Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: jaký soft na uložení na HDD z Canon HF100

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Ahoj.
    Vlastním kameru Canon HF100 a u ní byl přiložen soft na ukládání ( a jednoduchou editaci ) videa na HDD - ImageMixer 3 Library. Bohužel, pokud s ním stahuji videa z kamery do PC, vždy jde stáhnout jenom jeden záběr - pokud dám stáhnout další, na konci stahování se sekne celej ten soft. A znova už soft pustit nejde, pouze pokud restartuji celé PC. Jak sem tak vypozoroval, problém je někde v knihovně, kam si ten soft ukládá co už postahoval - když se knihovna vymaže, soft pustit jde.
    Nevíte někdo co s tím?
    Nebo jakej jinej jednoduchej soft na stažení AVCHD videa do PC aby zůstali zachovány ve videu všechny potřebné údaje pro následnou editaci ( na to používám Pinnacle Studio 14 ).
    Moc dík za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Ak máš správne inštalovaný ImageMixer, ktorý si dostal ku kamere, tak hneď po pripojení kamery cez USB ti ponúkne automatické sťahovanie záznamov z karty , len stačí potvrdiť OK. Nič viac, nič menej. Môžeš si nastaviť, že bude kopírovať len tie zábery, ktoré ešte nemáš v PC... Obdobne po pripojení kamery cez USB ti prieskumník ponúkne aj priamo bez SW kopírovať video a foto záznamy. Čiže ak ti robí problém dodaný SW, prečo nevyužiješ klasický prieskumník vo Wine ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Dík. Mám to připojený pomocí čtečky, nechce se mě pořád připojovat adaptér. Přes tu čtečku mě to bohužel žádné automatické stažení nenabízí. Ty soubory .mts teda stačí normálně do PC skopírovat? A je to to samé, jako když se to skopíruje pomocí toho ImageMixeru, který ukládá záběry do .m2ts?
    Nebude problém s následnou editací ( jestli ten Imagemixer ještě něco s tím záběrem neprovádí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    stačí skopírovať dáta z karty. nič sa nedeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    493

    jj, je to jak píše jarino, mám také hf100, vždy si kopíruju přímo soubory z karty, horší soft než Pixela ImageMixer neznám - vůbec nepoužívat, jestli jsi to ještě nezaznamenal z jiných diskusí, tak zkus od Corelu jejich poslední VideoStudio X3 - je tam funkční bezeztrátová editace (u nezměněných částí samozřejmě)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Díky za rady. Tak jsem zkoušel ten Corel X3 - vytvářel jsem DVD. A když jsem to porovnal na mém 117cm Panasoniku s Pinnacle 14, tak Pinnacle obraz o dost lepší - z toho Corelu o malinko víc rozmazaný, ale hlavně jakoby obraz trochu blikal. Tak asi zůstanu u Pinnacle.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Střihací soft pro Canon HF100
    Od ferneti v sekci Editace videa
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 11-10-2009, 18:27
  2. Canon Hf10,hf100
    Od rjja v sekci Videokamery
    Reakcí: 534
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 11:56
  3. Jaký accu pro Canon HF100?
    Od pmko v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 16:46
  4. aký hardver na Canon HF100
    Od milko v sekci Videokamery
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 16:43
  5. Canon DW-100 pro HF10/HF100
    Od ho_mer v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-06-2008, 08:56