Téma: Kolik vás stál přechod na příjem DVB-T?
- Méně než 2000 Kč.
- Něco mezi 2000 a 5000 Kč.
- 5000–10 000 Kč.
- Více než 10 000 Kč.
- DVB-T nepřijímám.
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu TV Freak v pravém sloupci.
Nestál mě ani haléř. Mám DVB-C (což mě měsíčně tedy stojí dost, mám komplet nabídku)
primam aj DVB-T ale neda sa to pozerat .. preferujem DVB-S ..
Nestál mě ani haléř. Mám DVB-C (což mě měsíčně tedy stojí 895,-Kč vč. DPH, mám komplet nabídku)
0,00 K. Terestrial nezajímá.
Za DVB-S FTA se neplatí, maximálně občas GEZ, česky se u mě doma nemluví, ani se psem, ten chodí Gassi, další na "Walkies". :BB:
Za DVB-S FTA se neplatí, maximálně občas GEZ, česky se u mě doma nemluví, ani se psem, ten chodí Gassi, další na "Walkies". :BB:
Rovnez DVB-C
vůbec nic a momentálně na něj koukám /satelit byl a zase bude/
Prešiel som z analógového terestriálneho ďiaľkového príjmu rovno na DVB-S a o DVB-T nemám vôbec záujem. Takže ma nestál ani Euro a ani do neho nemienim nikdy investovať. V okrese Prievidza (SK) totiž príjem do dnešného dňa ani nie je možný, napriek tomu, že predajne elektroniky sú plné TV prijímačov s možnosťou príjmu DVB-T. O jeho kvalite snáď ani netreba diskutovať. Plne si vystačím s DVB-S (S2) v HD kvalite.
DVB-T za 0€, ale nepozeram, je to hnus aj na CRT.
Vyuzivam uz 5 rokov DVB-S FTA, alebo zakladnu ponuku SkyLink/CSLink, kde je obraz pozeratelny. Sporadicky vyuzijem aj PAY baliky.
Vyuzivam uz 5 rokov DVB-S FTA, alebo zakladnu ponuku SkyLink/CSLink, kde je obraz pozeratelny. Sporadicky vyuzijem aj PAY baliky.
190Kc za set top box z vyprodeje + stara antena za 0Kc