Téma: TechniSat SkyStar HD2 - HDTV seka
Ahojte, prehladavam temy co sa k tomu pisali ale mozno poradi niekto aj takto narychlo. Vie niekto poradit s problemom sekania pri HDTV (DVB-S2) kanaloch alebon ju mam rovno vratit ?
PC: WinXP Home ENG (SP3) CPU: C2D E8200 2.66GHz RAM: 4x1GB CORSAIR TWINX XMS2 800MHz PC6400 CL4-4-4-12 MB: ASUS P5KC GPU:SAPPHIRE Radeon HD 3450 256MB
PC: WinXP Home ENG (SP3) CPU: C2D E8200 2.66GHz RAM: 4x1GB CORSAIR TWINX XMS2 800MHz PC6400 CL4-4-4-12 MB: ASUS P5KC GPU:SAPPHIRE Radeon HD 3450 256MB
Co ma spolocne karta so sekanim? Karta predsa nespracuva vysledny stream, ale dekoder, skus hladat problemy tam (hlavne ak ti SD ide bez problemov).
Navedies ma trosku viacej ? Dekoder bude soft ? Jeho Nastavenie ? Codec ? Mam to iba od vcera vecera a snazim sa pochopit kde, co a ako nastavit. Dik. Predpokladal som ze mozno tuner nestiha spracovat. Na pozeranie pouzivam DVBViewer TE2 co bol pribaleny na CD.
Jasne.
Soft ta nemusi zaujimat, to co obraz interpretuje (zobrazuje), je directshow filter (najdes ho vo filtroch, ktore su pouzite). Pokial je neefektivny, tak vyuziva len jedno jadro (zistis v CPU usage) a tym padom ti to CPU nestiha. Uprimne povedane ono ti to nebude zrejme stihat ani pri dekoderi, ktory vyuziva obe jadra, pretoze spravit korektny deinterlace+frame doubler (50i->50p!) chce silnejsiu masinu.
Pokial ale mas spominanu ATI kartu skus pouzit dekoder z PowerDVD 8/9, malo by ti to ficat s DXVA akceleraciou. (staci nainstalovat Trial verziu PowerDVD) a vo filtroch zvolit PDVD decoder, kde predtym zaskrknes "Hardware acceleration".
P.S. casom zistis, ze DVBViewer TE2 je sunt a kupis si DVBViewer Pro, ktora je vo vsetkych ohladoch lepsia.
Soft ta nemusi zaujimat, to co obraz interpretuje (zobrazuje), je directshow filter (najdes ho vo filtroch, ktore su pouzite). Pokial je neefektivny, tak vyuziva len jedno jadro (zistis v CPU usage) a tym padom ti to CPU nestiha. Uprimne povedane ono ti to nebude zrejme stihat ani pri dekoderi, ktory vyuziva obe jadra, pretoze spravit korektny deinterlace+frame doubler (50i->50p!) chce silnejsiu masinu.
Pokial ale mas spominanu ATI kartu skus pouzit dekoder z PowerDVD 8/9, malo by ti to ficat s DXVA akceleraciou. (staci nainstalovat Trial verziu PowerDVD) a vo filtroch zvolit PDVD decoder, kde predtym zaskrknes "Hardware acceleration".
P.S. casom zistis, ze DVBViewer TE2 je sunt a kupis si DVBViewer Pro, ktora je vo vsetkych ohladoch lepsia.
Skusim sa s tym filtrom pohrat vecer ked pridem domov. CPU ak som si vsimol spravne vcera bezala na oboch procesoroch tak na 50%. Uvidime. PRO verziu zatial nebudem kupovat lebo ak nevyriesim problem do 7 dni tak to vratim. Kupoval som ju kvoli HDTV (DVB-S2) a ak to ma byt problem tak na to kaslem.
Ty mas tiez to kartu ? Ide ti HD v pohode ? Aky mas setup ? Dik.
Ty mas tiez to kartu ? Ide ti HD v pohode ? Aky mas setup ? Dik.
