P*O*M*O*C*
Mohl by mi prosím někdo poradit jak nastavit výstupy z mé zvukové karty?
Mám sestavu 5+1 a chtěl bych aby mi i mp3 (tedy stereo) hrálo ze všech 6 kanálů.
chtěl bych tedy nastavit 3 výstupy z mé zvukové karty, aby do každého šlo stejné stereo, případně nějakou imitaci AC3 zvuku ( nějaký program)
za odpověď děkuji
Mám sestavu 5+1 a chtěl bych aby mi i mp3 (tedy stereo) hrálo ze všech 6 kanálů.
chtěl bych tedy nastavit 3 výstupy z mé zvukové karty, aby do každého šlo stejné stereo, případně nějakou imitaci AC3 zvuku ( nějaký program)
za odpověď děkuji
Jasně, protože to nechci slyšet jen z jedné strany pokoje, ale chci mít celý pokoj provoněný hudbou.... :-E
co si o tom myslím, jsem napsal už v sekci Problémy s PC. A necpi svoje dotazy do více sekcí zároveň, pak nemá být ve fóru bordel. :((
Jedno reseni je tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ale das si s tim dost prace. Teda pokud nejses jako ja a nemas v PC 30GB mp3 :-D :-D :-D a to nemluvim o jinych formatech.
Vsechno to predelavat, to bych u toho mohl sedet 24h denne. Takto bohuzel jenom 20h :-E ...mam prece rodinu
Ale das si s tim dost prace. Teda pokud nejses jako ja a nemas v PC 30GB mp3 :-D :-D :-D a to nemluvim o jinych formatech.
Vsechno to predelavat, to bych u toho mohl sedet 24h denne. Takto bohuzel jenom 20h :-E ...mam prece rodinu
A co takhle zkusit to přehrávat pomocí audio dekoderu FFDShow a tam si správně zaškrtat matici? To by mělo fungovat.
[quote=Pears]Jedno reseni je tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vsechno to predelavat, to bych u toho mohl sedet 24h denne. Takto bohuzel jenom 20h :-E ...mam prece rodinu[/quote]
Díky za tip, ale já nechci konvertovat mp3, já chci nastavit výstupy na zvukovce. Když zapojím 6 beden jen na jeden stereo výstup tak jedou všechny, ale když dám v nastavení zvukovky 5+1 (a přepojím dráty...využiji všechny 3 díry v počítači....2 bedny jeden výstup) a formát zvuku je pouze ve stereu...jedou jen 2 bedny.. :-((( :-((( :-(((
Vsechno to predelavat, to bych u toho mohl sedet 24h denne. Takto bohuzel jenom 20h :-E ...mam prece rodinu[/quote]
Díky za tip, ale já nechci konvertovat mp3, já chci nastavit výstupy na zvukovce. Když zapojím 6 beden jen na jeden stereo výstup tak jedou všechny, ale když dám v nastavení zvukovky 5+1 (a přepojím dráty...využiji všechny 3 díry v počítači....2 bedny jeden výstup) a formát zvuku je pouze ve stereu...jedou jen 2 bedny.. :-((( :-((( :-(((
[quote=Miuvek]co si o tom myslím, jsem napsal už v sekci Problémy s PC. A necpi svoje dotazy do více sekcí zároveň, pak nemá být ve fóru bordel. :(([/quote]
Nápodobně..
Nápodobně..
Když zapojím 6 beden jen na jeden stereo výstup tak jedou všechny.................tak to nech takhle a mas to :-) :-) :-) , nebo si zbastli nejakej prepinac.
Ještě jsme se nedozvěděli ani co máš za zvukovku. Já mám SB Live a ta to umí. Ale upřímě, streo muziku rozkládat na 5.1 je nic moc. V normálním režimu to hraje 4.1 - to jest 2-levé a 2-pravé + basák.
Nechapu, co resis. PAklize mas spravne zapojeny bedny na 5.1 - 6ch zvuk ti hraje ze vsech beden - tak je to pouze v nastaveni softwaru, ve kterym prehravas. Jestli mas nejaky soft k audio karte, tak by to melo byt v poho. Treba ja mam taky 6ch, ale po nainstalovani winamp mi taky prehrava pouze ze dvou. Musim tudiz nastavit nekde v options, aby vyuzival cely zvuk. spektrum (hardwaru) a zvukovka uz automaticky rozvede stereo zvuk do 6 kanalu na dve strany.......
jednoduchy jak facka, neni co resit - hlavne vzadu nic neprepojuj a nic nebastli, jak nekteri odbornici radi :-D je to soft vec...
jednoduchy jak facka, neni co resit - hlavne vzadu nic neprepojuj a nic nebastli, jak nekteri odbornici radi :-D je to soft vec...
Jo jo...Zřejmě to bude tím nastavením ve widlích. Případně v přehravači a případně mám starej ovladač či soft ke zvukovce.....Vyhlašuji te LUBI nejlepším radičem. A všem dík...už se v tom alespoň trošku začínám orientovat...
