Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112
Zobrazené výsledky: 166 až 175 z 175

Téma: Canon HF M306 - zkusenosti

  1. #166
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    698

    Citace Původně odesláno od Jerry.ab Zobrazit příspěvek
    Je zřejmé, že každý má jiné vnímání barev a i jiných parametrů. Mně se ty snímky barevně líbí, jsou přirozené.
    http://www.camcorder-test.com/campair-DE.shtml

    Video jsem nenašel, ale když si to tady dám side-by-side, tak se mi HV líbí více....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    To nebyl zamer - rozpoutat opet zabomysi valky.
    1. zaber je na ostrem tropickem slunci - ten oblek byl uz vysusovany i na oko
    2. zaber pro zmenu v docela temnem prostredi
    Takze barevna sytost je ponekud potlacena
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    10

    Ahoj.Mám dotaz.
    Všechny soubory jsem stahoval z karty do PC přímo v MTS.Jsou funkční a v pořádku.
    Ale nyní když jsem chtěl zpátky na kartu přenést některý soubor a pustit z kamery do TV tak se mi ten soubor nezobrazí v playlistu ?
    Jak na to ?
    Bohužel jsem měl zálohovat pro archivaci asi celé složky z karty.

    Díky předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    10

    A ještě proč mám viditelně lepší kvalitu obrazu když připojím přímo kameru k TV než když pustím z PC tentýž soubor ?
    Může mít na to vliv to že mám 10m dlouhý HDMI kabel ?

    Díky předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Citace Původně odesláno od michal111 Zobrazit příspěvek
    Ale nyní když jsem chtěl zpátky na kartu přenést některý soubor a pustit z kamery do TV tak se mi ten soubor nezobrazí v playlistu ?
    Nekde v teto sekci se to resilo. Uz netusim, zda primo pro Canon, ale kdosi dospel k jakemusi reseni. Ted v rychlosti to nemuzu nalezt. Zkus pohledat.

    Jinak reseni je Multimedialni centrum.
    Naposledy upraveno uživatelem 1hroch: 26-09-2011 v 12:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Citace Původně odesláno od michal111 Zobrazit příspěvek
    A ještě proč mám viditelně lepší kvalitu obrazu když připojím přímo kameru k TV než když pustím z PC tentýž soubor ?
    Může mít na to vliv to že mám 10m dlouhý HDMI kabel ?
    Jak poustis soubor z PC? Pochopil-li jsem dobre, tak pomoci nejakeho softwaroveho prehravace (jaky?)prehravas a z vystupu graficke karty kabelem HDMI prenasis do TV.
    Alfa a Omega je prehravac a jeho nastaveni. Samotne video z kamery je interlaced, prehravac muze provadet deinterlace, take se mrkni, zda ti prehrava v plnem rozliseni a neprovadi resize, atd.
    Kabelem to byt nemuze - bud to jede nebo ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    10

    Přehrávám to VLC playerem .
    Jinak počítač : procesor Intel Core i3 540 3,07GHz,graf.karta RADEON HD6850 1GB,paměť RAM 8GB .
    Myslíte že by se to vyřešilo tím multimediálním centrem ?
    Někdy si tak říkám že už to asi nestíhá ten procesor .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Zkus jiny prehravac. ATI neznam, nikdy jsem nepouzival, z nejakych prispevku zde jsem vyrozumel, ze je potrebne nastavit na vystupu ATI, aby nemenila rozliseni a posilala ven 1:1. K tomu se musi vyjadrit nekdo pouzivajici ATI.
    MMC centrum je urcite pohodlnejsi, musis si vybrat takove, ktere dokaze prehrat "mts" soubory - nektera MMC se s timto formatem nepoperou.

    Ja osobne prehravam na Q9400, GTX260, KMPlayer a nepozoruji zadny rozdil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    10

    To MMC by ale mělo asi stíhat datový tok 24MBit/s ve kterém všechno nahrávám na M306.
    Což asi většina nemusí úplně stíhat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Datovy tok by mela zvladnout vsechna, mozna ne prime prehravani po siti. Spise je problem v codecu, popr. nektere nevezmou priponu "mts", musis prejmenovat na "m2ts", apod. Komunita zde je rozsahla, kdyz si nejake MMC vyberes, nemel by byt problem se s nejakym majitelem spojit, zaslat mu kousek suroveho videa, popr. upraveneho uz ze strizny, aby ti ho zkusil prehrat.
    Osobne vim, ze Eaget M6 a M9 toto dokazi - zasilal jsem jim na zkousku. O ostatnich nemam prehled.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 14:42
  2. Canon HF M306 vs. Panasonic HDC-SD90
    Od mariano v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-07-2011, 07:58
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-06-2011, 06:28
  4. jakou byste vybrali? M306 vs SD600
    Od Commanche v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 08:08
  5. Canon HG21 zkusenosti rady postrehy
    Od Gounesek v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-01-2009, 21:51