Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Digitální kabelový rozvod UPC - Ci slot v TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Dobrý den, je možno při využití digitálního rozvodu kabelové televize UPC využít Ci slot v TV ? Tj. mohu jednoduše vyjmout kartu ze set top boxu a vložit ji do Ci slotu TV, takže nebudu muset potom používat dodávaný set top box ??? předem díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Bohužel ne, a to ze dvou důvodů.
    1) Karta je spárovaná s STB, co ti dodalo UPC, takže nelze použít jinde
    2) Musíš si nejdříve koupit CI modul s kartou, která se nastaví a spáruje s tvojí předplacenou nabídkou. Dříve toto dělala lica.cz ( která dodává i STB UPCčku ), ale teď jsem nic na jejich stránkách nenašel, ale možná jsem jen špatně hledal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Karta samotna do CI aj tak slotu nepasuje, takže by si tym nič neporiešil. CA moduly pre UPC rieši dvbc shop.
    http://www.dvb-c-shop.cz/clanky/hlav...levize-upc.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od yepe Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, je možno při využití digitálního rozvodu kabelové televize UPC využít Ci slot v TV ? Tj. mohu jednoduše vyjmout kartu ze set top boxu a vložit ji do Ci slotu TV, takže nebudu muset potom používat dodávaný set top box ??? předem díky za odpověď
    POZOR, samotny CI slot nestaci, TV musi umet DVB-C a musi to mit napsane ve specifikaci !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Musi ako musi. Niektory vyrobcovia podporu DVB-C neuvadzaju, ale tuner funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Ale to může a nemusí chodit. Jasou tu TV, které mejí podporu DVB-C, ale ne pro CR a pak to znamená TV nastavit na zemi, která tu podporu má. Jenže pak jsou problémy s EPG diakritika a ne všechny programy se naladí. Navíc v CR např Sony. Sam a další dolaďovali DVB-C aby řádně fungovalo v CR. Koupit TV kde není DVB-C deklarováno pro využití v CR je docela risk a v případě problémů se jak dodavatel TV či DVB-C signálu mohou vymlouvat na to, že to není určeno pro trh CR a nemusí vzniklé problémy řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Pokiaľ ja mam skusenosť, fungovalo to vždy, stači zasah do servisneho menu. Samozrejme v uplne každom modeli taka možnosť nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jaký kabelový STB používáte
    Od Ivo Mašek v sekci DVB-C
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2012, 13:09
  2. Rozvod po bytě
    Od mj007 v sekci DVB-C
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 16-10-2012, 13:41
  3. TV + SAT + NET rozvod v novostavbě
    Od Jimm v sekci Bastlení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 07-01-2011, 09:39
  4. rozvod/anténa dvb-t/vkv
    Od matyyy v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-05-2010, 19:00
  5. domovní rozvod TV
    Od nordeck v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 07:56