Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 55 z 55

Téma: TechniSat SkyStar HD2 - HDTV seka

  1. #46
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    XP Pro je oficialna odporucana konfiguracia s ktorou to slape. Skus preinstalovat XP, nainstaluj posledne ovladace pre grafiku a chipset a snad to pojde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    To bude urcite dalsi krok. Hral som sa s tou W7 a ovladace na graficku kartu su nejake ine (divne) nenasiel som ako zvacsit obraz na celu plochu plazmy a takisto zvuk cez HDMA sa mi zda ze neide 5.1. Vratim sa k tomu po velkej noci ... teraz vegetujem nie doma Zatial... a dik za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    hmm.... momentalne bojujem z dialkovym ovladanim. viacej v inej teme
    Naposledy upraveno uživatelem panasonic650: 05-04-2010 v 23:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Mám stejný problém s touhle kartou Skystar HD2.
    Sekají se mi HD kanály co jedou v H.264, SD kanály jsou OK bez výpadku.
    HD se sekne na chvilku, zakostičkuje, to by se dalo ještě snést, ale jednou za pár minut i častěji se to sekne třeba i na 20sec. než se to znovu rozjede.

    vysledoval jsem že:

    - když změním program, nepomůže to, zkusil jsem: DVB viewer PRO mám koupenej, DVBdream, DVBlogic TV source
    - když změním jakejkoliv dekodér, nepomůže to (ffdshow, cyberlink, mainconcept, ati mpeg video decoder, lav video decoder)
    - když změním jakejkoliv kodek, nepomůže to (libva, ....)
    - když spustím transedit a dám analyze, tak to ukazuje v pravo dole: síla signálu 98% stabilně, tak to nevypadá na výpadky v příjmu dat z karty
    - zkoušel jsem nahrát stream pomocí start recording, vytvoří mi to .ts, ale nejde mi to nikde přehrát, nechápu proč. Sni SD ani HD kanál.
    http://www.fotky.info/pic/AsstraSDkanal.ts
    http://www.fotky.info/pic/AsstraHDkanal.ts
    - zklušel jsem do systému naprdět i jiné ovladače od Azureware nebo Cinergy S2 HD Ci ale nejdou mi do systému dostat.

    Aktuální ovladač mám klasickej od Technisat SkyStarHD 1.3. (driver 1.1.1.502), Win 7 CZ 32 bit, Ati HD 4600 poslední ovladače.

    Fakt už nevím.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 129 
Velikost: 93.3 KB 
ID: 17849  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    266

    Citace Původně odesláno od ivomir Zobrazit příspěvek
    - zkoušel jsem nahrát stream pomocí start recording, vytvoří mi to .ts, ale nejde mi to nikde přehrát, nechápu proč. Sni SD ani HD kanál.
    Hehe, podle screenshotu usuzuju, že nahráváš zakódovaný stream. Pak není divu, že výsledné TS nejde přehrát.

    Doporučuju nastartovat DVBViewer, naladit problémový HD kanál, pravým myšítkem klepnout na zelený ukazatel signálu v stavovém řádku. V otevřeném okně pak sleduj údaj Stream errors, třeba 10 minut, hodinu. Nenulové číslo značí chyby v příjmu. Pokud naskakují chyby a jsi přesvědčený o bezproblémovém signálu, můžeš zkusit reboot a v BIOSu vypnout (disable) šetřící režimy procesoru, jde o položky Intel Speedstep, C1, C2 apod. Platí pro Intel CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Díky wintermute za radu, zkusím to vypnout.
    Jak jsem psal na druhém foru
    http://url.fotky.info
    DVBviewer jsem otestoval a hází to chybu PCR/PTS Gap.
    Naposledy upraveno uživatelem ivomir: 17-05-2012 v 13:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    Pokial HD stream (priamo dekodovany TS cez DVBViewer) nahras a skusis ho prehrat (cez iny player), je vsetko v poriadku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Ano, když to nahraju v DVBVw tak i nahrávka je vadná.
    http://www.fotky.info/pic/vid.ts
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Vypnul jsem v BIOSu SpeedStep a C1 a nepomohlo to, pořát výpadky.
    Když pustím Astra HD demo, tak ten se nesekne ani jednou tak jak je to možný?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 6.jpg 
Zobrazení: 111 
Velikost: 113.9 KB 
ID: 17897  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    Skus este jednu vec,
    v obrazkoch som nasiel, ze mas prilis vysoku hodnotu pre "queued audio". Tak sa mi mari, ze v pociatkoch, ked este fungovalo Digi, boli s niektorymi kanalmi obdobne problemy (vypadky, sekanie) a bolo treba vykorigovat hodnoty:
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: bez_n_zvu-1.jpg 
Zobrazení: 146 
Velikost: 120.2 KB 
ID: 17970
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. AVerTV DVB-T Super 007 HDTV se seká
    Od marxin v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 15:09
  2. Technisat Skystar HD2
    Od esgire v sekci DVB-S
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-08-2010, 22:27