Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: zvuk na pozadí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    nainstaloval jsem si kartu prolink play tv pro ultra a pořád mi hraje zvuk z tv na pozadí nechápu jak se toho zbavit. všechno mám zapojené. nevíte někdo co s tím díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Supra66
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    9

    Mám podobný problém ale dělá mi to jen v případě,že odinstaluju SP2 pro win XP s SP2 to nedělá. Takže taky nevím co s tím páč jsou softwary co mi s SP2 nechodí,ale bez SP2 zas blbne TV karta
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    mi to dela v SP2 asi tu kartu vyhodim z okna je to hnus
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    ale bez SP2 zas blbne TV karta
    Obvykle to bývá naopak
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od xray
    mi to dela v SP2 asi tu kartu vyhodim z okna je to hnus
    Já bych ještě kouknul mezi židli a klávesnici. Taky by tam mohl být nějaký zádrhel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    uz nevim co s tim dela to pri kazdem propojeni "line out" z TV karty do pc uz jsem zkousel vsechno mozne strcit ji do jineho slotu, dat do pc jinou zvukovku atd. TV hraje porad na pozadi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ještě vysvětli, co myslíš tím "na pozadí". My si tu asi navzájem nerozumíme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    nevim jak to spravne vysvetlit ale porad jde slyset zvuk z tv, zacne to uz pri spousteni windows xp jak se zobrazi logo. jde to sice slyset potichu ale porad to slyset jde je to neprijemne neda se u toho pracovat. zbavim se toho jedine tak ze bud vytahnu audio propojovaci kablik z tv karty do zvukovky nebo. nebo dam v ovladani "vstup z vnejsiho zdroje" a ztlumit a je to ticho ale jak si pustim sam tv nebo fm tak se to da zase zpatky a po vypnuti tv nebo fm ten zvuk stale hraje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Zapnutím OS zaktivizuješ zvuk z tv karty (nikoli ze zvukovky - ta pouze ten zvuk pustí, nic jiného ji nezbývá). Chybu hledej v nastavení zvuku / aktivování / u tv karty. Něco jsi tam povolil za funkci, kterou vlastně nechceš.
    Blíže ti neporadím, mám úplně jinou kartu. Ber to jako nasměrování, kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    prave ze ta tv karta je tak tupa ze neumoznuje zadne zvukove nastaveni ale je mi jasne ze problem je v ni ale v jinem pc to nedelala
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    jeste me napadlo ze by to mohlo byt v nejakem nastaveni zakl. desky ale netusim jak
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    V tom ti už neporadím. Ale vem to logicky. Vždy po zapnutí / oživení OS se spustí ZK (jedno jestli interní, nebo externí). Vzhledem k tomu, že se ti okamžitě spustí zvuk z tv karty, je problém v trvale puštěném signálu mezi tv kartou a ZK. Logicky - zapnutí a vypnutí provádí "cosi" v tv kartě. To "cosi" musíš najít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od xray
    prave ze ta tv karta je tak tupa ze neumoznuje zadne zvukove nastaveni ale je mi jasne ze problem je v ni ale v jinem pc to nedelala
    Ta karta mi nepřipadá zase tak tupá. Mám podobnou, jen s HW encoderem (@P7000). Co Ti tam vlastně hraje? Je to ta samá stanice, kterou máš naladěnou při spuštění vlastní aplikace pro tuto kartu? Četl jsi manuál, kapitolu 5.4 ( http://www.prolink-usa.com/manual/TV-CX883P+.pdf ), jak nastavit zvuk? Máš vybrat vstup AUX ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    jo je to ten samý zvuk jako při spuštění aplikace čili ten který tam zustane při vypnutí aplikace at je to radio nebo urcita stanice tv. s tim nastavenim jsem si uz hral vyzkousel jsem uplne vsecho i aux
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    jeste jsem si v tom manualu vsiml ze je tam ve "volume control" políčko "tv tuner audio" a ten tam nemam a to jsem zkousel vsechny mozne verze ovladacu a softwaru
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pozadí pro klíčování
    Od rjja v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2010, 19:15
  2. powerdirector 8 a hudba na pozadí
    Od Jindrous001 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 14:52
  3. vožení pozadí do videa
    Od typek.cz v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 08:53
  4. Zvuk na pozadí
    Od T-y-g-r-i-k v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2005, 21:05
  5. Vlastne pozadi do DVD Arch.
    Od embe v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-06-2005, 13:20