zkousel jsem to nekolikrat na ruznejch tv i v casech.Nevi nekdo jestli se to rozjede a kdy.Zkousel jsem volat na podporu a tam mi nic moc nevysvetlily ja o koze on mlel o voze/dvb-c/ takze jsme se nedomluvily ale pokud prej v te siti neco je zkouset to jedine ladit na dvb-c tuneru na tom T to prej nikdy nepujde.|uvadi nekde upc na svych strankach ze to nekde funguje at ho muzu priste nasmerovat diky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    698

    Co myslíte, je šance, že daj do UPC DVB-T i ČT4 HD (= nový druhý HD porgram ČT)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Informace ze sítí DVB-C
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 73
    Poslední příspěvek: 19-05-2018, 20:10
  2. Televize v síti
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:56
  3. Přehrávač k TV na síti
    Od leviathan v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 12:53
  4. Defragmentace HDD po síti
    Od Diablo v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 07:16
  5. TV tuner v síti
    Od Pohoda-jazz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 13:47