Pochop, problem nie je v karte!
ano mam presne tu istu kartu (SS2 HD) s postavenym HTPC (uz nejake 2-3 roky) s DualCore 1.8Ghz a Nvidia 9500GT.
vytazenie CPU pri pozerani HD je do 20% (alebo menej, a CPU je taktovane vtedy na 1200Mhz), akcelerovane cez NVIDIA CUDA. Bez HW akceleracie by som si ani neskrkol na tom zeleze (hlavne nie pri 50i), 24p filmy to zelezo zvlada s rezervou.
ano mam presne tu istu kartu (SS2 HD) s postavenym HTPC (uz nejake 2-3 roky) s DualCore 1.8Ghz a Nvidia 9500GT.
vytazenie CPU pri pozerani HD je do 20% (alebo menej, a CPU je taktovane vtedy na 1200Mhz), akcelerovane cez NVIDIA CUDA. Bez HW akceleracie by som si ani neskrkol na tom zeleze (hlavne nie pri 50i), 24p filmy to zelezo zvlada s rezervou.
Jasne jasne... pochopil som :) No ved uvidim....
"Bez HW akceleracie by som si ani neskrkol".... toto ma smeruje mozno tym spravnym smerom...
Ked si kliknem na "MainConcept / DTV Decoder Pro / Decoder control"....
tam mam dve zalozky
"MPEG-2 Decoder properties" => Hardware acceleration = ON
"AVC/H.264 Decoder properties" => Hardware acceleration = prazdne...
Moze byt ze tam niekde je problem ? Treba niekde nieco zapnut aby to fungovalo aj pri HDTV ?
"Bez HW akceleracie by som si ani neskrkol".... toto ma smeruje mozno tym spravnym smerom...
Ked si kliknem na "MainConcept / DTV Decoder Pro / Decoder control"....
tam mam dve zalozky
"MPEG-2 Decoder properties" => Hardware acceleration = ON
"AVC/H.264 Decoder properties" => Hardware acceleration = prazdne...
Moze byt ze tam niekde je problem ? Treba niekde nieco zapnut aby to fungovalo aj pri HDTV ?
ano - zmen dekoder :) (vid moj prispevok z 10:38)
Tak som nainstaloval PowerDVD 10 ale v ponuke pre H264 nie je.
pisal som o pdvd10? pokial viem, nepisal :D
(skus pohladat, mozno niekde najdes samotne filtre, ktore zaregistrujes).
Este mi napada jedno riesenie ffdshow DXVA, ktore pridali v poslednych verziach, ale ci to pojde s ATI kartami netusim.
(skus pohladat, mozno niekde najdes samotne filtre, ktore zaregistrujes).
Este mi napada jedno riesenie ffdshow DXVA, ktore pridali v poslednych verziach, ale ci to pojde s ATI kartami netusim.
Ma drbne :) A kde najdem staru verziu ? Na ich stranke je 10-ina
OK... Mam PowerDVD 9. Stale seka. :( CPU vyzera nejak takto
zapol si DXVA? (right click/filters/cyberlink PDVD decoder a tam)
ako sa to sekanie prejavuje? (ajtak mi tam nieco nehra, neviem este co, ale snad sa k tomu dopatrame).
ked video nahras ako .ts stream a nasledne prehras (napriklad v mpc-hc), robi to to iste?
ked video nahras ako .ts stream a nasledne prehras (napriklad v mpc-hc), robi to to iste?
right click/filters/ TAM NIE JE.... iba
- Default DirectSound Device
- Auto
- ffdshow Audio Decoder
- MainConcept AVC/H.264 Video Decoder
- DVB Source
Ako sa to prejavuje ? Proste sa to zasekne ako keby obraz spat skocil a aj zvuk sekne kazdych 3-5s
Robi to aj ked nahram
- Default DirectSound Device
- Auto
- ffdshow Audio Decoder
- MainConcept AVC/H.264 Video Decoder
- DVB Source
Ako sa to prejavuje ? Proste sa to zasekne ako keby obraz spat skocil a aj zvuk sekne kazdych 3-5s
Robi to aj ked nahram
MainConcept AVC/H.264 Video Decoder
sak stale ides cez Mainconcept .... dopracuj sa k tomu, aby so v zozname videl Cyberlink powerDVD decoder, alebo ffdshow decoder.alebo odstran zo systemu MainConcept AVC/H.264 Video Decoder.
sak stale ides cez Mainconcept .... dopracuj sa k tomu, aby so v zozname videl Cyberlink powerDVD decoder, alebo ffdshow decoder.alebo odstran zo systemu MainConcept AVC/H.264 Video Decoder.
tu je video... ked som odstranil MC tak to neide vobec.... iba sikme pasiky
ide ti to prehrat aspon cez MPC-HC z HDD plynulo? (rad by som vylucil iny problem)
(video sa javi OK)
(video sa javi OK)
Tebe to neseka ??? Prehrava to rovnako zle aj cez MPC-HC. Ale ine HD videa mi idu v pohode.
