Tady to založeno jest, tak s tím naložte, jak uznáte za vhodné. Pravidla a další řešte v Pokecu/Diskusi k VFH, pls.
![]()
Tady to založeno jest, tak s tím naložte, jak uznáte za vhodné. Pravidla a další řešte v Pokecu/Diskusi k VFH, pls.
![]()
Tak koukám, nikdo nemá zájem? Tak dávám jednu do placu. Nápověda bude jen jedna, když se 24 hodin nikdo nechytí dám jedno jediné slovo (produkční firma), případně druhou ukázku na vysvětlenou.
To aby jste se experti nenudili... co, lexxxa a Edi?
Odpovídá se rovnou zde, tady to budou jednoduché jedničky nebo nuly.![]()
Dumáte, dumáte?
Zde slíbené slovo: Lucasfilm
a druhá ukázka, podle které už to nejde neuhádnout, tedy jestli rozumíte, ö čem se v té dobové rozhlasové reklamě zpívá...![]()
Rovnou tady? Ok. Tucker: The Man and His Dream![]()
Jj, perfetto! V hlavní roli vizionářského vynálezce a podnikatele Prestona Tuckera (opět) Jeff Bridges, režie F. F. Coppola - 1988.
http://www.imdb.com/title/tt0096316/
BTW to autíčko (v hnědozlaté metalíze) nechybí v mé skromné sbírečce 1/43 a ve filmu je moc pěkná letovka B-23 Dragon (biz-prop...).
Naposledy upraveno uživatelem StD: 23-05-2010 v 16:55
Co jsem vyhrál?![]()
Vnitřní uspokojení, že víš... a jedno virtuální
Jinak je to docela "hard to find" filmík - celá léta jsem měl jen 4:3 TVverzi, teprve asi před měsícem jsem sehnal 16:9 anamorf...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 23-05-2010 v 17:03
Koukám je tu "po volbách jak po výprasku", tak tady zase jedna "Expertenfrage" za. Je to v kavárenském podání, tak se nedivte těm ruchům v pozadí... Moooc známá píseň, název si naslechnete, ne moc starý film se samou klasikou.
Pokud to nedáte od boku, bude někdy večer nápověda na 2 slova. Odpovědi opět rovnou sem.
Tak nápovědna = maďarský režisér.
Takže Being Julia (Božská Julie)
Mě se teda verze pro experty zdá zatím lehčí![]()
No já to tedy překládám podle televizních dramaturgů "Všichni milují Julii", ale je to tak. Being Julia od Isztvána Szabó.
Soundtrack je na Varese Sarabande.
Příjemný filmeček, který neurazí, a ta hudba...
Lehčí ti to připadá proto, že se nemotáš v pavučině složitých nápověd.
Tak na výslovné přání Ediho, jedna další Expertenfrage - tomu já říkám Scenic Music vyjadřující žánr filmu Thriller - je to syrové, vystřižené z DEU stopy i s namixovanými ruchy, zvuky bílého Cadillacu Eldorado (1964) a krátkým monologem hlavního hrdiny - to jako ukázka pro ty, kdo si to chtějí vyrábět v domácích podmínkách... (viz dnes sekce Úpravy Audia).
Takže zase já. Red Rock West![]()
Následoval potlesk- ...a může se jít na párek (s hořčicí).![]()
Tak zase za týden.![]()