Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Sony-Bravia propojení s PC přes HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    33

    Zdravím všechny,
    propojil jsem si 10m kabelem HDMI PC a LCD.Povedlo se mi to jakž takž nastavit ,ale jak přehrávám video(AVI) ,tak na TV vidím jen jakési rozmazané pruhy.Jedná se o TV s rozlišením 1366x768.
    Zkouším TV různě nastavovat,ale marně jinak fotky jsou OK.Pokud to již někdo řešil,prosím nakopněte mě tam.Pročítám různá vlákna,zkoušel jsem sekci HLEDAT,ale nic jsem nenašel ,jedině tady: http://knowledge-base.havit.cz/windo...ch-reseni.aspx ,ale to co tam popisují nemohu najít ,nebo spíše tak jak to autor popisuje.Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele MAKcz
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    207

    Citace Původně odesláno od multa Zobrazit příspěvek
    Zdravím všechny,
    propojil jsem si 10m kabelem HDMI PC a LCD.Povedlo se mi to jakž takž nastavit ,ale jak přehrávám video(AVI) ,tak na TV vidím jen jakési rozmazané pruhy.Jedná se o TV s rozlišením 1366x768.
    Zkouším TV různě nastavovat,ale marně jinak fotky jsou OK.Pokud to již někdo řešil,prosím nakopněte mě tam.Pročítám různá vlákna,zkoušel jsem sekci HLEDAT,ale nic jsem nenašel ,jedině tady: http://knowledge-base.havit.cz/windo...ch-reseni.aspx ,ale to co tam popisují nemohu najít ,nebo spíše tak jak to autor popisuje.Díky předem.
    zalezi co mas za kabel ...
    s timhle by to nemel byt problem
    http://www.avhifi.cz/online-obchod/h...ona-cerny.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    video v pc ti ide v pohode? pozrel by som sa na nastavenie na grafike.
    to MAKcz: to myslis vazne s tou radou aby si kupil kabel za skoro 4500,- Kč ???
    ak tak kup si druhy kabel nejaky lacny za par supov a skus to s nim. ak tam chces pustat len avi videa nema absolutne zmysel kupovat taky drahy kabel. ja mam kabel za 6€ a pozeram na nom v pohode HD filmy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    33

    Díky za radu,také mne napadlo ,že to může být tím kabelem ,můj je za nějakých 500 kč.Cena toho kabelu ve tvém odkazu je pro mne příliš vysoká,takže to oželím.Ale přesto děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od drto Zobrazit příspěvek
    video v pc ti ide v pohode? pozrel by som sa na nastavenie na grafike.
    to MAKcz: to myslis vazne s tou radou aby si kupil kabel za skoro 4500,- Kč ???
    ak tak kup si druhy kabel nejaky lacny za par supov a skus to s nim. ak tam chces pustat len avi videa nema absolutne zmysel kupovat taky drahy kabel. ja mam kabel za 6€ a pozeram na nom v pohode HD filmy
    Video jede OK,vše naprosto bez problémů.Máš stejnou telku jako já,pokud ano ,byl bys ochoten si se mnou chvíli dopisovat ohledně nastavení ? Je zajímavé,že PC mi nedovolí nastavit rozlišení HD-Ready,tedy 1366x768.Kyž to nastavím na tuto hodnotu pro druhý monitor-tedy Sony a dám použít,zase to skočí zpět na Full-HD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    na pc mas monitor aky 16:9 alebo 4:3. a telku mam inu ako ty
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Ak chces mat istotu, ze je to zlym kablom, kup si/alebo si pozicaj/ nejaky kratky kabel (za par supov), a docasne to napoj s nim. Hned uvidis, ci je problem v kabli alebo nie.

    A co sa tyka rozlisenia, casto sa podari nastavit 1360x768 (aspon na samsungoch to takto ficalo, a TV vedela zobrazit 1:1 pixel mapping. 3px po kazdom boku ostali volne)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Propojení tv Sony Bravia s PC
    Od Artom v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-07-2012, 09:51
  2. propojení PC a TV přes HDMI
    Od Doom v sekci Bastlení
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 03-07-2011, 13:50
  3. propojení set top boxu a lcd pres hdmi-dvi
    Od rafo81 v sekci Bastlení
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-03-2009, 22:31
  4. Zadny signal po propojeni TV s PC pres DVI-HDMI
    Od KUFI v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 22:26
  5. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 22:47