Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

P*O*M*O*C*

dunil (11)|7.2.2005 17:01
Mohl by mi prosím někdo poradit jak nastavit výstupy z mé zvukové karty?

Mám sestavu 5+1 a chtěl bych aby mi i mp3 (tedy stereo) hrálo ze všech 6 kanálů.

chtěl bych tedy nastavit 3 výstupy z mé zvukové karty, aby do každého šlo stejné stereo, případně nějakou imitaci AC3 zvuku ( nějaký program)

za odpověď děkuji
Jano (592)|7.2.2005 18:42
A čo chceš počúvať v tych ďalších 4 kanáloch to isté 9-)
dunil (11)|7.2.2005 18:50
Jasně, protože to nechci slyšet jen z jedné strany pokoje, ale chci mít celý pokoj provoněný hudbou.... :-E
Miuvek (858)|7.2.2005 19:14
co si o tom myslím, jsem napsal už v sekci Problémy s PC. A necpi svoje dotazy do více sekcí zároveň, pak nemá být ve fóru bordel. :((
Pears (1027)|7.2.2005 21:02
Jedno reseni je tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Ale das si s tim dost prace. Teda pokud nejses jako ja a nemas v PC 30GB mp3 :-D :-D :-D a to nemluvim o jinych formatech.

Vsechno to predelavat, to bych u toho mohl sedet 24h denne. Takto bohuzel jenom 20h :-E ...mam prece rodinu
vlada (3470)|7.2.2005 22:03
A co takhle zkusit to přehrávat pomocí audio dekoderu FFDShow a tam si správně zaškrtat matici? To by mělo fungovat.
dunil (11)|8.2.2005 15:29
[quote=Pears]Jedno reseni je tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Ale das si s tim dost prace. Teda pokud nejses jako ja a nemas v PC 30GB mp3 :-D :-D :-D a to nemluvim o jinych formatech.

Vsechno to predelavat, to bych u toho mohl sedet 24h denne. Takto bohuzel jenom 20h :-E ...mam prece rodinu[/quote]

Díky za tip, ale já nechci konvertovat mp3, já chci nastavit výstupy na zvukovce. Když zapojím 6 beden jen na jeden stereo výstup tak jedou všechny, ale když dám v nastavení zvukovky 5+1 (a přepojím dráty...využiji všechny 3 díry v počítači....2 bedny jeden výstup) a formát zvuku je pouze ve stereu...jedou jen 2 bedny.. :-((( :-((( :-(((
dunil (11)|8.2.2005 15:30
[quote=Miuvek]co si o tom myslím, jsem napsal už v sekci Problémy s PC. A necpi svoje dotazy do více sekcí zároveň, pak nemá být ve fóru bordel. :(([/quote]

Nápodobně..
Pears (1027)|8.2.2005 18:20
Když zapojím 6 beden jen na jeden stereo výstup tak jedou všechny.................tak to nech takhle a mas to :-) :-) :-) , nebo si zbastli nejakej prepinac.
Sally (142)|8.2.2005 18:36
Ještě jsme se nedozvěděli ani co máš za zvukovku. Já mám SB Live a ta to umí. Ale upřímě, streo muziku rozkládat na 5.1 je nic moc. V normálním režimu to hraje 4.1 - to jest 2-levé a 2-pravé + basák.
Lubi (408)|9.2.2005 07:59
Nechapu, co resis. PAklize mas spravne zapojeny bedny na 5.1 - 6ch zvuk ti hraje ze vsech beden - tak je to pouze v nastaveni softwaru, ve kterym prehravas. Jestli mas nejaky soft k audio karte, tak by to melo byt v poho. Treba ja mam taky 6ch, ale po nainstalovani winamp mi taky prehrava pouze ze dvou. Musim tudiz nastavit nekde v options, aby vyuzival cely zvuk. spektrum (hardwaru) a zvukovka uz automaticky rozvede stereo zvuk do 6 kanalu na dve strany.......

jednoduchy jak facka, neni co resit - hlavne vzadu nic neprepojuj a nic nebastli, jak nekteri odbornici radi :-D je to soft vec...
dunil (11)|9.2.2005 12:29
Jo jo...Zřejmě to bude tím nastavením ve widlích. Případně v přehravači a případně mám starej ovladač či soft ke zvukovce.....Vyhlašuji te LUBI nejlepším radičem. A všem dík...už se v tom alespoň trošku začínám orientovat...
Pears (1027)|9.2.2005 20:12
Lubi:
...hlavne vzadu nic neprepojuj a nic nebastli, jak nekteri odbornici radi....

