Já teda s přihlašováním potíže nemám a to courám mezi dvěma forama (přihlášený)
Co se týče reklamy, je pravda, že někdy kliknu jednou a zmizí, někdy musím i 3x.
Já teda s přihlašováním potíže nemám a to courám mezi dvěma forama (přihlášený)
Co se týče reklamy, je pravda, že někdy kliknu jednou a zmizí, někdy musím i 3x.
Ja mam....
Problem 1) Pouzivam dva pocitace. Ked sa prihlasim na jednom... pracujem.. citam. Potom chcem pouzit druhy tak sa musim na nom znovu prihlasit. V pripade ze pouzivam len jeden tak problem nie je aj ked je rozdiel medzi prihlasenim jeden den (noc vs rano) a vsetko ide samo.
Problem 2) Niekedy to zblbne tak ze aj ked som prihlaseny na hlavnej stranke, forum tvrdi ze nie som a jedine co mozem urobit je ist na hlavnu... odhlasit sa a znovu prihlasit. Samozrejme vsetko na jednom PC.
Je to otrava musim pravdu povedat...
Mě to přihlašování dělá problém pořád, jak jsem popisoval dříve (to jen abych povzbudil adminy k řešení)
A s tou reklamou, jak píše Jozef035 mě to občas dělá taky, že se přes ni nedokážu dostat.
...no a dnes po ránu to je o to "pikantnější", že jsem se první přihlásil sem na TVF a pak jsem v emailu kliknul na odkaz v upozornění z SHW na novou zprávu - tam jsem byl kupodivu nepřihlášen, ale navic mi reklama začala otvírat v IE nová a nová další okna do alelujá (přičemž místy to chtělo stahovat nějaké škodlivé soubory...) dokud se paměť nezaplnila a já to musel pěkně po jednom zavírat přes Alt+F4, protože kliknutí na křížek způsobovalo jen otvírání dalších oken...Že by nějaký HACK???
Naposledy upraveno uživatelem StD: 28-11-2010 v 06:44
ale navic mi reklama začala otvírat v IE nová a nová další okna do alelujá
IE rulez
Admina k rieseniu zrejme nenakopne nikto. Hlavne ak vyriesenie je otazkou par minut !!!
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 28-11-2010 v 09:08
preco nemozem byt prihlaseny na dvoch pocitacoch, nie sucasne, aby ma to neodhlasilo? Na inych forach to ide a nemusim sa pri presadnuti k inemu pocitacu furt prihlasovat.
hlavne ze admin na to tu s....e a nic nerobi s tym, ja viem ze nie je plateny, ale nech potom daju ineho admina![]()
Teď v posledních dnech se musím každý den znovu napřed odhlásit a následně přihlásit. Přičemž používám stále stejný PC a stejnou IP. Už je to fakt na pos*ání![]()
Tak tohle jsem měl minulý rok, pár dní. Už dlouhodobě v pohodě.
Je to stejně zajímavé. Jedno forum a každýmu to funguje jinak.
Mě to teda dožírá furt, třeba včera. Šel jsem na ntb zkontrolovat diskuzi k filmové hádance, přihlásil jsem se, pročetl, pak jsem zavřel počítač, ale už když jsem ho zavíral, tak mi došlo, že jsem nezkontroloval SZ s odpovědí, tak jsem ho hned otevřel, ale byl uspaný. Tak jsem ho probudil a celé to vyplňování znovu: Jdu na TVfreak.cz, tam jsem přihlášený, jdu na fórum, tam jsem odhlášený, dám přihlásit, počtu si o tom, že se musím nejdříve odhlásit, tak se odhlásím a počtu si o tom kde všude mě to odhlásilo, pak se konečně přihlásím, počtu si o tom kde všude mě to přihlásilo a hurá můžu jít na fórum a tam jsem přihlášený! A to jsem jen zaklapl a otevřel počítač. Jinak teď ráno to stejný...
Njn, takhle se to zase chová posledních pár dnů, dokonce i u 2 hodiny stejnýho otevřenýho okna, ale tak mne napadla jiná věc - chodím na jedno neveřejné forum, kde mají na úvodní stránce narvaných takových animovaných serepetiček (v objemu dat), že mi to vždycky po pár dnech opakovaného otevření (ze záložky v Oblíbených, tedy s cookie a automatickým přihlášením) řvalo hlášku: "Tato stránka nemá žádné forum", přestože bylo nahoře v nabídce...Tamní Admin mi poradil obvyklé - vymazat obsah off-line a cookies, kupodivu to zabírá, ale u nich to tak musím dělat prakticky co týden 1x (pod IE6 i 8, pod tou osmičkou je to chování mnohem tragičtější).
U mě dnes to samé - taky jsem nebyl přihlášený. V pátek to bylo stejné. U jednoho PC. Kdyby aspoň stačilo se jenom přihlásit, ale vono né, napřed se musím odhlásit přestože nejsem přihlášenej.