Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Premiere Pro + MPEG s AC-3 zvukem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    Ahoj mam nasledujici problem. Mame v praci novou kameru co uklada promi na DVD. Vyslekem jsou pak mpeg, ovsem zvuk je tam v AC3. Premiera mi to odmita otevrit. Mam v tomto hodne souboru takze demultiplex, predelani do sterea a spojeni neprichazi v uvahu.

    Nemate na to nekdo nejake SW reseni?
    FAkt to specha.

    Moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ac3 nevie otvorit Premiera \/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Ac3 nevie otvorit Premiera \/
    na to jsem taky prisel, kvuli tomu tenhle tread
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No ale pises ze ostatne neprichazi v uvahu , ale bohuzial v tvojom pripade je to to jedine \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    No ale pises ze ostatne neprichazi v uvahu , ale bohuzial v tvojom pripade je to to jedine \/
    neprichazi v uvahu ze bych predelaval nekolik stovek souboru po jednom (demultiplex, prevod na stereo, multiplex)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ale inak to nejde, jedine v inom softe a nie v Premiere a to s dost obmedzenymi moznostami editacie/uprav, pokial to nebudes demuxovat !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Jestli chceš střihat, tak to je problém. . . Jestli chceš finalizovat na dvd, pošli video i AC3 do Encore a pohraj si ! Encore to spojí bez problému !
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    58

    no ja to prave potrebuji sestrihat, ale nakonc jsem prisle na jednu vec, finalizuju DVD v kamere to mi da jden velky vob a ten sestriham v premiere (samozrejme musim oddelit zvuk a ten predelat na stereo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Adobe premiere cs5 video se zvukem
    Od sime2 v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-08-2012, 15:09
  2. Premiere CS4 - problém se zvukem
    Od patrikrajs v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 09:13
  3. Problém se zvukem v Premiere PRO
    Od chroustek v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 12:58
  4. Problém se zvukem v premiere
    Od sojce v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2004, 14:47
  5. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2004, 23:39