Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Architect a čeština

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele kadel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    77

    V DVD Architect v.1 mi nejde čeština správně pod žádným fontem ve v.2 je to lepší ale stejně několik z nabízených fontů je špatně. Blbne "č","ř" velká písmena Poraďte mi někdo co s tím - ve v.1. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele yaso
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    306

    přejdi na DVDA v 2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Citace Původně odesláno od yaso
    přejdi na DVDA v 2.
    Vsak on pise, ze : ".... ve v.2 je to lepší ale...." Tak ji asi ma!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Prosím pěkně. Neposkytne někdo link na češtinu do DVD Architekt?
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Děkuji. Mně je to jedno v jakém jazyce pracuji. I po těch létech se hlásím k Československu. Já jsem republiku nedělil!!!
    PS: Chyba byla, že jsem na češtiny.cz hledal heslo DVDArchitect a nenapadlo mně Sonyvegas. Proto jsem to nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele lukass
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Neviete kde by sa dal staihnut kompletny manual na vegas 5.0....dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele lukass
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Mozete mi pomoct....mam DVD Architect 2.0a...pricom cestinu som z www.cestiny.cz stiahol na verziu 2.0b a nemozem to pocestit....verziu cestiny 2.0a som nenasiel....viete niekto nejake riesenie....dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Stiahnut Architect 2.0b
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele kadel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    77

    Určitě jste mě někdo z vás co přispíváte na toto téma nepochopil.Nemyslel jsem češtinu jako lokalizaci programu ale když použiju čestinu jako např. titulky nebo nadpis ve filmu !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    I v anglické lokalizaci DVDArchitekt jsou české znaky zobrazovány správně. Nepochopil jsem v čem je problém?
    Jak píše StayMan ani mne nezbývá nic jiného než stáhnout 31 MB verze 2.0b.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,276

    Citace Původně odesláno od lukass
    Neviete kde by sa dal staihnut kompletny manual na vegas 5.0....dik
    Nejlepe u vyrobce (uz to tady bylo):
    http://download.sonypictures.com/man...s50_manual.exe
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Citace Původně odesláno od kadel
    V DVD Architect v.1 mi nejde čeština správně pod žádným fontem ve v.2 je to lepší ale stejně několik z nabízených fontů je špatně. Blbne "č","ř" velká písmena Poraďte mi někdo co s tím - ve v.1. Dík.
    Mozna je to blbost ale zkus to. Zmackni levy Alt+pravy Shift a zkus neco napsat s č a ř atd. Me a mym kamosum to jde v poho. Nehledal bych problem v achitectu, ale spis u tebe v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele kadel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    77

    Zkusil jsem v1.0d - a ty znaky jdou dobře(resp. blbě-jen nějaké fonty) jako ve v.2. Nevím ale je mi divný že by to bylo jen tou verzí. Nicméně teď to alespoň nějak funguje takže díky za příspěvky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele hupox
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od kadel
    Zkusil jsem v1.0d - a ty znaky jdou dobře(resp. blbě-jen nějaké fonty) jako ve v.2. Nevím ale je mi divný že by to bylo jen tou verzí. Nicméně teď to alespoň nějak funguje takže díky za příspěvky.

    Moze byt problem pri formate importovanych tituliek. Myslim format kodovania suboru. Unicode a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Čeština do MPEG2Schnitt
    Od Libor A. v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 16:41
  2. čeština
    Od dubak_oldd v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 20:48
  3. čeština v EPG a MCE 2005
    Od rajo v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 13:22
  4. Čeština do vegas 5
    Od Joky v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-07-2005, 14:42
  5. Čeština pro Architect 3
    Od Modena v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 20:18