HQ Audio
Pratele, existuje uz nekolik Blu-ray audio. Chci se zeptat v jakem programu se to da vytvorit. Mam nekolik audio nahravek v 5.1 a potreboval bych z toho udelta Blu-ray audio abych si to mohl prehrat v mem Blu-ray prehravaci. Diky moc za odpoved
Blu-ray audio
takyto pojem neexistuje.
pokial chces vypalit akekolvek audio na BD, musis standardnym sposobom authorovat BD, kde vysledkom bude stream v BDAV kontajneri.
takyto pojem neexistuje.
pokial chces vypalit akekolvek audio na BD, musis standardnym sposobom authorovat BD, kde vysledkom bude stream v BDAV kontajneri.
Já bych se z dovolením v tomto vlákně ,abych zbytečně nezakládal nové zeptám na problém z mým zesilovačem Technics.
Z ničeho nic mi začal zesilovač při přehrávání při vyším volume /ale zase ne nějak extrémně velikém /hlásit Overload ,proč se to takto děje nemám zdání ,prostě zesák při větším přetížení vypne a naskočí opět až při vypnutí a zapnutí,nikdy před tím toto neděl.
Z ničeho nic mi začal zesilovač při přehrávání při vyším volume /ale zase ne nějak extrémně velikém /hlásit Overload ,proč se to takto děje nemám zdání ,prostě zesák při větším přetížení vypne a naskočí opět až při vypnutí a zapnutí,nikdy před tím toto neděl.
Řekl bych, že závada bude v koncovém zesilovači a jen teplotní ochrana celý zesilovač vypíná. Pokud si neumíš na desce vyměnit např. kondenzátor, dej to do servisu. To se hold po nějaké době provozu stává.