Dobrý den.Pořídil sem si tv http://www.datart.cz/katalog/Plazmov...X-P37X10Y.html .Nemám HD přehrávač,ale přesto bych si chtěl sehnat full hd film a na téhle nové tv ho přehrát,abych viděl jak to vlastně v plné kvalitě vypadá.Takže mě napadlo,že propojím NB ve kterém je vga GeForce 8400GS s HDMI pomocí HDMI kabelu s touhle tv která má taky HDMI,seženu film v HD kvalitě,software,který ten film v pc přehraje a film na té tv přehraju.Chtěl bych se zeptat k tomu na pár věcí.Za 1. jestli to vůbec bude takhle jak to zamýšlím fungovat?Za 2.Když to bude takhle propojené a pustím ten film v hd kvalitě v nb a podívám se na něj v té tv jestli to opravdu v té tv bude vysílaní v té hd kvalitě nebo jestli tím propojením přijdu o kvalitu videa.Prostě když to takhle propojím jestli to bude stejná kvalita jako bych měl plnohodnotný blurey přehrávač a pustil to na něm nebo ne.Nevím jak to lépe napsat.Za 3. jestli budu potřebovat ještě jiný kabel na propojení než ten HDMI kabel.Díky zajakkýkoliv postřeh či radu jak postupovat při výše popsaném připojení,na co si dávat pozor jak co nastavit a na odpověď na otázky,které jsem položil.Jsem naprostý amatér co se toho týče.