Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Pinnacle 14 problem s obrazem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    Ahoj mam problem s efektem rychlost pri pridani efektu do zaznamu videa se mi video ztrati a jde pouze zvuk nevite cim by to mohlo byt zpusobeno ? zkousel sem ruzny nastaveni co tam je (hladke prechody...) i jsme zkusil sladit na stejnou rychlost zvuk i video ale porad nejde videt obraz je tam pouze modry vykricnik a zvuk na pozadi , nevite kde je problem ? video je ve formatu .avi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    Po použití efektu jsi nenechal vyrenderovat.Proto ten modrý vykřičník.Zapni si v nastavení renderování na pozadí.Pak se ti v časové ose zobrazí zelený pásek který bude postupovat.Až zmizne je hotovo,můžeš přehrát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    renderovani tam zaply mam a stejne porad vidim jen modry vykricnik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    No a nechal jsi dodělat render?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    tak jeden render probehne kdyz vlozim video na casovou osu a potom kdyz tam vlozim ten efekt tak moc renderovat nezcne myslim, protoze tam jenom tak problikne ten zelenej pruh a hotovo tak nevim video melo cca 50 vterin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od capodecima Zobrazit příspěvek
    tak jeden render probehne kdyz vlozim video na casovou osu a potom kdyz tam vlozim ten efekt tak moc renderovat nezcne myslim, protoze tam jenom tak problikne ten zelenej pruh a hotovo tak nevim video melo cca 50 vterin.
    No, tak to je na větší kouzlení. Zkus najít prvně vyrenderovaný pomocný soubor, někam si ho nakopíruj vlož ho do nového projektu tam ho zkus zpomalit. (Nemusí to vyjít) PS se chová někdy divotvorně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Chalupář Zobrazit příspěvek
    No, tak to je na větší kouzlení. Zkus najít prvně vyrenderovaný pomocný soubor, někam si ho nakopíruj vlož ho do nového projektu tam ho zkus zpomalit. (Nemusí to vyjít) PS se chová někdy divotvorně.

    nj tak to nevim sem nic nennasel ani v document and setings ani ve slozce pinnacle tam sem to jenom tak prolitl ale nevim co mam presne hledat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od capodecima Zobrazit příspěvek
    nj tak to nevim sem nic nennasel ani v document and setings ani ve slozce pinnacle tam sem to jenom tak prolitl ale nevim co mam presne hledat ?
    Pomocné soubory se ukládají do složky Render, kde máš tuto složku, najdeš v preferencích projektu. Složka Render by měla obsahovat další složky se jmény projektů, tam jsou uloženy jednotlivé pomocné soubory. Soubory jsou ve formátu m2t.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    vubec nevim kde hledat , zadnou slozoku render sem asi nenasel , je to na nic ale ostani efekty funguji tak nevim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od capodecima Zobrazit příspěvek
    vubec nevim kde hledat , zadnou slozoku render sem asi nenasel , je to na nic ale ostani efekty funguji tak nevim....
    Spusť si PS, otevři preference projektu a vpravo dole máš nastavení kam se mají ukládat dočasné soubory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    tak sem to nasel je tam ulozeny video a potom ten soubor s priponou m2t ale ten co hledam tam neni ostatni vygenerovany tam jsou (treba rozmlezeni nebo tak) ale ta rychlost tam nikde neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od capodecima Zobrazit příspěvek
    tak jeden render probehne kdyz vlozim video na casovou osu a potom kdyz tam vlozim ten efekt tak moc renderovat nezcne myslim, protoze tam jenom tak problikne ten zelenej pruh a hotovo tak nevim video melo cca 50 vterin.
    Citace Původně odesláno od Chalupář Zobrazit příspěvek
    No, tak to je na větší kouzlení. Zkus najít prvně vyrenderovaný pomocný soubor, někam si ho nakopíruj vlož ho do nového projektu tam ho zkus zpomalit. (Nemusí to vyjít) PS se chová někdy divotvorně.
    Co to zkusit? A na klip neužívat žádné jiné efekty jen zrychlení.
    Naposledy upraveno uživatelem Chalupář: 15-04-2010 v 17:28
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problem s obrazem
    Od cendamore v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2011, 19:24
  2. Plazma: Problem s obrazem
    Od Dolfajs v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 10:33
  3. Problém s obrazem
    Od Arnie007 v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 16:47
  4. Problém s obrazem
    Od imported_Rimmer v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 06:41
  5. CCE 2.67 - problém s obrazem
    Od Rygs v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2004, 11:56