http://www.camcorder-test.com/campair-DE.shtml
Video jsem nenašel, ale když si to tady dám side-by-side, tak se mi HV líbí více....
http://www.camcorder-test.com/campair-DE.shtml
Video jsem nenašel, ale když si to tady dám side-by-side, tak se mi HV líbí více....
To nebyl zamer - rozpoutat opet zabomysi valky.
1. zaber je na ostrem tropickem slunci - ten oblek byl uz vysusovany i na oko
2. zaber pro zmenu v docela temnem prostredi
Takze barevna sytost je ponekud potlacena
Ahoj.Mám dotaz.
Všechny soubory jsem stahoval z karty do PC přímo v MTS.Jsou funkční a v pořádku.
Ale nyní když jsem chtěl zpátky na kartu přenést některý soubor a pustit z kamery do TV tak se mi ten soubor nezobrazí v playlistu ?
Jak na to ?
Bohužel jsem měl zálohovat pro archivaci asi celé složky z karty.
Díky předem
A ještě proč mám viditelně lepší kvalitu obrazu když připojím přímo kameru k TV než když pustím z PC tentýž soubor ?
Může mít na to vliv to že mám 10m dlouhý HDMI kabel ?
Díky předem
Jak poustis soubor z PC? Pochopil-li jsem dobre, tak pomoci nejakeho softwaroveho prehravace (jaky?)prehravas a z vystupu graficke karty kabelem HDMI prenasis do TV.
Alfa a Omega je prehravac a jeho nastaveni. Samotne video z kamery je interlaced, prehravac muze provadet deinterlace, take se mrkni, zda ti prehrava v plnem rozliseni a neprovadi resize, atd.
Kabelem to byt nemuze - bud to jede nebo ne.
Přehrávám to VLC playerem .
Jinak počítač : procesor Intel Core i3 540 3,07GHz,graf.karta RADEON HD6850 1GB,paměť RAM 8GB .
Myslíte že by se to vyřešilo tím multimediálním centrem ?
Někdy si tak říkám že už to asi nestíhá ten procesor .
Zkus jiny prehravac. ATI neznam, nikdy jsem nepouzival, z nejakych prispevku zde jsem vyrozumel, ze je potrebne nastavit na vystupu ATI, aby nemenila rozliseni a posilala ven 1:1. K tomu se musi vyjadrit nekdo pouzivajici ATI.
MMC centrum je urcite pohodlnejsi, musis si vybrat takove, ktere dokaze prehrat "mts" soubory - nektera MMC se s timto formatem nepoperou.
Ja osobne prehravam na Q9400, GTX260, KMPlayer a nepozoruji zadny rozdil.
To MMC by ale mělo asi stíhat datový tok 24MBit/s ve kterém všechno nahrávám na M306.
Což asi většina nemusí úplně stíhat.
Datovy tok by mela zvladnout vsechna, mozna ne prime prehravani po siti. Spise je problem v codecu, popr. nektere nevezmou priponu "mts", musis prejmenovat na "m2ts", apod. Komunita zde je rozsahla, kdyz si nejake MMC vyberes, nemel by byt problem se s nejakym majitelem spojit, zaslat mu kousek suroveho videa, popr. upraveneho uz ze strizny, aby ti ho zkusil prehrat.
Osobne vim, ze Eaget M6 a M9 toto dokazi - zasilal jsem jim na zkousku. O ostatnich nemam prehled.