Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 58 z 200 PrvníPrvní ... 848565758596068108158 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 856 až 870 z 2996

Téma: SAMSUNG LE40C650 - zkušenosti a vše okolo

  1. #856
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    downgrade-oval som fw na 1008.
    Horsie je, ze v servisnommenusaneda prepnut model TV na C750, mozno musim ist este nizsie s tym fw.

    Druha vec je obraz tv..
    vsetky nastavenia tv sa resetli a mal som takyto obraz..

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #857
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od lacib Zobrazit příspěvek
    downgrade-oval som fw na 1008.
    Horsie je, ze v servisnommenusaneda prepnut model TV na C750, mozno musim ist este nizsie s tym fw.

    Druha vec je obraz tv..
    vsetky nastavenia tv sa resetli a mal som takyto obraz..

    No na samygo píšou toto:

    Pro aktivaci neaktivní modelu možnost vyzkoušet:
    1. Přejít na servisní menu
    2. Možnosti - stisknout OK
    3. Neměňte nic, jen jděte dolů, kurzor skočí na místní nastavení
    4. Jít dolů ještě jednou a jste tady - konečně budete moci změnit model tv!

    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...start=20#p8881

    Jinak vypnout 200Hz a nemá tam býr RGB, míto CVBS ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #858
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    no nejak som sa dostal k tomu. tazko sa mi to cita pri tom rozliseni.
    viete mi prosim niekto v servisnom menu pozriet ako idu modely TV za sebou?

    siice, asi nie, ved vam to neide...kde by som zistil kolkaty model v poradi je C750?

    diik

    EDIT// idela by bol opravit rozlisenie, ale to fakt netusim ako..alebo sa skusim cez telnet pozriet na model kedto zmenim...
    Naposledy upraveno uživatelem lacib: 21-11-2010 v 14:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #859
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od lacib Zobrazit příspěvek
    navod bude urcite..ked sa mi to podari dokoncit..
    alebo ak bude zaujem po telnet v tv to mozem aj teraz napisat...
    Až budeš mít čas, můžeš napsat návod na ten telnet v TV ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #860
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    jasne, skusim to dat dokopy, ked bude kusok casu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #861
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Ja sa moc teším na návod, keď spojazdníš PVR. Toto mi dosť v TV chýba a štve ma, že som nemal "zvyšných" 1000,-€ pre kúpu rady 700, aby som mohol mať nahrávanie v TV
    Inak čo zatiaľ prináša hack TV pre radu C? Môžeme si nahrať vlastné aplikácie (ktoré ani nejak moc nie je) a TV dokážeme prepnúť na model C750 vďaka čomu by sa nám malo dať nahrávať, nie?
    Potešilo by ma aj to namapovanie sieťového disku, čo v kombinácii s PVR splní moje očakávania
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #862
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    Zaujimalo by ma v com je model C750 lepsi

    V com je rozdiel pri LE a UE serii ?
    napr LE46C750 vs UE55C6500

    Je mozne prehravat filmy zo siete, z nejakeho share foldera. Xcel by som zapojit len kabel mat tam net aj filmy nejake. Bez toho aby som ix muset davat niekam na USB.

    Niekde som tu cital ze to prehrava MKV aj DTS (kde ma LG problem a musia sa konvertovat) rad by som tomuto predisiel

    diki
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #863
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    a preco si neprecitas toto vlakno? vsetky odpovede tu najdes

    - rozdiel medzi UE a LE je v technologii. Edge LED vs CCFL podsvietenie.
    - model LE750 je lepsi skoro vo vsetkom oproti EDGE LED modelom: vid review
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #864
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Ja sa moc teším na návod, keď spojazdníš PVR. Toto mi dosť v TV chýba a štve ma, že som nemal "zvyšných" 1000,-€ pre kúpu rady 700, aby som mohol mať nahrávanie v TV
    Inak čo zatiaľ prináša hack TV pre radu C? Môžeme si nahrať vlastné aplikácie (ktoré ani nejak moc nie je) a TV dokážeme prepnúť na model C750 vďaka čomu by sa nám malo dať nahrávať, nie?
    Potešilo by ma aj to namapovanie sieťového disku, čo v kombinácii s PVR splní moje očakávania
    Ver mi, aj ja sa tesim ked to uz spojazdnim..
    TV mam momentalne prepnute uz na model LE40C750. Ale ako dalej na PVR musim najprv najst. Nejak mi to vsetko ide tak na etapy.

