Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung ps50c7000y + ssg-2200ar 3d

Archer1 (8)|12.5.2010 07:26
Dobrý den,

máte již někdo zkušenost s touto 3D TV, jak v klasickém vysílání, tak s BD 3D? Případně odkaz na nějakou recenzi? Díky! Honza
lerby (906)|14.5.2010 21:11
Mne prisla uplne rozladena. V porovnani s tym, co som videl v obchode. Podarilo sa mi nakalibrovat jedine profil "Standard", ktoremu ale chyba moznost 10 bodovej kalibracie (vstupy TV a HDMI).

Kedze interny "Media player" sa neda kalibrovat, tak obraz z USB disku je dost biedny. Zatial zhanam servisaka ktory mi odomkne sevicne menu, aby som mohol spravne nastavit vsetky parametre tak ako treba. Presny opak je sledovanie BD. Velmi ciste a verne farebne prechody, ako by som ani nepozeral na televizor.

V porovnani s Panasonic VT20 alebo G20, ma stabilnejsi a cistejsi obraz takmer bez blikania. Skoro mam dojem, ze sa pozeram na LCD, co je vyhoda aj pri prezerani fotografii.

3D si treba pozriet na vlastne oci niekde v obchode, pretoze sa to tazko opisuje, ale aj prevod
2D->3D je celkom zaujimavy. DVB-T z 3-4 metrov nie je problem, ale samozrejme niekedy sa to neda pozerat vobec ;)

Pre niekoho, kto pozera telku po tme je velkou nevyhodou slabsi kontrast a vyssia uroven ciernej. V reale okolo 1:800 a 0,13cd/m2. Pre americku verziu nedavno vysiel novy firmvare, ktory tento nedostatok riesi znizenim ciernej zhruba o 1/3, co uz je o trochu zaujimavejsia hodnota. Uvidime....
lerby (906)|27.5.2010 15:46
Takze noveho firmware som sa nedockal. Po troj tyzdnovej skusenosti mozem povedat, ze jediny pouzitelny rezim je "Film" 24p s vypnutym "Cinema Smoth" kde urovnev ciernej dosahuje 0,08cd a kontrast nieco okolo 1700:1. Vsetky ostatne mody vratane "USB Media Play" maju kontrast polovicny a 3D dokonca 400:1 !!!

Pani od Samsungu... kde je ten Mega kontrast? Farby su pekne ale vsetko je sive, sive....
Zajtra vam to pekne vratim do predajne. Nastastie este mam tu moznost :D
24p.jpg standard.jpg
Archer1 (8)|27.5.2010 19:08
No vida. Díky za zkušenosti! Ještě, že jsem nepodlehl okamžitému poblouznění:o) Díky!
homieG (20)|18.6.2010 10:13
Díka za tvůj názor,samozřejmě reklama na tuto TV je jedna věc,ale je mnohem cennější to řešit s reálnými zkušenostmi majitelů či lidí co s tím mají zkušenost.Díky.