Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: DVB-T v síti UPC

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Dávám to pod DVB-C protoze se jedna o kabelovku, ale jedna se o multiplex v norme DVB-T vysilany v siti UPC.

    Aktualne funkcni v lokalitach:

    Praha a okoli
    Ustecky kraj - vetsina

    V multiplexu vysilany programy:

    MUX 1 - 474 MHz - C21 - Ust. kraj
    CT1
    CT2
    CT24
    CT4
    Z1

    MUX 2 - 482 Mhz - C22 - Ust. kraj
    Barandov
    Nova
    Prima
    Nova Cinema
    Prima Cool
    Ocko
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    http://www.digizone.cz/aktuality/upc...ic-sirenych-v/

    Obsazení multiplexů je následující (Praha, Jižní Město):

    • 21. kanál - UPC Express, ČT 1, ČT 2, ČT 24, Z1 + stanice Českého rozhlasu
    • 22. kanál - Nova, Nova Cinema, Óčko, Prima, Prima Cool, TV Barrandov
    • 23. kanál - ČT HD, Nova HD, Prima HD - programy jsou šířeny v kompresi MPEG-4
    • 24. kanál - kódované stanice označené jako pay tv 1 až pay tv 5
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Ano, ted na to koukam, na severu uz makaji i MUX 3 a MUX 4

    A to jsem myslel ze se HD nedockam, ted si muze O2 s MUX4 z UL trhnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    V Brně je to taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    198

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    V Brně je to taky.
    Muzes to to upresnit? Je tam uz i ten multiplex s HD programy?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    Muzes to to upresnit? Je tam uz i ten multiplex s HD programy?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    198

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    198

    Ja osobne UPC kabel nemam. Kolegove ano. Zkouseli to naladit s beznym dvbt stb, ktery umi mpeg2, i s novou TV s DVB-T na dvou ruznych mistech v Brne a neuspesne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele tjurny
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    503

    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    Ja osobne UPC kabel nemam. Kolegove ano. Zkouseli to naladit s beznym dvbt stb, ktery umi mpeg2, i s novou TV s DVB-T na dvou ruznych mistech v Brne a neuspesne.
    Ja to zkousel ladit v brne na PayTV k PS3 a naladil jsem vse co psal "pitomec" krom HD kanalu. Ale Kdovi jak je na tom ta krabicka z HD prijmem. Jo a nejelo mi EPG. Naposled zkouseno v nedeli 29.srpna

    http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=3046
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    Ja osobne UPC kabel nemam. Kolegove ano. [COLOR=red]Zkouseli to naladit[/COLOR] s beznym dvbt stb, ktery umi mpeg2, i s novou TV s DVB-T na dvou ruznych mistech v Brne [COLOR=red]a neuspesne[/COLOR].
    Kdysi se kvůli HBO a HBO 2 dávaly do beden zádrže, které určitě nikdo nedemontoval (když HBO a HBO 2 šly do digitálu) a právě na těch kmitočtech, kde tyto programy dřív byly, je dneska šířené DVB-T. Takže to může být ten důvod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    198

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Kdysi se kvůli HBO a HBO 2 dávaly do beden zádrže, které určitě nikdo nedemontoval (když HBO a HBO 2 šly do digitálu) a právě na těch kmitočtech, kde tyto programy dřív byly, je dneska šířené DVB-T. Takže to může být ten důvod.
    Nefunguje to napr. na siti v casti Brno Kamechy, zcela nove vybudovano v roce 2007-8. Analogove to na tom kabelu bezi normalne, DVB-T nikoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    můžete sem někdo hodit parametry toho vysílání (modulaci, frekvence apod...)
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od MomoBrut Zobrazit příspěvek
    Nefunguje to napr. na siti v casti Brno Kamechy, zcela nove vybudovano v roce 2007-8. Analogove to na tom kabelu bezi normalne, DVB-T nikoliv.
    Doba vybudování nemá na nic vliv, ten signál je šířený centrálně a tudíž když ho chytnu na Staráku, tak musím i v Bystrci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    No to neni tak uplne pravda, tech hlavnich stanic bude v Brne nekolik, krom toho jsou i oddelene oblasti s jinym zdrojem signalu.

    Takze trpelivost, do konce roku by meli byt skoro vsude.

    Co se tyka HBO filtru, pri upgradu na obousmerny provoz (docsis) a dvb-c se verkera filtrace v kazde rozvodnici predelala na spravnou, Stare HBO filtry by se vyskytovat nemeli, ovsem je tu jisty lidsky faktor. Jiste je to u zakazniku kteri maji i internet, tam tu filtraci predelat museli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    No to neni tak uplne pravda, [COLOR=red]tech hlavnich stanic bude v Brne nekolik[/COLOR], krom toho jsou i oddelene oblasti s jinym zdrojem signalu.

    Takze trpelivost, do konce roku by meli byt skoro vsude.

    Co se tyka HBO filtru, pri upgradu na obousmerny provoz (docsis) a dvb-c se verkera filtrace v kazde rozvodnici predelala na spravnou, Stare HBO filtry by se vyskytovat nemeli, ovsem je tu jisty lidsky faktor. Jiste je to u zakazniku kteri maji i internet, tam tu filtraci predelat museli.
    To víš nebo tipuješ? Já měl za to, že signál jde z Prahy po optice a ne, že se vytváří kdesi v Brně (byť nějaká záloha tady být samozřejmě může).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Informace ze sítí DVB-C
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 73
    Poslední příspěvek: 19-05-2018, 20:10
  2. Televize v síti
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:56
  3. Přehrávač k TV na síti
    Od leviathan v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 12:53
  4. Defragmentace HDD po síti
    Od Diablo v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 07:16
  5. TV tuner v síti
    Od Pohoda-jazz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 13:47