    Tema SamyGo extension, doplnky TV po jej hacknuti, ma na zahranicnom fore 18 stran, necital som to este cele, teraz som sa skor sustredul na downgrade a prepnutie modelu TV.
    Co som ako tak zachytil, da sa TV ovladat klavesnicou, ale zatial len prepinanie kanalov a podobne nejake srandy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #865
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Ja sa moc teším na návod, keď spojazdníš PVR. Toto mi dosť v TV chýba a štve ma, že som nemal "zvyšných" 1000,-€ pre kúpu rady 700, aby som mohol mať nahrávanie v TV
    Inak čo zatiaľ prináša hack TV pre radu C? Môžeme si nahrať vlastné aplikácie (ktoré ani nejak moc nie je) a TV dokážeme prepnúť na model C750 vďaka čomu by sa nám malo dať nahrávať, nie?
    Potešilo by ma aj to namapovanie sieťového disku, čo v kombinácii s PVR splní moje očakávania
    No a mě by zajímalo co to udělá když to přepnem na C750, my co máme 670 se satelitním tunerem, zůstane dostupný tuner ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #866

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Ja bych chtel tady jen zminit, ze pokud od PVR funkce ocekavate recording na sitovy disk, tak si touto featurou nejsem v nejblizsich dnech tak jisty, protoze u mne TV "nahrava" pouze na specialne naformatovany disk (necitelny ani pod partition magic, ani pod acronis disk director) a pouze v usb portu TV. Pokud se podari namapovat virtualne usb disk na sitovem disku s pravy zapisu pak snad ano, nicmene se soubory nebude mozne pracovat v PC.

    Jinak TV lze ovladat uz nyni (bez hacku) pres DLNA rozhrani. DMP (Player) vaseho televizoru muze diky prikazum DMC (Controller - Externi aplikace) prehravat media na DMR (Renderer - vase obraazovka). V soucasnosti existují aplikace pro iPhone, Android a Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #867
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od nin Zobrazit příspěvek
    Ja bych chtel tady jen zminit, ze pokud od PVR funkce ocekavate recording na sitovy disk, tak si touto featurou nejsem v nejblizsich dnech tak jisty, protoze u mne TV "nahrava" pouze na specialne naformatovany disk (necitelny ani pod partition magic, ani pod acronis disk director) a pouze v usb portu TV. Pokud se podari namapovat virtualne usb disk na sitovem disku s pravy zapisu pak snad ano, nicmene se soubory nebude mozne pracovat v PC.

    Jinak TV lze ovladat uz nyni (bez hacku) pres DLNA rozhrani. DMP (Player) vaseho televizoru muze diky prikazum DMC (Controller - Externi aplikace) prehravat media na DMR (Renderer - vase obraazovka). V soucasnosti existují aplikace pro iPhone, Android a Windows.
    Mýslím že i nahrávání na usb disk není vůbec k zahození.
    Jediná věc která mě vadí je že TV neumí po síti tahat externí titulky a není možno si zvolit zvukovou stopu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #868
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    O zmene C670 som nikde nic zatia necital.
    Tak teoreticky mozem na svojom TV nahravat programy. Prakticky ale asi potrebujem USB HDD.
    USB kluc je podla TV neplatne zariadenie (pouzil som aleiba 1GB kluc, 16GB nemam zalohovany, neskor skusim aj ten)

    Na SamyGo fore som cital, ze sa tym prechodom na model C750 pokazil trosku obraz. Musim potvrdit grafika v TV kusok utrpela, ale vsimol som si to len ked som bol blizko TV, pokial som pozeral z normalnej vzdialenosti nic som si nevsimol.

