Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Technisat Skystar HD2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    Ahoj, jsem začátečník, pomůže mi někdo rozběhat výše uvedenou kartu s CI slotem? Případně nastavit VPlug? Moc díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    1. zo stranok technisat si stiahni driver
    http://www.technisat.com/indexd606.h...ts,en,76-15023

    2. vypni PC, vloz kartu do PCI slotu a nainstaluj ovladace

    3. bud pouzijes DVB Player, ktory je sucastou instalacneho balika, alebo si nainstaluj nejaky iny, bud plateny, alebo free.

    4. do adresara plugins daneho DVB Playera si nainstaluj vplug

    5. nastavenia vplug-u najdes na skystar2.info

    tvfeak.cz
    skystar2.info
    dvbskystar.com
    cssf.cz

    ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    1. Nainstaloval jsem ovladače + DVB Viewer TE2
    2. Stáhl a nainstaloval VPlug 2.4.5
    3. Stáhl SoftCam.Key z 8.8.2010
    4. Přepsal správně v ini souboru "FilesPath" a "TranspondersPath"
    Ale kodované programy pořád nejdou.

    Má otázka zní zda musím mít aktivovanou kartu?
    Která karta je eventuelně nejlepší?
    Když jsem prohlížel SoftCam.key, nejsou tam klíče na české programy např. UPC, jak to tedy přesně funguje?
    Pokud mám CAM modul na CW, poběží pouze kódované programy v CW ???
    Pokud bych chtěl i jiné stanice musím mít lepší CAM, např. Diablo???

    Moc díky za odpovědi, jsem úplnej začátečník
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,502

    Ale kodované programy pořád nejdou.

    Ktore kodovane mas na mysli ? Pretoze uz ich na orbite vela neostava pre Vplug.
    Alebo si si nebodaj myslel ze dekodujes UPC, Skylink a ostatne ???
    Tak na to zabudni a radsej si zozen Skylink/CSlink kartu.

    vsetky ostatne info sa dozvies na www.cssf.cz, staci citat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    Dík za odpovědi...
    Kartu mám již od Skylinku objednanou, ale nemá všechny programy...
    Jen nevím proč nedostanu jednoduchou odpověď, na netu jsem strávil dost času brouzdáním a hledáním. Nepotřebuju arogantní odpověď od zkušenějšího, který také kdysi začínal a odkazuje mě na další forum...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,502

    Pokial sa korektne spytas na nieco, na co sa sa da exaktne (a hlavne jednoznacne a strucne) odpovedat, odpoved dostanes.

    Ovsem na otazky typu:

    Která karta je eventuelně nejlepší?
    Ale kodované programy pořád nejdou.

    necakaj rozumne odpovede. Kazdy raz zacinal a jednoducho si urcitu teoriu treba nastudovat, ci sa ti to paci, alebo nie. A cim skor zacnes, tym lepsie.


    Kartu mám již od Skylinku objednanou, ale nemá všechny programy...
    detto ... odkial mam vediet o ake programy ti ide ... ? zamysli sa nad tym, co sa pytas. Nemam(e) vestecku gulu, aby sme vedeli ake programy mas na mysli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    Kdybych tušil co konkrétního to všechno obnáší, zeptám se přesněji. Omlouvám se za svou nevědomost. Stačilo mi napsat, že VPlug slouží pouze k dekódování vybraných programů (velmi malé množství) a žádný český provider mezi ně nepatří.
    Můžeš nějak stručně popsat co všechno tedy umí VPlug?

    K těm programům... jdou mi pouze volné, kartu od Skylinku ještě nemám, až příští týden... a zajímám se o sportovní kanály.

    Také nejsem vlastníkem věštecké koule, kdybych byl, nezdržoval bych se na foru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,502

    Vplug sluzi na dekodovanie kanalov ci uz za pomoci AU, alebo dodanych klucov (softcam.key).
    Este do minuleho tyzdna si mohol sledovat zostatok ponuky Digi TV v Nagra 2.

    Zoznam toho, co ide dekodovat je jasny zo suboru softcam.key na pozicii 23.5 ostava este niekolko kanalov v Nagra2 od providera KD (pozor, tento vysiela v DVB-S2).

    zoznam toho, co este ide cez EMU na inych poziciach:


    Biss keys updated....MGM Middle East/MGM Europe (10.0°E)
    DCW keys updated....RTVi (13.0°E)
    Se*ca keys updated...(4.0°W/13.0°E/19.2°E)active 0C key august/next 0D key september
    Irdeto 2 keys updated...DTH Bulsatcom (39.0°E) active 06 key
    CryptoWorks keys updated....(4.8°E/9.0°E) active 00 key
    Viaccess keys updated....(5.0°W/13.0°E/19.2°E)
    TELECLUB Switzerland Cable TV (3B01) active 00 key
    DIGI TV Intelsat 11-02 (1.0°W) Down-->Nagra 3
    TV GLOBO Hotbird 6 (13.0°E) active 01 key
    KABEL DEUTSCHLAND Astra 3A (23.5°E) ID1101 active 00 key
    Telefonica TV Digital Brasil Amazonas (61.0°W) ID7311 active 00 key
    Canal+ Belgique/BeTV Wallons(Cable)....active 0D july/next 0C august


    samozrejme, dostat sa k ponuke da aj inym sposobom (zdielanie/sharing), kde sa mozes o poplatky delit s niekym, kto ti poskytne kluce (zaroven pridavam dalsi tip na uzitocny plugin pod DVBV -> ACAMD).


    dalsie info k tejto karte najdes na skystar2.info
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 09-08-2010 v 00:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    DVB-S2 není pro problém SkyStar HD2 .
    Jinak děkuju za odpověď.
    Ten plugin ACAMD slouží pro ten sharing? Jak ten sharing vůbec jde využít?
    Sledování satelitu přes HTTP pomocí VLC? (s něčím takovým jsem se již setkal), nebo i jiné protokoly?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,502

    Jak ten sharing vůbec jde využít?

    Zozenies niekoho, kto ti poskytne pristup k svojej karte a ty pomocou nejakeho protokolu (napriklad newcamd)mozes kanal dekryptovat. Nemyslel som sharing fyzickych dat, len kluca.
    Takto to funguje aj lokalne, ak napriklad doma pozeras z viacerych PC/notebookov. Na jednom je fyzicka karta DVB-S2 karta, phoenix a v nom Skylink/CSlink karta a beziaci NewCS server.

    A na dalsich PC ti staci len klient (DVBViewer a acamd).

    Vysvetlit jednu vetou to je zlozite, ak ta zaujima viac problematiky, pozri na skystar2.info sekcia acamd.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 10-08-2010 v 00:48 Důvod: preklep
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    Ok, děkuju za informace. Vím, že se to určitě nedá lehce popsat . Sharing stejně zatím nebudu rešit, spíš mě teď dopálilo, že jsem se dočetl, že z NovaSport zmizí anglická liga a převezme jí DigiSport . A to zrovna ted, kdy čekám každým dnem novou HD kartu od Skylinku , já mám tedy pech...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Oživení Technisat Skystar HD2
    Od Avap v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 12:17