Rušení obrazu TV VIsion PV951TF (MEDAI FORTE)
Ahoj všem, mám velký problém.... nedávno jsem si pořídil, bezdrátový internet wifi, mám kartu zcom 626,, a strašně mi to začalo rušit obraz , prosím pomozte ,,... myslíte , že by se to dalo řešit nějakýma jinýma ovladačama ??
dík Dejva
dík Dejva
No, je to frekvenční rušení. Ovladačema to nepůjde.
Zkus, pokud máš na to místo, dát obě karty co nejdál.
Hlavně nemít obě zařízení na společném IRQ.
Zkus, pokud máš na to místo, dát obě karty co nejdál.
Hlavně nemít obě zařízení na společném IRQ.
takže na IRQ jsem se mrkl, není stejný ... zařízení jsou od sebe nejdál jak to nejvíc šlo... , bohužel jsou tam ty pásy pořád...
Jestli tam nebyly před tím, než jsi namontoval wifi, tak je jasné, odkud vítr fouká. Nevím, jak toto odrušit.
a kde by se dali najít nějaké nové drivery a aplikace pro tuto kartu ??
........ PRo win XP ??
Vyrábí se ještě vůbec ?
........ PRo win XP ??
Vyrábí se ještě vůbec ?
Poraďte s programem Pinnacle PCTV Pro + FM - 5.50 (build 110). Nemám možnost probíhající TV pořad současně nahrávat a zároveň i poslouchat. Ihned po zmáčknutí tlačítka nahrávání se mi ztratí zvuk. Při zpětném přehrávání nahraného TV pořadu je zvuk, ale plně funkční, kde je chyba? Mám instalován: Microsoft Windows XP Home Edition, Verze 5.1.2600 Service Pack 2, AMD Athlon™ XP 1800+ (1.53GHz, 256 MB RAM), národní prostředí ČR, GeForce4 MX 420, MS KT3 Ultra Bulk-VIA KT333, 3xDDR(333), 5xPCI, AGP, Skříň miditower CX-2359 300W ATX, Creative Labs Sound Blaster Live!Player 5.1, antivir Avast 4.5 Home Edition.
Díky za všechny návody a rady, které povedou k odstranění chyb(y).
Díky za všechny návody a rady, které povedou k odstranění chyb(y).
Tak jsem konečně vyřešil pruhy , které mi lítali přes obrazovku..
Pro přehrávání jsem pužil program DScaler a pro zapnutí zvuku karty PV951sound ..
A Měl jsem špatnou pamět , tak jsem ji vyměnil a ejhle je to všechno fuč..
Ps . akorát je škoda , že ten DScaler neumí sám zapínat zvuk od TV karty.
Kdyby jste někdo věděl jak to sprovoznit tak mi dejte vědět .. děkuji..
Dejvas
Pro přehrávání jsem pužil program DScaler a pro zapnutí zvuku karty PV951sound ..
A Měl jsem špatnou pamět , tak jsem ji vyměnil a ejhle je to všechno fuč..
Ps . akorát je škoda , že ten DScaler neumí sám zapínat zvuk od TV karty.
Kdyby jste někdo věděl jak to sprovoznit tak mi dejte vědět .. děkuji..
Dejvas