Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 67

Téma: Dotaz Samsung LE40C650

  1. #16
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Takze aj ja som od vcera stastnym majitelom LE40C670 a chystam sa odskusat uvedeny problem s ukladanim kanalov a zaroven po zoznameni napisat aj recenziu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Takze aj ja som od vcera stastnym majitelom LE40C670 a chystam sa odskusat uvedeny problem s ukladanim kanalov a zaroven po zoznameni napisat aj recenziu.
    Dnes jsem omylem potvrdil v nastavení le40c670 PIN (0000) a zrušily se mi původní nastavení včetně naladěných programů. Málem mě jeblo, ještě že jsem si to předtím vyexportoval na flešku. Zpětně jsem si naladěné programy načetl a ušetřil si 2 hodiny práce. Doporučuji ostatním, po naladění programů udělat si zálohu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od JohnnyH Zobrazit příspěvek
    Koupil jsem 40C670 a chtěl hned otestovat zmiňovaný prográmek SamyGo. Narazil jsem ale hned na začátku při exportování seznamu na usb. TV nahlásí, že není dostupný žádný usb disk. Zkoušel jsem několik usb flashek v obou usb portech které v tv jsou, ale je to stále stejné. Přitom přehrávání videa, fotek atd. z usb je naprosto bez problémů. Neví někdo v čem by mohla být chyba, nebo co dělám špatně? Díky
    Někde jsem četl, že by fleška měla být prázdná. Já problém s porty nemám, běží oba dva. Jednička je myslím pro HDD, ale flešku jsem před použitím naformátoval FAT32.

    Mám problém s přehráváním video kodeku (mkv i pro DVD). Zajímalo by mě, jestli ti to přehrává všechno, nebo jsi narazil na problém. Dal jsem to z HDD na flešku a nepomohlo mi to. Na PC vše hraje bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,250

    Citace Původně odesláno od zelva72 Zobrazit příspěvek
    Někde jsem četl, že by fleška měla být prázdná. Já problém s porty nemám, běží oba dva. Jednička je myslím pro HDD, ale flešku jsem před použitím naformátoval FAT32...
    Fleška nemusí být prázdná, ale máš pravdu s tím filesystemem - musí být FAT32 (nebo FAT16), na NTFS neumí zapisovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od zelva72 Zobrazit příspěvek
    Někde jsem četl, že by fleška měla být prázdná. Já problém s porty nemám, běží oba dva. Jednička je myslím pro HDD, ale flešku jsem před použitím naformátoval FAT32.

    Mám problém s přehráváním video kodeku (mkv i pro DVD). Zajímalo by mě, jestli ti to přehrává všechno, nebo jsi narazil na problém. Dal jsem to z HDD na flešku a nepomohlo mi to. Na PC vše hraje bez problémů.
    Aha to by mohlo být ono. Na všechny usb co jsem zkoušel exportovat, vždy něco bylo a jsou na NTFS. Zajímavý že v návodu o tom není ani čárka.

