Pánové tak tohle je mazec. Musel jsem si dát přestávku. Je to nad moje nervy. Myslím že komu se libil Ring tak tohle určitě nezklame. Japonci hold vědí jak udělat pořádnej horor. No nic vyměním plínky a jdu to dodívat.
Neeee pro sebe... Ty vole to je drsnej horor. Sem doma sám a na tohle nemám opravdu nervy. Dve pauzy u filmu jsem snad jeste nemel.
Jo Japonskej ring mě taky moc nenadchl ani jeho druhé a třeti pokračování. Ten z USA by měla mít 2 premieru v 2 polovině tohoto roku.
Ale tohle je fakt mazec, takovou husí kůži jsem už u filmu dlouho neměl... Ještě ted se klepu.. Už jsem to ale dodíval celé...
Ale tohle je fakt mazec, takovou husí kůži jsem už u filmu dlouho neměl... Ještě ted se klepu.. Už jsem to ale dodíval celé...
[quote=mouty]Pánové tak tohle je mazec. Musel jsem si dát přestávku. Je to nad moje nervy. Myslím že komu se libil Ring tak tohle určitě nezklame. Japonci hold vědí jak udělat pořádnej horor. No nic vyměním plínky a jdu to dodívat.[/quote]
Nazdar nazdar. Ja som so svojou kockou pozeral Ring a tiez som bol rad, ked si musela dat 3 krat pauzu kvoli nervom...
Nazdar nazdar. Ja som so svojou kockou pozeral Ring a tiez som bol rad, ked si musela dat 3 krat pauzu kvoli nervom...