Teraz som to skusil prehrat v obyvaku, mas pravdu. Par krat mi to zastvorcovalo a vyzera to nachybu v streame (akoby vypadli nejake pakety). Zial ta nahravka je prilis kratka.
nahral som par sekund ja a skus to prehrat
(linka odstranena)
(len otazka, mas poslednu verziu drivrov z technisat stranky? 1.3
dalsia otazka - aka je kvalita signalu?)
nahral som par sekund ja a skus to prehrat
(linka odstranena)
(len otazka, mas poslednu verziu drivrov z technisat stranky? 1.3
dalsia otazka - aka je kvalita signalu?)
stiahnute a prehram to v pohode. ako zistim kvalitu ? na Plazme to ide v pohode bez sekania
1.3 som preinstaloval pre istotu znovu... idem restartovat
1.3 som preinstaloval pre istotu znovu... idem restartovat
super,
neviem ako to mas v tvojej verzii, ale Pro verzia ma v status bare zobrazenie kvality signalu
(zeleny pasik a v nom cislo 88%) nasiel som takyto screen
http://www.hkepc.com/forum/attachments/month_0810/20081025_4f467567d01980c96886lrZ6MijO23MD.jpg
neviem ako to mas v tvojej verzii, ale Pro verzia ma v status bare zobrazenie kvality signalu
(zeleny pasik a v nom cislo 88%) nasiel som takyto screen
http://www.hkepc.com/forum/attachments/month_0810/20081025_4f467567d01980c96886lrZ6MijO23MD.jpg
PRO Nemam a moja verzia neukazuje (aspon ja som nenasiel) kvalitu.
No Tak kvalita je 92% a ked zmenim z MainConcept na CyberLink tak stratim obraz
92% je dost, to musi ist.
Problem vidim skor v tom, ze zaznam ma chyby (uz ked ho nahras). Zrejme to je dovod toho sekania a kedze ti ten moj zaznam siel. Skus nahrat zaznam v tejto verzii co mas, ale zrejme to bude to iste.
Problem vidim skor v tom, ze zaznam ma chyby (uz ked ho nahras). Zrejme to je dovod toho sekania a kedze ti ten moj zaznam siel. Skus nahrat zaznam v tejto verzii co mas, ale zrejme to bude to iste.
No nasiel som iba HD Demo Astra & RAI a seka rovnako. Moze byt vadna karta ? Ked nahravam tak nic nenahra.
Ked dam napriklad Primu tam mam 61% pri RAI 92%
Ked dam napriklad Primu tam mam 61% pri RAI 92%
Pekne sme sa dostali na zaciatok problemu :)
Teoreticky je to mozne, no prakticky nevidim moc rozdiel pri prijimani streamov (dokonca CT HD este z DVB-S nie zo DVB-S2; tam ti to robi problemy tiez?).
Taktiez skusit iny soft je dalsia z moznosti, no neviem ci niekam povedie.
mrkni na stranku
http://www.skystar2.info/
Este pod-otazka. Ked nahras nieco z FTA Astra&Rai tiez su tam chyby?
Teoreticky je to mozne, no prakticky nevidim moc rozdiel pri prijimani streamov (dokonca CT HD este z DVB-S nie zo DVB-S2; tam ti to robi problemy tiez?).
Taktiez skusit iny soft je dalsia z moznosti, no neviem ci niekam povedie.
mrkni na stranku
http://www.skystar2.info/
Este pod-otazka. Ked nahras nieco z FTA Astra&Rai tiez su tam chyby?
CT HD 10803 MHz seka tiez (ale tvrdi ze je H.264 asi) aj ked trochu menej asi
RAI sa mi neda nahrat
RAI sa mi neda nahrat
ano, vsetky HD su H264 AVC.
Tak to skus nahrat v DVB TE2, co mas ku karte. Rai je totiz FTA, takze by sme mohli vylucit problemy s dekodovanim, ak to blbne, tak fakt netusim. (napisat vyrobcovi?)
