Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 55

Téma: TechniSat SkyStar HD2 - HDTV seka

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    Skontroluj ci mas danu poziciu v adresari Transponders, subor 0235.ini. A pozri ci tam je dana frekvencia a polarizacia uvedena. Bez toho ti to nenaladi.

    Ak nie, stiahni si aktualny subor z http://en.kingofsat.net/tv-23.5E.php
    (ikonka save .ini)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Dik. Tusim to zabralo a uz som naladil RAI. Zatial som len to len na dialku (z prace na pc doma) naladil ale obraz sa neda takto pozerat. Existuje nieco podobne aj pre TE2 verziu ? Format suborov vyzera iny
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    zial, s tymto ti neporadim. Predpokladal som, ze sa podobny system pouziva aj vo free edicii, ale kedze ju nepouzivam ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    A nemoze byt problem ze by nestihala PCI zbernica ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od panasonic650 Zobrazit příspěvek
    A nemoze byt problem ze by nestihala PCI zbernica ?
    Jsou na to i nejrůznější jiné nástroje, jak zvýšit její Latency, ale na zkoušku si můžeš vyzkoušet utilitku PPE.exe (Pinnacle PCI Enhancer), kterou dávají konkurenční Pinnacle k jejich TVkartám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Hmm.... PPE.exe skusim ak ho najdem. Pinancle som pouzival davno dozadu.

    Este ma napadlo.... ako zistim ci pouzivam hardware akceleraciu ? Mozete mi poslat obrazok a cesto toho kde to najdem ? Dik moc.

    EDIT: Co mam mat v DVBViewer ako hardware vlstne ? Teraz tam mam ze "TecniSat Mantis DVBS BDA Receiver" je to OK ?
    Naposledy upraveno uživatelem panasonic650: 31-03-2010 v 14:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    1) zavisi od pouzitia filtra. Prvym znakom je CPU usage pod 10%. Ak to nenajdes v okne prave pouziteho filtra (right click view/filters/aktualny video filer), tak potom v tray ikone (pre niektore filtre si ju mozes zapnut, napr CoreAVC, alebo ffdshow), aby si videl s cim sa ti dany film prehrava.
    2) ano je to OK.


    P.S s tou latenciou sa mi to nezda, lebo datovy tok pri HD kanaloch je len o 20-30% vyssi ako napr pri CT1-CT2. A pre zbernicu je to zanedbatelne malo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Co moze znamenat ked mam v DVB Source Properties "Discontinuities" ? Mne to pripadada ako keby sa stracal signal na vstupe. Vid obrazok,
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: source.JPG 
Zobrazení: 146 
Velikost: 42.0 KB 
ID: 5914  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    Je to tak. Len z toho neviem ci jde o HW problem karty (chybna karta), alebo nieco ine.
    (ja tam mam nulu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Ale tie DVB Source chyby nemoze mat za nasledok ziaden codec ci cosi... to je este predtym ako sa zacne spracovavat, vsak ? Preto nemozem ani ulozit bez chyb.

    Keby bol problem s nastavenim satelitu (nepresne) tak by sa to mohlo takto prejavovat aj napriek tomu ze plazmovy tuner nema problem ? To znamena ze je tento haklivejsi na kvalitu signalu ? To ze ukazuje 93% (HD) a 61% (SD) by som asi nebral ako dolezite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    1) ano.
    2) predpokladam ze to tiez nebude problem, kedze ine SD kanaly ti problemy nerobia. Potom by si mal chyby aj tam.

    mozno nakoniec zvolis tu moznost, s ktorou si na forum vstupoval - vratenie (vymena) karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Este skusim asi nainstalovat novy (druhy) Win a uvidim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Tak teraz neviem ci sa mam tesit alebo plakat..... Naistaloval som cisty Win7 a vsetko ide ako ma.... Asi.... Teda HD neseka... Eurosport HD (Native) prave pozeram a nahravam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    Super! Takze problem vyrieseny
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    No momentalne vyrieseny do tej miery ze ho neidem vratit ako vadny .... Dalsi krok bude bud preinstalovat kompletne moje XP alebo kupit Win7 (mam 30 dni na hranie sa)....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. AVerTV DVB-T Super 007 HDTV se seká
    Od marxin v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 16:09
  2. Technisat Skystar HD2
    Od esgire v sekci DVB-S
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-08-2010, 23:27