Lubi:
...hlavne vzadu nic neprepojuj a nic nebastli, jak nekteri odbornici radi....
Ja jsem jenom navrhl reseni, ktere bych samozrejme taky nedelal, ale otazka byla, jak to udelat, aby to hralo ze vsech repro. Sorry jenom jsem odpovedel :OO
dunil:
Kdyz nekdo napise dotaz na diskuzni forum tak predpokladam, ze uz ten dotycny vyskousel vsechna mozna i nemozna reseni (zapojeni Hardware a nastaveni Software). Buhuzel jsou taci, ktery si mysli, ze jim nekdo veme pravou ruku a poklepe za ne na Ovladaci panely - Zvuky a zvukova zarizeni.
Neber si to osobne, takovych lidi jevic. (nebo jak chces)
Ja osobne jsem moji prvni TV kartu zapojoval a nastavoval tyden (v kuse). V ty dobe jsem nemel internet a o TV Freaku jsem si mohl nechat jen zdat :-I
...hlavne vzadu nic neprepojuj a nic nebastli, jak nekteri odbornici radi....
Ja jsem jenom navrhl reseni, ktere bych samozrejme taky nedelal, ale otazka byla, jak to udelat, aby to hralo ze vsech repro. Sorry jenom jsem odpovedel :OO
dunil:
Kdyz nekdo napise dotaz na diskuzni forum tak predpokladam, ze uz ten dotycny vyskousel vsechna mozna i nemozna reseni (zapojeni Hardware a nastaveni Software). Buhuzel jsou taci, ktery si mysli, ze jim nekdo veme pravou ruku a poklepe za ne na Ovladaci panely - Zvuky a zvukova zarizeni.
Neber si to osobne, takovych lidi jevic. (nebo jak chces)
Ja osobne jsem moji prvni TV kartu zapojoval a nastavoval tyden (v kuse). V ty dobe jsem nemel internet a o TV Freaku jsem si mohl nechat jen zdat :-I
[quote=dunil][quote=Miuvek]co si o tom myslím, jsem napsal už v sekci Problémy s PC. A necpi svoje dotazy do více sekcí zároveň, pak nemá být ve fóru bordel. :(([/quote]
Nápodobně..[/quote]
:-? 9-) bordel tady děláš ty, tak si to "nápodobně" strč ....
Nápodobně..[/quote]
:-? 9-) bordel tady děláš ty, tak si to "nápodobně" strč ....
Takže opravdu...špatné ovladače...nainstaloval jsem nové a světe div se 5+1. Jen se mi teď trošku seká kompl ve hrách, ale to je věc krapet jiná.:)
P.S. - Míro - ty se z toho, že jsem dal 2 stejné debaty snad nevzpamatuješ. Já nevěděl jak to tady chodí a chtěl jsem rychlou odpověď. Myslel jsem že to dole nikdo nenajde, a tak když se to hodilo i do audia tak jsem to tam šoupl. To není, ale důvod abys hned prskal...:)
P.S. - Míro - ty se z toho, že jsem dal 2 stejné debaty snad nevzpamatuješ. Já nevěděl jak to tady chodí a chtěl jsem rychlou odpověď. Myslel jsem že to dole nikdo nenajde, a tak když se to hodilo i do audia tak jsem to tam šoupl. To není, ale důvod abys hned prskal...:)
.....Takže opravdu...špatné ovladače...nainstaloval jsem nové a světe div se 5+1........
No vidis jakej si sikula :-)- :-)-
a jen tak mimochodem- "moc ti to slusi" :-E :-E :-E Taky si asi budu muset zmenit Image
No vidis jakej si sikula :-)- :-)-
a jen tak mimochodem- "moc ti to slusi" :-E :-E :-E Taky si asi budu muset zmenit Image
[quote=dunil]Takže opravdu...špatné ovladače...nainstaloval jsem nové a světe div se 5+1. Jen se mi teď trošku seká kompl ve hrách, ale to je věc krapet jiná.:)
P.S. - Míro - ty se z toho, že jsem dal 2 stejné debaty snad nevzpamatuješ. Já nevěděl jak to tady chodí a chtěl jsem rychlou odpověď. Myslel jsem že to dole nikdo nenajde, a tak když se to hodilo i do audia tak jsem to tam šoupl. To není, ale důvod abys hned prskal...:)[/quote]
to víš, někdo to hlídat musí
ale jinak :BB:
P.S. - Míro - ty se z toho, že jsem dal 2 stejné debaty snad nevzpamatuješ. Já nevěděl jak to tady chodí a chtěl jsem rychlou odpověď. Myslel jsem že to dole nikdo nenajde, a tak když se to hodilo i do audia tak jsem to tam šoupl. To není, ale důvod abys hned prskal...:)[/quote]
to víš, někdo to hlídat musí
ale jinak :BB: