Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: TX-P50G20E a DVB-T2

  1. #1

    kus kus je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    58

    DVB-T2 je mpeg 4 ve Full HD rozliseni, v tomto pripade 1080i, v soucasnosti probiha testovaci vysilani mimo jine v Praze. Mate nekdo Panasonic rady G20 a muzete mi rict jestli plny signal prijmete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    LPK LPK je offline
    Je tu občas Avatar uživatele LPK
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od kus Zobrazit příspěvek
    DVB-T2 je mpeg 4 ve Full HD rozliseni, v tomto pripade 1080i, v soucasnosti probiha testovaci vysilani mimo jine v Praze. Mate nekdo Panasonic rady G20 a muzete mi rict jestli plny signal prijmete?
    tahle TV nema DVB-T2 tuner ... ma ho jen anglicka verze
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    kus kus je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    58

    ok, takze to co bezi ted jako test je DVBT v mpeg4, chytate to v plnem HD rozliseni, tedy 1080p nebo i?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od kus Zobrazit příspěvek
    ok, takze to co bezi ted jako test je DVBT v mpeg4, chytate to v plnem HD rozliseni, tedy 1080p nebo i?
    Nechytám sice DVB-T2, ale tuším, že žádná TV stanice v Evropě v "1080p" nevysílá, takže ji nelze ani přijímat. Takže podle mě "1080i".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od kus Zobrazit příspěvek
    ok, takze to co bezi ted jako test je DVBT v mpeg4, chytate to v plnem HD rozliseni, tedy 1080p nebo i?
    je to pseudo HD 1440x1080i
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    kus kus je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    58

    a tohle vysilani tenhle panasonic umi prijmout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    a prečo by nemal ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Citace Původně odesláno od geronimoh Zobrazit příspěvek
    Nechytám sice DVB-T2, ale tuším, že žádná TV stanice v Evropě v "1080p" nevysílá, takže ji nelze ani přijímat. Takže podle mě "1080i".
    Nechci kecat, ale už nějaký ten delší pátek takto vysílá pár soukromých stanic v Anglii a snad jedna ve Francii. Znal jsem i jejich názvy (jenže kdo si to má pamatovat, když u nás se to ještě pár delších pátků provozovat nebude, že)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    G20 umi DVB-T2?? Ja mel za to ze to umi pouze verze prodavane v UK. CZ verze sice umi MPEG-4 ale v DVB-T, to ale neznamena ze ho bude umet v DVB-T2, viz www.digizone.cz

    Specifikace modelu pro UK: Integrated Tuners*** PAL-I, DVB-T/T2/S

    Specifikace modelu pro CZ: Integrovaný tuner*** PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])
    Naposledy upraveno uživatelem axicom: 09-07-2010 v 18:26
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic TX-P42G20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P54G20E
    Od SlavoF v sekci Panasonic
    Reakcí: 2326
    Poslední příspěvek: 06-01-2019, 16:52
  2. Plazma: Zvuk Panasonic P50G20E
    Od vildab v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 11:56
  3. Panasonic P50G20e
    Od gumir v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2010, 17:09
  4. Panasonic TX-P50G20E vs. V20E
    Od kus v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-07-2010, 08:04