Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Corel Video Studio X3 - "konvertoring"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    65

    Zdravím Vás borci,
    mám takovej hloupej dotaz. Potřebuji poradit jakej výstupní formát videa nastavit v Corelu X3. Data z kamery jsou v m2ts a TV (na které budu videa z 99% prezentovat pomocí memory flash nebo 2TB HDD) přehrává tyto formáty - avi/.mkv (DTS)/.asf/.wmv/*.mp4/.3gp/.vro*/.mpg/.mpeg.ts/*.tp/.trp.
    V Corelu nepředpokládám z videem žádné dramatické změny či úpravy. Jde mně především o konverzi na které minimálně uberu kvalitou videa a poté následně přehrávat na TV. Zálohovat budu jak už jsem psal na 2TB HDD.
    Mockrát díky za rady a nezlobte se za hloupu otázku (jsem v tomto úplnej "lajk")
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    AVCHD - 1920x1080
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    AVCHD - 1920x1080
    Mockrát díky, doufám, že to dělám správně. Je to v tý záložce "Create video file" ? Pokud ano, tak se mně to bude renderovat snad den Není na to nějaká "záplata" aby to bylo rychleji ?
    Ještě jednou díky.
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    AVCHD - 1920x1080
    Ahoj, ještě se vracím k tomuto příspěvku, moje TV přehrává tyto videa s příponou "avi/.mkv (DTS)/.asf/.wmv/*.mp4/.3gp/.vro*/.mpg/.mpeg.ts/*.tp/.trp" Tak jak to v tom Corelu udělat s tímto nastavením AVCHD - 1920x1080 aby mně to přehrála ?
    Mockrát děkuji za radu a nezlobte se za stupidní otázku.
    Díky moc.
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    vyskúšaj výsledný súbor z Corelu ( mpg ) premenovať tú príponu mpg na m2ts. Ak to nepomôže, tak si stiahni tsmuxer , vlož tam premenovaný mpeg na m2ts, daj voľbu ts a premuxni to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    vyskúšaj výsledný súbor z Corelu ( mpg ) premenovať tú príponu mpg na m2ts. Ak to nepomôže, tak si stiahni tsmuxer , vlož tam premenovaný mpeg na m2ts, daj voľbu ts a premuxni to.
    Díky za radu, odpoledne to prubnu.
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    6

    Zkoušel jsem v Corelu projekt asi 16min dlouhý s cca 15 přechody(z Canonu HF200 24Mbit/s) do souboru AVCHD 1920*1080. Smart rendering evidentně výtečně fungovalo. Při přehrávání výsledku jsem ale bohužel zaznamenal asi u 4 přechodů poškození obrazu -cca 1 s rozkostičkování nebo jinak podobné artefakty a bohužel na stejném místě při opakovaném přehrávání. K chybě muselo dojít při renderování. Má s tím někdo zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    u mňa zatiaľ všetko OK. asi bohužiaľ vypadnuté snímky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    28

    Mám ten samí problém, při vytvoření videa z projektu se občas video škubne.
    Používám systém win 7 64bit ultimate a mám takové tušení že mi to dříve nedělalo.
    Jestli není problém v nějakém kodeku či co.
    už jsem zkoušel i video studio přeinstalovat a stále to dělá to samé.
    Nevíte nikdo co stím ? To video je v tomto případě pro mě nepoužitelné.

    Díky za všechny rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    18

    Tak jsem taky narazil. Video studio X3 - výstup do avchd variable bitrate 16 Mb/s, výsledné video se škube (nebo nejde vůbec přehrát). Co je zvláštní, starší video studio 11 se stejným projektem a úplně stejným nastavením žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Konfigurace Corel video studio ultimate x5
    Od qquiderr v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2012, 11:59
  2. Corel Video Studio X4 - smart rendering 50/60p = OK
    Od jarino1978 v sekci Editace videa
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 03-12-2011, 10:56
  3. Corel Video Studio X2 - nečte .MOV
    Od troniq v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2011, 23:34
  4. Corel Video Studio ProX3
    Od souteh v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-01-2011, 22:02
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 11:00