Tak to skus nahrat v DVB TE2, co mas ku karte. Rai je totiz FTA, takze by sme mohli vylucit problemy s dekodovanim, ak to blbne, tak fakt netusim. (napisat vyrobcovi?)
Neviem preco ale v TE2 sa mi nepodarilo naladit RAI. Ma s toho porazi. Asi ju vratim.... dam tomu este dnesny vecer a ak to nepojde tak asi pocitacovy boh mi chce povedat ze mam este pockat :)
Skontroluj ci mas danu poziciu v adresari Transponders, subor 0235.ini. A pozri ci tam je dana frekvencia a polarizacia uvedena. Bez toho ti to nenaladi.
Ak nie, stiahni si aktualny subor z http://en.kingofsat.net/tv-23.5E.php
(ikonka save .ini)
Ak nie, stiahni si aktualny subor z http://en.kingofsat.net/tv-23.5E.php
(ikonka save .ini)
Dik. Tusim to zabralo a uz som naladil RAI. Zatial som len to len na dialku (z prace na pc doma) naladil ale obraz sa neda takto pozerat. Existuje nieco podobne aj pre TE2 verziu ? Format suborov vyzera iny :(
zial, s tymto ti neporadim. Predpokladal som, ze sa podobny system pouziva aj vo free edicii, ale kedze ju nepouzivam ....
A nemoze byt problem ze by nestihala PCI zbernica ?
[quote=panasonic650;275205]A nemoze byt problem ze by nestihala PCI zbernica ?[/quote]
Jsou na to i nejrůznější jiné nástroje, jak zvýšit její Latency, ale na zkoušku si můžeš vyzkoušet utilitku PPE.exe (Pinnacle PCI Enhancer), kterou dávají konkurenční Pinnacle k jejich TVkartám...
Jsou na to i nejrůznější jiné nástroje, jak zvýšit její Latency, ale na zkoušku si můžeš vyzkoušet utilitku PPE.exe (Pinnacle PCI Enhancer), kterou dávají konkurenční Pinnacle k jejich TVkartám...
Hmm.... PPE.exe skusim ak ho najdem. Pinancle som pouzival davno dozadu.
Este ma napadlo.... ako zistim ci pouzivam hardware akceleraciu ? Mozete mi poslat obrazok a cesto toho kde to najdem ? Dik moc.
EDIT: Co mam mat v DVBViewer ako hardware vlstne ? Teraz tam mam ze "TecniSat Mantis DVBS BDA Receiver" je to OK ?
Este ma napadlo.... ako zistim ci pouzivam hardware akceleraciu ? Mozete mi poslat obrazok a cesto toho kde to najdem ? Dik moc.
EDIT: Co mam mat v DVBViewer ako hardware vlstne ? Teraz tam mam ze "TecniSat Mantis DVBS BDA Receiver" je to OK ?
1) zavisi od pouzitia filtra. Prvym znakom je CPU usage pod 10%. Ak to nenajdes v okne prave pouziteho filtra (right click view/filters/aktualny video filer), tak potom v tray ikone (pre niektore filtre si ju mozes zapnut, napr CoreAVC, alebo ffdshow), aby si videl s cim sa ti dany film prehrava.
2) ano je to OK.
P.S s tou latenciou sa mi to nezda, lebo datovy tok pri HD kanaloch je len o 20-30% vyssi ako napr pri CT1-CT2. A pre zbernicu je to zanedbatelne malo.
2) ano je to OK.
P.S s tou latenciou sa mi to nezda, lebo datovy tok pri HD kanaloch je len o 20-30% vyssi ako napr pri CT1-CT2. A pre zbernicu je to zanedbatelne malo.
Co moze znamenat ked mam v DVB Source Properties "Discontinuities" ? Mne to pripadada ako keby sa stracal signal na vstupe. Vid obrazok,
Je to tak. Len z toho neviem ci jde o HW problem karty (chybna karta), alebo nieco ine.
(ja tam mam nulu).
(ja tam mam nulu).
Ale tie DVB Source chyby nemoze mat za nasledok ziaden codec ci cosi... to je este predtym ako sa zacne spracovavat, vsak ? Preto nemozem ani ulozit bez chyb.
