Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 43 PrvníPrvní ... 67891018 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 634

Téma: Testeri - samsung yahoo widget

  1. #106
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Tak jsem to teda dneska opět trochu zkoušel, Talentmania pořád nejede i když se chyba změnila na jinou,nejde najet ani na výběr dílu, ta samá chyba vyskočí i když jsem zkoušel Teleráno, např Adéla Show funguje a taky Ordinace v RZ. Co se týče diakritiky, v hlavním menu už je to opravené (nebo jsou spíše použity písmena bez háčků a čárek), v podmenu ale chyba přetrvává. A co se týče špatného poměru stran, tak na Markíze je to v pořádku, ale v archívu ČT je to problém, videa v 16:9 jsou smrsklé na 4:3, nemám nijakou možnost úpravy rozlišení, tlačítko resize na DO nefunguje a ani přes nabídku tool to nijak nejde. Všechny zde zmíněné věci jsem se snažil nafotit. Díky za ochotu s tím něco udělat, když Samsung na nás kašle...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC05745.jpg 
Zobrazení: 307 
Velikost: 593.7 KB 
ID: 7590   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC05748.jpg 
Zobrazení: 305 
Velikost: 613.5 KB 
ID: 7591   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC05751.jpg 
Zobrazení: 253 
Velikost: 454.9 KB 
ID: 7592   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC05753.jpg 
Zobrazení: 248 
Velikost: 413.4 KB 
ID: 7593   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC05744.jpg 
Zobrazení: 253 
Velikost: 360.1 KB 
ID: 7594   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC05747.jpg 
Zobrazení: 222 
Velikost: 407.0 KB 
ID: 7595  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Je tu občas Avatar uživatele najx
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    233

    dik, narychlo som to "opravil" talentmaniu mas v uvodnom menu, mam tam bug s so strankovanim

    v case 19:00 - 20:00 moze byt markiza spomalena alebo nedostupna, web markizy je v tomto case vytazeny a nestiha reagovat

    Citace Původně odesláno od Mayki07 Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to teda dneska opět trochu zkoušel, Talentmania pořád nejede i když se chyba změnila na jinou,nejde najet ani na výběr dílu, ta samá chyba vyskočí i když jsem zkoušel Teleráno, např Adéla Show funguje a taky Ordinace v RZ. Co se týče diakritiky, v hlavním menu už je to opravené (nebo jsou spíše použity písmena bez háčků a čárek), v podmenu ale chyba přetrvává. A co se týče špatného poměru stran, tak na Markíze je to v pořádku, ale v archívu ČT je to problém, videa v 16:9 jsou smrsklé na 4:3, nemám nijakou možnost úpravy rozlišení, tlačítko resize na DO nefunguje a ani přes nabídku tool to nijak nejde. Všechny zde zmíněné věci jsem se snažil nafotit. Díky za ochotu s tím něco udělat, když Samsung na nás kašle...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Je tu občas Avatar uživatele najx
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    233

    Funkcnost widgetu je zavisla od pristupnosti web stranok prislusnych tv, pokial su web stranky televizii vytazene alebo vypadavaju neposlu data widgetu a vznikaju chybove hlasky. Momentalne web markizy je nedostupny z toho dovodu je funkcnost obmedzena !
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Jasně, rozumím. Vyzkouším to v noci nebo brzo ráno. A co myslíš, šlo by něco dělat s tím špatným rozlišením u Archívu ČT?
    Tak Gamepage na ČT má správné rozlišení přes celou obrazovku, zato Kriminálka Staré město je špatně.
    Naposledy upraveno uživatelem Mayki07: 03-11-2010 v 19:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Je tu občas Avatar uživatele najx
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    233

    nevim musim sa pohrabat v zdrojakoch ked bude cas, na B modeloch to nerobi problem ale zas tam su problemy s prehravanim nektorych relacii. budem informovat.

    Citace Původně odesláno od Mayki07 Zobrazit příspěvek
    Jasně, rozumím. Vyzkouším to v noci nebo brzo ráno. A co myslíš, šlo by něco dělat s tím špatným rozlišením u Archívu ČT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Ďakujem najx-ovi za skvelý widget, ktorý tejto mojej TV pridáva ďalších 30-40% funkčnosti resp. použiteľnosti. Je to neuveriteľný upgrade pre túto TV. Som týmto widgetom asi najviac zo všetkých potešený. Jediná škoda je, že tam nefunguje archív TV JOJ. Snáď sa mu to časom podarí rozbehať. Držím palce v ďalšom vývoji. Pridávam aspoň tento postup, aby nový testeri nemuseli hľadať po stranách tohto vlákna a pýtať sa na to isté dookola.

