Rušení obrazu TV na AIW 9800SE
Při sledování TV se přes celou obrazovku objevují v různém počtu vodorovné pruhy podobné, jako když se rychle posouvá obraz na videu(široké cca do 1cm). Objevují se hlavně na slabších kanálech (Nova 9k Prima 10k). Vyměnil jsem zdroj za silnější(400W) ale je to úplně totéž. Nevíte někdo co s tím. Dík.
Když jsem předtím měl tuner Ati TV Wonder a grafiku zvlášť tak to bylo bez problémů, nemůže to rušit něco v počítači?
Určitě to může rušit cokoliv a těžko se na to přichází.
Buď to rušení ta předchozí sestava nezaznamenala, nebo ti tam přibylo něco, co to rušení produkuje. Ale to ti taky asi došlo co? :-)
Těžko radit na dálku, chce to zkoušet.
Pochopil jsem,že teď máš ten TvTuner jinej, takže třeba to tam bylo i před tím, jen to ten starej tolik nezobrazil.
Buď to rušení ta předchozí sestava nezaznamenala, nebo ti tam přibylo něco, co to rušení produkuje. Ale to ti taky asi došlo co? :-)
Těžko radit na dálku, chce to zkoušet.
Pochopil jsem,že teď máš ten TvTuner jinej, takže třeba to tam bylo i před tím, jen to ten starej tolik nezobrazil.
Napřed jsem měl TV tuner a grafiku zvlášť a teď jsem koupil All in Wonder tozn. grafická karta s integrovaným tv tunerem.
Jak říkám, tahle se to těžko radí na dálku. A nevim jak teď, ale vím, že dřív se po zkušenostech radilo spíš mít grafiku a TvTuner zvlášť, než ty All In Wonder. Ale to se netýkalo rušení.
Možná bych zkusil dát tu kartu do jinýho compu a nechat stejný anténní vstup. Uvidíš, z čeho to tam leze. Zkoušet a zkoušet.
Možná bych zkusil dát tu kartu do jinýho compu a nechat stejný anténní vstup. Uvidíš, z čeho to tam leze. Zkoušet a zkoušet.
Nejdřív jsem měl LC 300 W, teď Q-tec 400W. Jinak zákl. deska Asus A7V880, Athlon 2400+ a kromě AGP graf. karty je PCI pouze modem.
Pokud máš možnost, zkus vyměnit ten Q-tec za Fortrona (na zkoušku), nebo jiný osvědčený. V roce 2003 se zdroje Q-tec hromadně stahovaly z prodeje. Velké stížnosti.
Dále si sežeň filtr, který se dává mezi koax a vstup do tv karty.
Dále si sežeň filtr, který se dává mezi koax a vstup do tv karty.