Ja jsem jenom navrhl reseni, ktere bych samozrejme taky nedelal, ale otazka byla, jak to udelat, aby to hralo ze vsech repro. Sorry jenom jsem odpovedel :OO

dunil:
Kdyz nekdo napise dotaz na diskuzni forum tak predpokladam, ze uz ten dotycny vyskousel vsechna mozna i nemozna reseni (zapojeni Hardware a nastaveni Software). Buhuzel jsou taci, ktery si mysli, ze jim nekdo veme pravou ruku a poklepe za ne na Ovladaci panely - Zvuky a zvukova zarizeni.
Neber si to osobne, takovych lidi jevic. (nebo jak chces)

Ja osobne jsem moji prvni TV kartu zapojoval a nastavoval tyden (v kuse). V ty dobe jsem nemel internet a o TV Freaku jsem si mohl nechat jen zdat :-I
Miuvek (858)|9.2.2005 20:28
[quote=dunil][quote=Miuvek]co si o tom myslím, jsem napsal už v sekci Problémy s PC. A necpi svoje dotazy do více sekcí zároveň, pak nemá být ve fóru bordel. :(([/quote]

Nápodobně..[/quote]
:-? 9-) bordel tady děláš ty, tak si to "nápodobně" strč ....
mirekv (7169)|9.2.2005 20:32
Čekal jsem reakci - a přišla!
dunil (11)|11.2.2005 17:35
Takže opravdu...špatné ovladače...nainstaloval jsem nové a světe div se 5+1. Jen se mi teď trošku seká kompl ve hrách, ale to je věc krapet jiná.:)

P.S. - Míro - ty se z toho, že jsem dal 2 stejné debaty snad nevzpamatuješ. Já nevěděl jak to tady chodí a chtěl jsem rychlou odpověď. Myslel jsem že to dole nikdo nenajde, a tak když se to hodilo i do audia tak jsem to tam šoupl. To není, ale důvod abys hned prskal...:)
Pears (1027)|12.2.2005 01:25
.....Takže opravdu...špatné ovladače...nainstaloval jsem nové a světe div se 5+1........

No vidis jakej si sikula :-)- :-)-

a jen tak mimochodem- "moc ti to slusi" :-E :-E :-E Taky si asi budu muset zmenit Image
Miuvek (858)|13.2.2005 21:32
[quote=dunil]Takže opravdu...špatné ovladače...nainstaloval jsem nové a světe div se 5+1. Jen se mi teď trošku seká kompl ve hrách, ale to je věc krapet jiná.:)

P.S. - Míro - ty se z toho, že jsem dal 2 stejné debaty snad nevzpamatuješ. Já nevěděl jak to tady chodí a chtěl jsem rychlou odpověď. Myslel jsem že to dole nikdo nenajde, a tak když se to hodilo i do audia tak jsem to tam šoupl. To není, ale důvod abys hned prskal...:)[/quote]
to víš, někdo to hlídat musí
ale jinak :BB:
kirk (476)|14.2.2005 06:29
Mám tu jedno velice elegantní řešení nabízející relativně nejlepší zvuk. Přehrávej mp3 pomocí WinDVD se zapnutou funkcí Dolby Pro Logic 2 v režimu AUDIO. Můžeš si tam nastavit i různé DSP efekty (já mám nejraději koncertní sál. :-!!!
stayman (12393)|14.2.2005 16:33
Relativne :-E
clee (6592)|14.2.2005 16:41
dost relativne, na hudbu je nejlepsi 2.0 nebo 2.1 reprodukce ovsem ne zabalena do bakelitu :-D