    Zatím to přehrálo všechno co jsem zkoušel, ale tv mám pár dní, takže toho zas tolik nebylo.. Jediný problém byl s přehráním mkv v 1080p, kdy se to už malinko kousalo. To ale může být problém rychlosti usb disku, ne televize.
    Naposledy upraveno uživatelem JohnnyH: 23-04-2010 v 10:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od JohnnyH Zobrazit příspěvek
    Koupil jsem 40C670 a chtěl hned otestovat zmiňovaný prográmek SamyGo. Narazil jsem ale hned na začátku při exportování seznamu na usb. TV nahlásí, že není dostupný žádný usb disk. Zkoušel jsem několik usb flashek v obou usb portech které v tv jsou, ale je to stále stejné. Přitom přehrávání videa, fotek atd. z usb je naprosto bez problémů. Neví někdo v čem by mohla být chyba, nebo co dělám špatně? Díky
    Ja som dnes skusal exportovat naladene programy na USB kluc a slo mi to bez problemov (mam taky isty TV ako ty). Kluc som vlozil do vrchneho USB pocas spusteneho TV (napisalo mi, ze naslo nejake medium na prehravanie - to som zrusil) a cez menu som dal exportovat programy do USB. V PC mi pise filesystem ako FAT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od zelva72 Zobrazit příspěvek
    Dnes jsem omylem potvrdil v nastavení le40c670 PIN (0000) a zrušily se mi původní nastavení včetně naladěných programů. Málem mě jeblo, ještě že jsem si to předtím vyexportoval na flešku. Zpětně jsem si naladěné programy načetl a ušetřil si 2 hodiny práce. Doporučuji ostatním, po naladění programů udělat si zálohu.
    Len chcem upresnit, ze ak aj niekde zadate PIN 0000, tak nepridete o svoje nastavenia. Zelva72 bol zjavne v nejakom menu, kde sa dalo zvolit obnovenie povodny (tovarenskych) nastaveni a tam potvrdil tento PIN. Ja som dnes tento PIN zadal uz niekolkokrat, pretoze niektore polozky menu su tymto PINom chranene (pravdepodobne kvoli tomu, ze su to nastavenia ktore by mohli vazne zmenit funkcnost TV ako ladenie programov a pod).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Len chcem upresnit, ze ak aj niekde zadate PIN 0000, tak nepridete o svoje nastavenia. Zelva72 bol zjavne v nejakom menu, kde sa dalo zvolit obnovenie povodny (tovarenskych) nastaveni a tam potvrdil tento PIN. Ja som dnes tento PIN zadal uz niekolkokrat, pretoze niektore polozky menu su tymto PINom chranene (pravdepodobne kvoli tomu, ze su to nastavenia ktore by mohli vazne zmenit funkcnost TV ako ladenie programov a pod).
    Exportovat nám to už jde, ale co SAMYGO? Tam mě nejde ten ztažený seznam vůbec otevřít. Editace přes TV je děsná, zlatý DreamEdit )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Len chcem upresnit, ze ak aj niekde zadate PIN 0000, tak nepridete o svoje nastavenia. Zelva72 bol zjavne v nejakom menu, kde sa dalo zvolit obnovenie povodny (tovarenskych) nastaveni a tam potvrdil tento PIN. Ja som dnes tento PIN zadal uz niekolkokrat, pretoze niektore polozky menu su tymto PINom chranene (pravdepodobne kvoli tomu, ze su to nastavenia ktore by mohli vazne zmenit funkcnost TV ako ladenie programov a pod).
    Mám dotaz k třídění kanálů na modelu C670. Lze setřídit programy z více družic (typicky astra 19,5°a 23,5°) a třeba pozemního digitálu za sebou v různém pořadí a jednoduše projíždět tlačítkem PROG(+/-) nebo se to musí dá setřídit pouze pro každý satelit a pozemní digitál zvlášť a pak se mezi nima přepínat.

    Moje představa je na začátku setřídit na pozice třeba 1-30 to co chci sledovat jako výběr ze všech družic a DVB-T a pak jenom projížďět PROG(+/-). Žádný přípínání mezi satelitama a DVB-T jak to fungujr třeba na SONY EX705.

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    to dtomanec: podla mna je na to ten navod, ktory je na prvej strane tohto threadu. Priznam sa, ze som to este neskusal, ale snad este dnes odskusam, pretoze presne tak to chcem mat nastavene aj ja. Prijimam DVB-T, DVB-S a aj analog, takze si chcem znich vybrat nejake casto pozeratelne (oblubene) a mat ich na prvych predvolbach tak ako pises aj ty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od Klfree Zobrazit příspěvek
    Exportovat nám to už jde, ale co SAMYGO? Tam mě nejde ten ztažený seznam vůbec otevřít. Editace přes TV je děsná, zlatý DreamEdit )
    Je potrebne otvorit uvedeny *.scm subor napr. vo WinRar-e a niekam rozbalit. Potom ide otvorit v programe zial iba jeden subor map-SateD. Ostatne subory maju nejaky novy format a autor vraj nema momentalne cas vytvorit novsiu verziu programu, takze budeme musiet asi pockat par dni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    to dtomanec: podla mna je na to ten navod, ktory je na prvej strane tohto threadu. Priznam sa, ze som to este neskusal, ale snad este dnes odskusam, pretoze presne tak to chcem mat nastavene aj ja. Prijimam DVB-T, DVB-S a aj analog, takze si chcem znich vybrat nejake casto pozeratelne (oblubene) a mat ich na prvych predvolbach tak ako pises aj ty.
    Dík za zprávu, až to vyzkoušíš dej vědět. Je to pro mě docela důležitá věc před tím než se definitivně rozhodnu pro koupi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Je potrebne otvorit uvedeny *.scm subor napr. vo WinRar-e a niekam rozbalit. Potom ide otvorit v programe zial iba jeden subor map-SateD. Ostatne subory maju nejaky novy format a autor vraj nema momentalne cas vytvorit novsiu verziu programu, takze budeme musiet asi pockat par dni.

