Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Vložení audio stopy do AVI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Zdravím,
    poradí někdo jak vložit audio stopu v mp3 do souboru avi? Zkoušel jsem to ve virtualdubmod, ale moc tomu nerozumím, film načtu, pak vložím i externí audio v mp3, ale nevím co dál. Zkoušel jsem to i v x to dvd, ale audio bylo nesynchronní s videem. Poradí někdo jednoduchý postup, nechci se tím moc zaobírat, jedná se mi jen o jeden film. Díky za případnou pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    jediné co mi v tvém případě napadá, je zajít si do nějakého TV studia v okolí a poprosit je ať ti to za lahev něčeho dobrého udělají...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Avimux
    http://www.alexander-noe.com/video/amg/

    alebo virtualdub.

    na korektne synchro je treba trafit presne "delay".
    Vela zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Díky vivid, avimux jsem stáhl a vyzkoušel, program super, jen ten zvuk je celkově posunutý(zpožděný),potřebuji celej ten zvuk vzít a posunout tak o 5 vteřin dozadu.
    Jak mám trefit ten "delay".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Experimetovanim.
    (niektore playere vedia priamo za behu posuvat audio oproti videu, to moze byt aspon hruby zaklad. Milisekundy uz budes musiet dopilovat na zaklade nejakej evidentnej sceny. I ked pri stope s dabingom sa nejake male nezrovnalosti skryju...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    V kterým programu to mám posunout, nebo v jakém programu mám useknout kousek toho audia, abych ho pak vložil k filmu v avimuxu? To je pro mě novinka, že přehrávač dokáže posouvat zvukovou stopu, který?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Posunies to priamo v avimux (ked kliknes na audio stopu, vpravo uvidis delay [ms])

    To je pro mě novinka, že přehrávač dokáže posouvat zvukovou stopu, který?
    Napriklad MV2 Player. (jeden z najlepsich playerov, ktory poznam. Zial jeho vyvoj uz davnejsie skoncil.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Zatím se nedaří, nevím o kolik to mám posunout, chtěl jsem to zjistit pomocí toho mv2, ale nechce to přehrát žádný avi soubour,ani mpeg, dnes už na to kašlu, zítra si s tím budu hrát.Každopádně díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od leo444 Zobrazit příspěvek
    V kterým programu to mám posunout, nebo v jakém programu mám useknout kousek toho audia, abych ho pak vložil k filmu v avimuxu? To je pro mě novinka, že přehrávač dokáže posouvat zvukovou stopu, který?
    MediaPlayerClassic (MPC) to umí už dlouhá léta...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Audio_delay_MPC.jpg 
Zobrazení: 420 
Velikost: 95.9 KB 
ID: 19626  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    SUPER, SLÁVA, díky STD i všem ostatním za pomoc, konečně to pasuje, jak jednoduché...teď už to zvládnu i poslepu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od píďa_m Zobrazit příspěvek
    jediné co mi v tvém případě napadá, je zajít si do nějakého TV studia v okolí a poprosit je ať ti to za lahev něčeho dobrého udělají...
    Píďo není nad dobrou radu, už vidím jak v Bruntále hledam studio!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vložení CZ zvukové stopy
    Od MrPierc v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-08-2008, 04:56
  2. Výmena audio stopy
    Od Stano_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 04:49
  3. Dve audio stopy v avi
    Od fredysz v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 22:42
  4. 2 audio stopy v AVI
    Od sebista v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 05:50
  5. jak na audio stopy u DVD ?
    Od imported_alda v sekci Mastering
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 10:13