Keby bol problem s nastavenim satelitu (nepresne) tak by sa to mohlo takto prejavovat aj napriek tomu ze plazmovy tuner nema problem ? To znamena ze je tento haklivejsi na kvalitu signalu ? To ze ukazuje 93% (HD) a 61% (SD) by som asi nebral ako dolezite.
Keby bol problem s nastavenim satelitu (nepresne) tak by sa to mohlo takto prejavovat aj napriek tomu ze plazmovy tuner nema problem ? To znamena ze je tento haklivejsi na kvalitu signalu ? To ze ukazuje 93% (HD) a 61% (SD) by som asi nebral ako dolezite.
1) ano.
2) predpokladam ze to tiez nebude problem, kedze ine SD kanaly ti problemy nerobia. Potom by si mal chyby aj tam.
mozno nakoniec zvolis tu moznost, s ktorou si na forum vstupoval - vratenie (vymena) karty.
2) predpokladam ze to tiez nebude problem, kedze ine SD kanaly ti problemy nerobia. Potom by si mal chyby aj tam.
mozno nakoniec zvolis tu moznost, s ktorou si na forum vstupoval - vratenie (vymena) karty.
Este skusim asi nainstalovat novy (druhy) Win a uvidim.
Tak teraz neviem ci sa mam tesit alebo plakat..... Naistaloval som cisty Win7 a vsetko ide ako ma.... Asi.... Teda HD neseka... Eurosport HD (Native) prave pozeram a nahravam.
Super! Takze problem vyrieseny :)
No momentalne vyrieseny do tej miery ze ho neidem vratit ako vadny :) .... Dalsi krok bude bud preinstalovat kompletne moje XP alebo kupit Win7 (mam 30 dni na hranie sa)....
XP Pro je oficialna odporucana konfiguracia s ktorou to slape. Skus preinstalovat XP, nainstaluj posledne ovladace pre grafiku a chipset a snad to pojde.
To bude urcite dalsi krok. Hral som sa s tou W7 a ovladace na graficku kartu su nejake ine (divne) nenasiel som ako zvacsit obraz na celu plochu plazmy a takisto zvuk cez HDMA sa mi zda ze neide 5.1. Vratim sa k tomu po velkej noci ... teraz vegetujem nie doma ;) Zatial... a dik za pomoc.
hmm.... momentalne bojujem z dialkovym ovladanim. viacej v inej teme
Mám stejný problém s touhle kartou Skystar HD2.
Sekají se mi HD kanály co jedou v H.264, SD kanály jsou OK bez výpadku.
HD se sekne na chvilku, zakostičkuje, to by se dalo ještě snést, ale jednou za pár minut i častěji se to sekne třeba i na 20sec. než se to znovu rozjede.
vysledoval jsem že:
- když změním program, nepomůže to, zkusil jsem: DVB viewer PRO mám koupenej, DVBdream, DVBlogic TV source
- když změním jakejkoliv dekodér, nepomůže to (ffdshow, cyberlink, mainconcept, ati mpeg video decoder, lav video decoder)
- když změním jakejkoliv kodek, nepomůže to (libva, ....)
- když spustím transedit a dám analyze, tak to ukazuje v pravo dole: síla signálu 98% stabilně, tak to nevypadá na výpadky v příjmu dat z karty
- zkoušel jsem nahrát stream pomocí start recording, vytvoří mi to .ts, ale nejde mi to nikde přehrát, nechápu proč. Sni SD ani HD kanál.
http://www.fotky.info/pic/AsstraSDkanal.ts
http://www.fotky.info/pic/AsstraHDkanal.ts
- zklušel jsem do systému naprdět i jiné ovladače od Azureware nebo Cinergy S2 HD Ci ale nejdou mi do systému dostat.
Aktuální ovladač mám klasickej od Technisat SkyStarHD 1.3. (driver 1.1.1.502), Win 7 CZ 32 bit, Ati HD 4600 poslední ovladače.
Fakt už nevím.
Sekají se mi HD kanály co jedou v H.264, SD kanály jsou OK bez výpadku.
HD se sekne na chvilku, zakostičkuje, to by se dalo ještě snést, ale jednou za pár minut i častěji se to sekne třeba i na 20sec. než se to znovu rozjede.
vysledoval jsem že:
- když změním program, nepomůže to, zkusil jsem: DVB viewer PRO mám koupenej, DVBdream, DVBlogic TV source
- když změním jakejkoliv dekodér, nepomůže to (ffdshow, cyberlink, mainconcept, ati mpeg video decoder, lav video decoder)
- když změním jakejkoliv kodek, nepomůže to (libva, ....)
