Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 55

Téma: TechniSat SkyStar HD2 - HDTV seka

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    MainConcept AVC/H.264 Video Decoder
    sak stale ides cez Mainconcept .... dopracuj sa k tomu, aby so v zozname videl Cyberlink powerDVD decoder, alebo ffdshow decoder.alebo odstran zo systemu MainConcept AVC/H.264 Video Decoder.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    tu je video... ked som odstranil MC tak to neide vobec.... iba sikme pasiky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    ide ti to prehrat aspon cez MPC-HC z HDD plynulo? (rad by som vylucil iny problem)
    (video sa javi OK)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Tebe to neseka ??? Prehrava to rovnako zle aj cez MPC-HC. Ale ine HD videa mi idu v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    Teraz som to skusil prehrat v obyvaku, mas pravdu. Par krat mi to zastvorcovalo a vyzera to nachybu v streame (akoby vypadli nejake pakety). Zial ta nahravka je prilis kratka.

    nahral som par sekund ja a skus to prehrat
    (linka odstranena)
    (len otazka, mas poslednu verziu drivrov z technisat stranky? 1.3
    dalsia otazka - aka je kvalita signalu?)
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 30-03-2010 v 21:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    stiahnute a prehram to v pohode. ako zistim kvalitu ? na Plazme to ide v pohode bez sekania

    1.3 som preinstaloval pre istotu znovu... idem restartovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    super,
    neviem ako to mas v tvojej verzii, ale Pro verzia ma v status bare zobrazenie kvality signalu
    (zeleny pasik a v nom cislo 88%) nasiel som takyto screen
    http://www.hkepc.com/forum/attachmen...Z6MijO23MD.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    PRO Nemam a moja verzia neukazuje (aspon ja som nenasiel) kvalitu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    No Tak kvalita je 92% a ked zmenim z MainConcept na CyberLink tak stratim obraz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    92% je dost, to musi ist.
    Problem vidim skor v tom, ze zaznam ma chyby (uz ked ho nahras). Zrejme to je dovod toho sekania a kedze ti ten moj zaznam siel. Skus nahrat zaznam v tejto verzii co mas, ale zrejme to bude to iste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    No nasiel som iba HD Demo Astra & RAI a seka rovnako. Moze byt vadna karta ? Ked nahravam tak nic nenahra.

    Ked dam napriklad Primu tam mam 61% pri RAI 92%
    Naposledy upraveno uživatelem panasonic650: 30-03-2010 v 23:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    Pekne sme sa dostali na zaciatok problemu

    Teoreticky je to mozne, no prakticky nevidim moc rozdiel pri prijimani streamov (dokonca CT HD este z DVB-S nie zo DVB-S2; tam ti to robi problemy tiez?).

    Taktiez skusit iny soft je dalsia z moznosti, no neviem ci niekam povedie.
    mrkni na stranku
    http://www.skystar2.info/

    Este pod-otazka. Ked nahras nieco z FTA Astra&Rai tiez su tam chyby?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    CT HD 10803 MHz seka tiez (ale tvrdi ze je H.264 asi) aj ked trochu menej asi

    RAI sa mi neda nahrat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,551

    ano, vsetky HD su H264 AVC.
    Tak to skus nahrat v DVB TE2, co mas ku karte. Rai je totiz FTA, takze by sme mohli vylucit problemy s dekodovanim, ak to blbne, tak fakt netusim. (napisat vyrobcovi?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Neviem preco ale v TE2 sa mi nepodarilo naladit RAI. Ma s toho porazi. Asi ju vratim.... dam tomu este dnesny vecer a ak to nepojde tak asi pocitacovy boh mi chce povedat ze mam este pockat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. AVerTV DVB-T Super 007 HDTV se seká
    Od marxin v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 16:09
  2. Technisat Skystar HD2
    Od esgire v sekci DVB-S
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-08-2010, 23:27