Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Co si pořídit k nové TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Ahoj, přiznám se, že jsem v tomto totální laik, takže budu rád aspon za pár základních rad...mám příjem z "kabelové" televize (společná anténa na výškovém baráku), tedy kvalita o ničem, pár programů jede v digitálu, ale stejně....
    Před 2 týdny jsem zakoupil novou TV (plasma LG50PS6000), je ve full HD, rád bych ted radu co dál, chci koukat především na sport, takže zřejmě pro mě je jedinou možností ke kvalitnějšímu signálu satelitní příjem a tady bych potřeboval radu, co ted, co dál, možná výběr satelitního kompletu. Díkyb za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Parabolu 80cm, single konvertor, HD přijímač (třeba TechniSat TechniBox SIR, ale bude v prodeji až cca v září) , kartu Skylink a nainstalovat to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Parabolu 80cm, single konvertor, HD přijímač (třeba TechniSat TechniBox SIR, ale bude v prodeji až cca v září) , kartu Skylink a nainstalovat to.
    A je lepší to kupovat samostatně nebo s klidným svědomím mohu v nějakém balíku satelitního kompletu? A preferuješ tedy skylink třeba před upc a dalšími?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Balík satelitního kompletu najdeš tak někde v Bauhausu (a od toho bych šel rychle pryč) a pokud navštívíš nějakou specializovanou prodejnu se satelitní technikou, tak tam ti prodají co budeš chtít.

    V případě UPC je to snažší v tom, že si objednáš službu a dostaneš všechno i s instalací zadarmo, samozřejmě ale musíš platit paušál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Balík satelitního kompletu najdeš tak někde v Bauhausu (a od toho bych šel rychle pryč) a pokud navštívíš nějakou specializovanou prodejnu se satelitní technikou, tak tam ti prodají co budeš chtít.

    V případě UPC je to snažší v tom, že si objednáš službu a dostaneš všechno i s instalací zadarmo, samozřejmě ale musíš platit paušál.
    A co se týče kvality a služby se to dá srovnat? myslím sky a upc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    UPC ti poskytuje komplet celou službu, takže ty jenom platíš. U Skylinku si všechno pořizuješ na svoje náklady, ale zase pokud nechceš mít měsíční paušál a vystačíš si se základní nabídkou (21 programů), tak to lze. Musíš si napřed sám sobě říct, jaký programy chceš přijímat a jestli seš ochoten i pravidelně platit a pak se rozhodnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    UPC ti poskytuje komplet celou službu, takže ty jenom platíš. U Skylinku si všechno pořizuješ na svoje náklady, ale zase pokud nechceš mít měsíční paušál a vystačíš si se základní nabídkou (21 programů), tak to lze. Musíš si napřed sám sobě říct, jaký programy chceš přijímat a jestli seš ochoten i pravidelně platit a pak se rozhodnout.
    ok, tak moc díky za základní infodoufám, že ten rozdíl kabelu a satelitu bude na té televizi poznat)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Poznat to bude určitě, navíc ty teď nemáš kabelovku, ale obyčejnou společnou anténu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Poznat to bude určitě, navíc ty teď nemáš kabelovku, ale obyčejnou společnou anténu
    Jasně)já taky doufám, když už to mám ve full HD tak je potřeba dobrý zdroj, koukal jsem na to cos mi napsal, třeba na tohle TechniSat model DIGIT HD8 SX to už asi bude patřit k dostačující kvalitě,že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od tomino77 Zobrazit příspěvek
    Jasně)já taky doufám, když už to mám ve full HD tak je potřeba dobrý zdroj, koukal jsem na to cos mi napsal, třeba na tohle [COLOR=red]TechniSat model DIGIT HD8 SX[/COLOR] to už asi bude patřit k dostačující kvalitě,že?
    Dostačující to bude, ale nemá to přímo čtečku Irdeto/Cryptoworks, takže ještě k tomu musíš dokoupit CAM za cca tisícovku. Radši bych počkal na ten výše uvedený TechniSat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Dostačující to bude, ale nemá to přímo čtečku Irdeto/Cryptoworks, takže ještě k tomu musíš dokoupit CAM za cca tisícovku. Radši bych počkal na ten výše uvedený TechniSat.
    Jinak já jsem objevil komplety i mimo bauhausy a pod věci, můžu jrešztě otázku jak by si vyhodnotil toto?
    Satelitní komplet Topfield TF7700HSCI +parabola 80cm+ MONO+SKYLINK+CW cena je cca 8000,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    jinak tedy počkám rád, jen ta cena asi pak bude vyšší u toho druhého co jsi psal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    ikdyž co se týče recenzí tak velmi dobře vychází spíše toto: Satelitní komplet Mascom MC2000CR / 80MBL + karta Skylink HD, akorát je to už starší věc a nevím co vše neumí oproti těm dnešním...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    http://www.omko.cz/?technisat-techni...=SRDTECHBOXSIR

    A Mascom ani omylem, nedávno jsem jednoho měl v ruce a nebýt toho, že byl zákazníka, tak už je na smeťáku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    http://www.omko.cz/?technisat-techni...=SRDTECHBOXSIR

    A Mascom ani omylem, nedávno jsem jednoho měl v ruce a nebýt toho, že byl zákazníka, tak už je na smeťáku
    ok, zvážím to co jsi mi napsal možná ještě s VANTAGE
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Televizory (CRT, LCD, PDP): HDMI 1.4a - kde pořídit
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2012, 17:02
  2. Jakou pořídit TV? led/plazma
    Od drap v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-02-2012, 16:49
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-11-2011, 07:26
  4. Co si pořídit?
    Od hexxisek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-01-2011, 18:30
  5. Jakou pořídit vypalovačku?
    Od Petr_K v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 148
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 20:40