nemam tu potrebu
Len som napisal fakty, ktore vravia statistiky. Nehladaj za tym ziadne osobne odporucania. That's all.
nemam tu potrebu
Len som napisal fakty, ktore vravia statistiky. Nehladaj za tym ziadne osobne odporucania. That's all.
aj ja mam problem s odhlasovanim popisany vyssie, a dost to otravuje... (Opera 10.53, pripojenie DSL)
takze okrem statickej IP sa s tym asi neda nic poriesit... smola no
to odhlasovanie a prihlasovanie je fakt "funky"...
No já bych neřekl, že je to až tak pro srandu králíkům, ale míněno zřejmě jako ochrana proti různým "banánistům" a navíc je to jedno, pokud máš pod každou IP stabilně vytvořenou cookie. Já se připojuji ze dvou míst a odhlašuji/přihlašuji se jen když to místo střídám, jinak jsem připojen pořád bez odhlašování, když necestuji...
Podla mna by sa mohol k tomu vyjadrit aspon administrator.
Je mozne ho zastihnut inak, ako cez PM ?
Já používám Chrome a IP adresu i PC mám pořád stejné, přesto mě to tak dvakrát do měsíce odhlašuje a přihlašuje ...... ale už si pomalu zvykám
Ci je mozne tuto nezmyselnu kotrolu vypnut v nastaveni tohto fora. Keby to bol internet banking chapem taketo naroky, ale v pripade jednoducheho fora, kde sa uzivateli pripajaju z viacerych IP (praca, doma, +ine a to stale dokola) to nema absolutne ziadny zmysel, okrem nasierania uzivatela.
Toto je jedine forum z mnohych, kde tento nezmysel funguje na celkovej baze. Ak by to slo nastavit aspon vo vlastnom nastaveni per/user, nebol by s tym ziaden problem. Kto chce si nastavi, kto chce nenastavi.