    Kompletná rekapitulácia ako si aktivovať widget s nazvom "INTERNET TV ARCHIV" od užívateľa najx:
    1. musíš mať TV, ktorý podporuje widgety ako napr. Samsung (otestované na B a C rade), Sony, LG, Vizio a Intel
    2. TV musíš mať pripojený do internetu (wifi, lan);
    3. ako aktivovať yahoo widgety? pozri sa na tieto príspevky:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...24&postcount=3
    https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...66&postcount=5
    a ak ani tak nebude Yahoo widget aktívny, tak po vyššie uvedených zmenách skús:
    factory reset - drž Exit cca 20 sekúnd a následne by sa mali widgety zmazat a nanovo stihnúť
    alebo:
    Menu Nastavení - Plug & Play a zvolit např. Německo. Samozřejmě obnovit naladění ze zálohy a vše znovu nastavit, jak je kdo zvyklý. A nezapomenout Zemi změnit na ČR, aby byl teletext a EPG česky;
    4. potrebuješ si vytvoriť emailovú adresu = yahoo účet na www.yahoo.com;
    5. najx-ovi musíš poslať cez súkromnú správu developer kód, ktorý nájdeš v yahoo widget-e: Widget Gallery / Nastavenia (zelené tlačidlo B) / Nastavenia vývojára / a tam kód napr.: ABCD. Najx ti sprístupní jeho aplikáciu "Internet TV archiv;
    6. v tom istom okne, čiže pod zobrazeným developerským kódom je potrebné zapnúť položku "Zobraziť moje skúšobné widgety" na Zapnuté - vypýta si to prístupové údaje k tvojmu yahoo účtu;
    7. prejdi do galérie yahoo widgetov do "Kategórie" / "Testovacie widgety" a zvoľ "Internet TV archív", čím sa ti táto aplikácia nainštaluje
    8. užívaš si pozeranie archívov TV staníc

    Ak som niečo napísal zle, tak sa vopred ospravedlňujem. Opravím dodatočne ak niečo nesprávne nájdete
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Takže dobrá zpráva, Talentmania spouštěná z hlavního menu funguje skvěle. Tímto ti Najxi moc děkuju, teda hlavně manželka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    48

    Prosim autora o přidání CT pořadu Zašlapané projekty
    Reportéři CT
    Archiv CT24
    168 hodin
    Ještě jednou děkuji autorovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Je tu občas Avatar uživatele najx
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    233

    Pridade, netestovane.

    Citace Původně odesláno od marcel79 Zobrazit příspěvek
    Prosim autora o přidání CT pořadu Zašlapané projekty
    Reportéři CT
    Archiv CT24
    168 hodin
    Ještě jednou děkuji autorovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od najx Zobrazit příspěvek
    Pridade, netestovane.
    Děkuji vše funkcní
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Ahoj Najxi, problém se změnou formátu obrazu na C modelech řešil maník Tvwidget který má na svědomí widget Netplayer a zdá se, že to vyřešil úspěšně. Programování nerozumím, tak nevím jestli neplácám hlouposti. Více snad najdeš tady v tom vlákně: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...=23491&page=46
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od Mayki07 Zobrazit příspěvek
    Ahoj Najxi, problém se změnou formátu obrazu na C modelech řešil maník Tvwidget který má na svědomí widget Netplayer a zdá se, že to vyřešil úspěšně. Programování nerozumím, tak nevím jestli neplácám hlouposti. Více snad najdeš tady v tom vlákně: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...=23491&page=46

    Tak format obrazu by mělo být toto:

    HTML:
    <object id="pluginPlayer" border=0 classid="clsid:SAMSUNG-INFOLINK-PLAYER" style="z-index:99;opacity:0.0;background-color:#000000;width:0px;height:0px;"></object>

    JS:
    Player=document.getElementById("pluginPlayer");
    ...
    var h=Player.GetVideoHeight();
    var w=Player.GetVideoWidth();
    ...
    Player.SetDisplayArea(0, 0, 960, 540); //celá obrazovka
    Player.SetDisplayArea(0, 0, 640, 480); //640x480 Xo=0, Yo=0
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Je tu občas Avatar uživatele najx
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    233

    no diky za ochotu, ale yahoo vyuziva vlastny framework, tak mi to moc nepomoze

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Tak format obrazu by mělo být toto:

    HTML:
    <object id="pluginPlayer" border=0 classid="clsid:SAMSUNG-INFOLINK-PLAYER" style="z-index:99;opacity:0.0;background-color:#000000;width:0px;height:0px;"></object>

    JS:
    Player=document.getElementById("pluginPlayer");
    ...
    var h=Player.GetVideoHeight();
    var w=Player.GetVideoWidth();
    ...
    Player.SetDisplayArea(0, 0, 960, 540); //celá obrazovka
    Player.SetDisplayArea(0, 0, 640, 480); //640x480 Xo=0, Yo=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    351

    Ok, no snaha byla
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Nebyla by možnost přidat archívy Tv Barrandov a JOJ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 43 PrvníPrvní ... 67891018 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Youtube widget SMART TV Samsung
    Od rmaivald v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-12-2013, 05:41
  2. Yahoo widget do Internet Tv Samsung
    Od djicy v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-06-2011, 14:52
  3. Samsung - Widget Development Kit
    Od mac_cz v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2010, 21:25
  4. TV widget
    Od gate7 v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 15:51