U mě už dneska dobrý.
U mě už dneska dobrý.
1. sposob akym tu (ne)funguje prihlasovanie/odhlasovanie stoji totalne za prd
2. nikoho kompetentneho nenapadne korektne vyriesit tento problem?
3. toto forum je v tomto ohlade fakt jedinecne a pouzivatelsky privetive![]()
Tak sem to zakřiknul, protože už zase napřed odhlásit a potom přihlásit![]()
Teraz mi to spravilo 2x po sebe... už ma to fakt nebaví. Toto je jediné forum, kde mám takéto problémy!!
Já to řeším tak, že se sem přihlásím (u mě bezproblémové), a když chci zajít k sousedům na SHW, tak se tu odhlásím a po naskočení na web SHW se tam přihlásím (opět u mě bezproblémové). Prostě ten "spolek 3 webů" beru jako ostatní všechny weby na inetu (tedy, jestli jsem přihlášen u jednoho, nejsem přihlášen u žádných ostatních a musím se u jiného přihlásit)
Já ale chodím jenom sem, takže je to opruz.
včera večer okolo polnoci taktiež, dnes už 2x...
Stale dokola. Ak samotny admin nema snahu nieco zmenit, tazko to poriesia bezni uzivatelia. (staci vypnut kontrolu IP adresy aby bolo mozne byt prihlaseny aj z viacerych PC naraz. Ak s tym vsetky ostatne fora nemaju problem, naozaj nechapem preco to musi byt problem tu.
Sak to nieje internetbanking!).
Admin tu snahu určitě má, ale pokud to jedný polovině funguje normálně a té druhé ne., no tak uznej, že v takovém stavu se porucha (a to každá, i jinde) hledá opravdu blbě.
No to je otázka - já byl dlouho v té "fungující" skupině, ale poslední dobou mi to dělá taky. Včera večer jsem zrovna dopsal příspěvek, dám odeslat a lup - JSTE Nepřihlášený...Ještěže mě to aspoň pustilo vrátit se zpět a zkopírovat si ho do schránky - znovu Odhlásit/Přihlásit jak u blbejch na dvorečku a musel jsem ho z té schránky zkopírovat a odeslat. Opravdu drbárna.
Já bych jako první zrušil to provázání mezi těmi třemi weby. Možná se tím některé nešvary i vyřeší.
Ale to nie je to iste... Ja som uplne v pohode prihlaseny na 3 weboch naraz.... a ked sa prehodim z prace domov tak som tam stale prihlaseny bez nejakeho nekkonecneho prihlasovania, odhlasovania... Takze to nie je vobec tak ako na 3 roznych weboch
jeden problem (prenesenie NB z prace domov) je "reproducable on will" ziadne ze jednemu to ide a druhemu nie...
Naposledy upraveno uživatelem panasonic650: 26-01-2011 v 12:47
Ja mám pevnú IPčku a robí mi to terz velmi často. Je pravda že chvílu bol pokoj, ale tento týždeň to začalo znova. Musí byť niekde nejaká chyba... admini by sa mali na to pozrieť.
Já se přidám: dnes jsem se přihlašoval už 2x.
Ale nezdá se, že by to admina zajímalo...![]()