Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vysielanie cez satelit

  1. #1
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Je tu niekto , kto ma skusenosti so streamovanim videa cez satelit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    přes satelit nebo satelitní internet? už jsem na tu možnost koukal a bavil jsem se i s chlápkama z SNG z ČT, každopádně bych se spíš obrátil na kitdigital ti nabízí i pronájem, jen za "pěknou pálku"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    pavel : no v principe satelitny internet .. mame postavenu trasu VOZ - Pevny uplink pri serverovni .. Len vysielanie , ktore pouzivame cez pevny internet , cez tento satelitny moc dobre nefunguje .. Tak by som si rad podebatil s niekym , kto s tym ma skusenosti ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    tak satelitní net asi moc lidí mít nebude, ale přes satelit bude o dost větší zpoždění (možná to je ten problém), co používáte za SW pro vysílání? nezkoušel jsi třeba WME? jak se projevuje to špatné vysílání?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no pouzivame RTMP protocol , ktory zjavne potrebuje overovanie .. Ked sme dali modemy bez satelitov , normalne do kriza RX<->TX , tak to chodilo OK .. ale museli sme zvysit spatny kanal z 128kbps nas 256kbps .. ale ako sme pripojili anteny , tak to nevie ist .. aj ked sme spatny kanal dali na 512 , tak to proste 5 sec ide , potom to padne na 5 sec , zase to 5 sec ide .. atd .. hladam teraz nejaky iny protocol , ktory nepotreboval potvrdzovanie zo servera .. aby proste len posielal data , do cirernej diery .. prave idem skusat RTSP a ked to ani s tym nepojde , tak potom jedine unicast .. len si potrebujem dako poriesit meranie dat , aby som videl , aka komunikacia ide , ktorym smerom ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    tak nějaký firewall ten by to mohl ukázat, jaká komunikace na jakém portu, kolik dat....

    to vysílání máš pro posílání streamu na internet, teda spíš na nějaký server? zkus tam píchnout PC s Windows Media Encoderem, by mě zajímalo jestli to pojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no .. ked budeme mat prenajatu trasu , tak to mozem odskusat .. zatial nam vzdy daju len na par hodin volnu frekvenciu , ked potrebujeme testovat ..

    ale osobne teda sa firme MICROSOFT snazim vyhnut
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zive vysielanie cez mobilnu siet
    Od Pytkin v sekci DV/HDV
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 22:07
  2. Ake vybrať vysielanie ( poskytovatelia ) ?
    Od hustler v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 13:31
  3. TV vysielanie - stereo zvuk
    Od Jozef035 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 11:35
  4. 16:9 tv vysielanie v ATV 2000 na widescreen monitore
    Od danno v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-06-2006, 20:00
  5. vysielanie tv po sieti
    Od sefo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-04-2004, 13:06