- když spustím transedit a dám analyze, tak to ukazuje v pravo dole: síla signálu 98% stabilně, tak to nevypadá na výpadky v příjmu dat z karty
- zkoušel jsem nahrát stream pomocí start recording, vytvoří mi to .ts, ale nejde mi to nikde přehrát, nechápu proč. Sni SD ani HD kanál.
http://www.fotky.info/pic/AsstraSDkanal.ts
http://www.fotky.info/pic/AsstraHDkanal.ts
- zklušel jsem do systému naprdět i jiné ovladače od Azureware nebo Cinergy S2 HD Ci ale nejdou mi do systému dostat.
Aktuální ovladač mám klasickej od Technisat SkyStarHD 1.3. (driver 1.1.1.502), Win 7 CZ 32 bit, Ati HD 4600 poslední ovladače.
Fakt už nevím.
[QUOTE=ivomir;409657]
[/QUOTE]
Hehe, podle screenshotu usuzuju, že nahráváš zakódovaný stream. Pak není divu, že výsledné TS nejde přehrát.
Doporučuju nastartovat DVBViewer, naladit problémový HD kanál, pravým myšítkem klepnout na zelený ukazatel signálu v stavovém řádku. V otevřeném okně pak sleduj údaj Stream errors, třeba 10 minut, hodinu. Nenulové číslo značí chyby v příjmu. Pokud naskakují chyby a jsi přesvědčený o bezproblémovém signálu, můžeš zkusit reboot a v BIOSu vypnout (disable) šetřící režimy procesoru, jde o položky Intel Speedstep, C1, C2 apod. Platí pro Intel CPU.
[/QUOTE]
Hehe, podle screenshotu usuzuju, že nahráváš zakódovaný stream. Pak není divu, že výsledné TS nejde přehrát.
Doporučuju nastartovat DVBViewer, naladit problémový HD kanál, pravým myšítkem klepnout na zelený ukazatel signálu v stavovém řádku. V otevřeném okně pak sleduj údaj Stream errors, třeba 10 minut, hodinu. Nenulové číslo značí chyby v příjmu. Pokud naskakují chyby a jsi přesvědčený o bezproblémovém signálu, můžeš zkusit reboot a v BIOSu vypnout (disable) šetřící režimy procesoru, jde o položky Intel Speedstep, C1, C2 apod. Platí pro Intel CPU.
Díky wintermute za radu, zkusím to vypnout.
Jak jsem psal na druhém foru
http://url.fotky.info
DVBviewer jsem otestoval a hází to chybu PCR/PTS Gap.
Jak jsem psal na druhém foru
http://url.fotky.info
DVBviewer jsem otestoval a hází to chybu PCR/PTS Gap.
Pokial HD stream (priamo dekodovany TS cez DVBViewer) nahras a skusis ho prehrat (cez iny player), je vsetko v poriadku?
Ano, když to nahraju v DVBVw tak i nahrávka je vadná.
http://www.fotky.info/pic/vid.ts
http://www.fotky.info/pic/vid.ts
Vypnul jsem v BIOSu SpeedStep a C1 a nepomohlo to, pořát výpadky.
Když pustím Astra HD demo, tak ten se nesekne ani jednou tak jak je to možný?
Když pustím Astra HD demo, tak ten se nesekne ani jednou tak jak je to možný?
Skus este jednu vec,
v obrazkoch som nasiel, ze mas prilis vysoku hodnotu pre "queued audio". Tak sa mi mari, ze v pociatkoch, ked este fungovalo Digi, boli s niektorymi kanalmi obdobne problemy (vypadky, sekanie) a bolo treba vykorigovat hodnoty:
[ATTACH=CONFIG]17970[/ATTACH]
v obrazkoch som nasiel, ze mas prilis vysoku hodnotu pre "queued audio". Tak sa mi mari, ze v pociatkoch, ked este fungovalo Digi, boli s niektorymi kanalmi obdobne problemy (vypadky, sekanie) a bolo treba vykorigovat hodnoty:
[ATTACH=CONFIG]17970[/ATTACH]