hmm. ale ja som sa nemohol dostať ani na freak, ako stránku, nie to ešte do fóra.
hmm. ale ja som sa nemohol dostať ani na freak, ako stránku, nie to ešte do fóra.
jarino> myslim ze si to tiez pamatam, akurat sme mali rozbehnutu diskusiu v threade o historickych Onkyach.
Njn, ale tehdy to pak taky spadlo... Si jen vem, co je to za množství počítadel - cookies, shlédnutí reklam v jednotlivých asociovaných threadech... Se divím, že to vůbec nějak funguje.
Naposledy upraveno uživatelem jarino1978: 28-01-2011 v 23:34
...a to nejsme žádný velký forum. Tady třeba co také chodím (***dot.net)
...na blbým bugovitým IPBoardu 3kové řady...Online At Once Record 24,072
10 June 2008 - 03:34 PM
Reklama je na inych servroch (i ked ja ziadnu nevidim, tak tazko povedat. Paradoxne mam pocit, ze ked som tieto externe stranky vyblokoval, tvfreak forum ide podstatne sviznejsie).
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 29-01-2011 v 00:02
Mně to dělá taky a to samé na SHW fóru. Doma jsem byl ve stavu na foru odhlášený a na stránkách TVFreak přihlášený. To že se musím nejprve odhlásit a pak zase přihlásit je pěkně na hlavu! Nehledě na to, že mě to potom stejně nevrátí tam kde jsem byl a musím to hledat v historii![]()
To ze sa to niekedy samovolne odhlasi, pochopim. Ale moze mi niekto povedat na keru <|> ma to musi prihlasovat este na digimaniu a svethardware ??? nemam zaujem, ja sa tam prihlasim ked ja potrebujem.
Dakujem.
Taky bych byl pro oddělené přihlašování na různých fórech. Mimo jiné proto, že tam můžu být klidně s jiným nickname a takhle to akorát zdržuje.