Já jsem to už vzdal.
Evidentně se tento problém neřeší...
Já jsem to už vzdal.
Evidentně se tento problém neřeší...
...no a já zase nevím, co se tu opět řeší - mě už to samovolně neodhlásilo asi měsíc a vše jede OK (ťukám do dřeva stolu). Přihlašuji se vždy jen na jednom foru a odhlašuji 2x (na TVF i SHW).
To buď rád...
Minimálně 2-3krát denně odhlášení.A někdy stačí 30 minut být z fóra pryč,a znova....
Ked ma to samovolne odhlasi, tak mi to ani tak nevadi. SERE ma to, ze ked sa chcem prihlasit tak to zacne otravovat, ze sa musim odhlasit z digimanie a svethardware![]()
![]()
Tak zda sa, ze sa lady pohly dobrym smerom.
Dnes, ked som prisiel z prace som sa nemusel nanovo prihlasovat a bol som prihlaseny. Snad to takto vydrzi.
Vdaka admin.
Ja sa pri presuvani z prace domov ci naopak stale musim namiesto toho aby som zostal prihlaseny, znovu odhlasit a prihlasit. Takze predpokladam ze to bola len nahoda. U mna rovnako.
Asi som to prechvalil. Ano, dnes odhlasilo bezdovodne aj mna (pritom som od rana len za jednym PC). Ale rano som sa nemusel prihlasovat, takze pamatanie evidentne fungovalo.
...no a já asi klepal do stolu málo, protože na TVF jsem se dnes ráno sice přihlásil bez problemu, ale kolečko odhlásit přihlásit to po mě pro změnu chtělo na SHW, kde jsem měl být ještě teoreticky nepřihlášen a nebo přihlášen i z TVF...![]()
I když mi to po odhlášení a přihlášení hlásí, že jsem byl přihlášen jak na TVF, tak SHW, po překliknutí na SHW nejsem přihlášen ani se tam nemůžu samostatně přihlásit. Dnes to asi vzdávám ...
Tento týden na tom naši progamátoři už konečně pracují - na rozpojení společného přihlašování mezi magazíny a fóry (aby bylo jen sólo mezi magazíny a sólo mezi fóry, jelikož to by způsobovat problémy nemělo).
Více jsem o tom psal zde a zde.
V tuto chvíli přihlašování/odhlašování nefunguje zcela korektně, ale během několik dní by to mělo být vyřešené - až se tak stane a bude se jednat o stav, který bude ze strany aktuálních úprav možné považovat za dořešený, dám sem info. Pro tuto chvíli není třeba problémy popisovat, víme o nich.
To nejde udělat tak, aby na každém fóru bylo možné být přihlášen/odhlášen bez ohledu na to, jestli jsem přihlášen/odhlášen na fóru jiném? Mimo jiné by to bylo dobré i proto, že nemusím používat stejný nickname na TVF, stejný na SHW a stejný na DM a odpadla by tak nutnost neustálého přihlašování/odhlašování.
...tak jsem kupodivu od včerejšího dopoledne stále přihlášen bez odhlašování (TVF+SHW) - už to drží 24 hodin.![]()
no a ja nie. IP adresa sa mi nemenila a up. Bol som opäť odhlásený.
Viz oznámení v horní části fóra, které se zobrazuje nepřihlášeným.