O této tv se tady hodně mluví, tak jsem založil vlastní vlákno. Na 99% jsem rozhodnutý ji koupit, tak uvítám jakékoliv postřehy, rady nebo upozornění.
Zároveň se rovnou zeptám, zda má CI slot, nikde jsem tuto informaci nenašel.
O této tv se tady hodně mluví, tak jsem založil vlastní vlákno. Na 99% jsem rozhodnutý ji koupit, tak uvítám jakékoliv postřehy, rady nebo upozornění.
Zároveň se rovnou zeptám, zda má CI slot, nikde jsem tuto informaci nenašel.
LG 42LE8500 v českých obchodech
Porovnat ceny >>
Graf ceny produktu LG 42LE8500 poskytuje server Heureka.cz
Ma CI+ slot.
Super, diky. Pokud neni lepsi alternativa, tak ji objednam.
V tej cene v ramci LCD asi nie.
Vyrábí se LG jenom v Polsku nebo se dají sehnat TV i od jiného výrobce?
Jsem plasma freak, ale zřejmě tahle televize to změní... První LCD které mě nahlodalo byl Samsung 8500 s LED local dimming, který se prodával jen v USA. LG LE8500 mě natolik zaujala že jsem ho upřednostil při výběru TV před TX-P42V20E. Je mým favoritem pro nákup, čekám jen na lepší cenu která bezesporu pokoří 28tisíc.
- za nevýhodu po přečtení recenzí na Avforums.com, cnet.com, flatpanelshd.com považuji
pouze slabší zvuk (vyřeší se domácím kinem)
- a odlesky, které bohužel jsou neduhem většiny dnešních televizí.. (viz videa na youtube.com - kde si detailně prohlédnete frajera s kamerou co je točí
a výhody - lepší černá než jakákoliv plasma vyjma Kura, u 42p spotřeba 57W, a famózní obraz popsaný v recenzích výše
Vzorky v Datartu či jinde jedou v demo režimech kde je podsvícení na 100% - přitom ideální calibrace vyžaduje cca 31% ... takže se jim dobře prodává)
tak tolik asi o nejlepší LCD dneška..
Pro mě je taky jediný mínus odlesk, ale to přežiju... Jinak ta cena pořád klesá, asi před 3 týdnama co jsem ji chtěl už objednat tak byla cca o 3tis. dražší.
Nevíš jestli někdo k této TV nabízí prodlouženou záruku?
Byl jsem v oficiální LG prodejně v Brně v Avionu a tam mi k ní nabízeli prodlouženou záruku až na 5 let. Mají ji tam ale celkem drahou, tak by mě zajímalo, jestli to nabízí i jinej prodejce. Zkusím to někde poptat a dám pak vědět.
dá se nějak porovnat ty odrazy s klasickou TV? Počítám, že to bude zhruba stejný - přesto že mám okna za CRT, tak pokud není zapnutá, je v ní všechno krásně vidět /po zapnutí to už nevnímám/
Nemáte někdo k dispozici manuál, klidně i v angličtině.
LG je v tomto zvlaštne, nemaju zvlašť manual ku každemu produktu, ale jeden manual k celemu radu produktov.
http://www.lg.com/pl/support/product...oduct-profile#
Prepni si na kartu "Instrukcje i dokumentacja", tam je anglicky manual.
Díky.