    Díky. Funguje to. Sice jen na satelitní tuner, ale to mě stačí. Ještě jednou děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od dtomanec Zobrazit příspěvek
    Dík za zprávu, až to vyzkoušíš dej vědět. Je to pro mě docela důležitá věc před tím než se definitivně rozhodnu pro koupi.
    Skúšal som ten postup, ktorý je popísaný na predchádzajúcej stránke a funguje (tak ako to potvrdili aj ostatní), ale má to stále malé nedostatky:
    - keď si zoradím programy podľa toho návodu, tak mám napr. 1 - JOJ, 2 - JOJ PLUS ,3 - STV 1 ,... dig.kanály a potom 1 - STV 2, 2 - NOVA, 3 - ČT 1,... analog.kanály, samozrejme, že poradie môže byť rôzne, ale narážam na to, že ak chcem zachovať klasické prepínanie pomocou číslic (naši rodia a starý rodia to tak používali a používajú odjakživa resp. odkedy existujú TV), tak to funguje nasledovne: prvý krát stlačím napr. 1 a zobrazí sa mi digitálny kanál č.1 (JOJ), druhý krát stlačím 1 a zobrazí sa mi analógový kanál č.1 (STV 2), je to dosť divné a nezdá sa mi to zrovna praktické...
    - po zoradení kanálov prepínaním prog +/- funguje poradie tak, ako som si ho uložil v správcovi kanálov podľa návodu
    - konečne som prišiel na to, ako funguje funkcia "Moje kanály x", ale je to vlastne iba nejaký zoznam do ktorého keď si pridáš nejaký svoj obľúbený kanál a potom sa prepneš napr. cez tlačidlo "zoznam kanálov" do tohto zoznamu "moje kanály x", tak prepínaním PROG +/- sa prepínaš iba v tomto zozname "Moje kanály x", čiže tvoje neobľúbené kanály prepínaním +/- nezobrazíš
    - ešte som neskúšal, ako do jedného zoznamu dostanem aj satelitné kanály (DVB-C nemám) - to odskúšam snáď dnes a napíšem

    Ako záver by som povedal asi toto: pre bežného zručného človeka je prepínanie tlačidlom PROG +/- použiteľné (pokiaľ nepozerá často 50 rôznych kanálov), ale pre staršieho človeka, ktorý je zvyknutý iba na čísla od 1-9 je tento TV nepoužiteľný resp. nepraktický (musí niekedy 2x stlačiť číslo). Ale je to iba vec názoru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,250

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    ... ešte som neskúšal, ako do jedného zoznamu dostanem aj satelitné kanály (DVB-C nemám) - to odskúšam snáď dnes a napíšem...
    Jak je to tedy s těmi satelitními kanály u nové řady "C670"? Dají se naladit společně kanály z DVB-S i z DVB-T? Z tvého příspěvku v jiném vlákně jsem měl dojem, že už to máš vyzkoušeno (https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...710#post278710) a teď tady čtu, že to teprve budeš zkoušet. Ptám se proto, že loňské modely mají tuner DVB-T/C ale můžu naladit jenom jedno nebo druhé (obojí nelze).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Televizory (CRT, LCD, PDP): Řazení programů-kanálů
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-02-2012, 14:56
  2. Televizory (CRT, LCD, PDP): řazení kanálů
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2012, 08:39
  3. Řazení programu Samsung
    Od Mufii v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2011, 12:57
  4. řazení kanálů u LG RHT497H
    Od pr v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-07-2011, 10:16
  5. Settopbox Philips DTR 220 - řazení kanálů
    Od waawe v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 17:24