    A este nieco..neviem ci som si to iba nevsimol, ale mam pocit, ze ukazovate hlasitosti sa zobrazuje teraz inak, ked pridam hlas zobrazi sa takou piruetou a mizne tiez piruetou.
    To okno co ukazuje kanal (v lavom hornom rohu) sa zas pekne "stiahne" smerom hore...malickosti, ale oku lahodiace.
    Pozrite ako to mate na vasich TV, nech to porovnam..

    No a idem na navod..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #869
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    Citace Původně odesláno od nin Zobrazit příspěvek
    Ja bych chtel tady jen zminit, ze pokud od PVR funkce ocekavate recording na sitovy disk, tak si touto featurou nejsem v nejblizsich dnech tak jisty, protoze u mne TV "nahrava" pouze na specialne naformatovany disk (necitelny ani pod partition magic, ani pod acronis disk director) a pouze v usb portu TV. Pokud se podari namapovat virtualne usb disk na sitovem disku s pravy zapisu pak snad ano, nicmene se soubory nebude mozne pracovat v PC.
    kludne budem zatial spokojny aj na usb, verim, ze neskor sapodari namapovat virt. usb.
    priznam, mozno to ani nevyuzijem, pokial tam nebude nejaky casovac, ale moznost, ze mozem mat v TV PVR fuknkciu a nemam ju mairitovala, tak som sa na to dal..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #870
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    Tak, tu je navod. Neskor z toho mozeme urobit zvlast temu.

    Upozornujem, kazdy robi hack na vlastnu zodpovednost

    Je to urcene pre model LE40C650L1W, pre iny model sa mozu lisit "cesty" k adresarom.

    Navod vam priblizi ako hacknut C radu Samsung televizorov.
    Cielom je downgrade firmware, prepisanie modelu TV v servisnom menu na C750
    a tym ziskanie PVR.

    Nebudem navod pisat do maximalnych detailov, verim, ze kroky, ako napr. vytvorit v internet@TV
    profil uzivatela, budu vacsine jasne.

    Pri aplikovani hacku pouzivajte vylucne ext3 filesystem a nemajte zapojene ziadne ine USB zariadenie, okrem USB kluca, s ktorym pracujete.
    Needitujte ani jeden script v notepade, pouzite stale nejaky editor.

    Do TV potrebujeme v prvom rade dostat upraveny widget.

    1. V internet@TV vyvorime uzivatelske konto s menom develop, prihlasime sa pod nim
    2. V internet@TV/nastavenia/rozvoj/nastavuje sa IP adresa servera zadame IP adresu pc, v ktorom bude widget
    3. v pc stiahneme a nainstalujeme wampserver

    wampserver:
    http://www.wampserver.com/en/download.php

    4. wampserver je velmi jednoduchy na ovladanie. V tray ikonke zvolime www adresar kam nakopirujeme upraveny widget, widgetlist.xml a index.html z tohto archivu.

    widget:
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...ile.php?id=421

    Dbajte na to, aby vo widgetlist.xml boli spravne udaje ako cesta ku widgetu a IP vasho pc.
    Otvorte ten widgetlist.xml a prepiste si to, nebudem to cele popisovat, je to intuitivne.
    Pozor, aby vam firewall prepustil komunikaciu medzi TV a PC.
    (ja som na tu chvilu vypol firewall, fakt sa mi nechcelo hrat s nastaveniami)

    5. internet@TV/nastavenia/rozvoj/synchronizacia

    Hura, tymto sme dostali do TV potrebny upraveny widget.

    Priprava usb

    Budete musiet pracovat pod linuxom, hodia sa ake take skusenosti.
    Za uzivatelsky najpriatelskejsi linux povazujem ubuntu. Vo vsebecnosti netreba linux instalovat,
    stiahnite iso a spravte si bootavacie usb (ako na to poradi google, to by bol uz ini navod zas)

    1. naformatujte usb na ext3
    2. vytvorte na kluci adresar usb_mount.
    3. vytvorte usb_mount/usb_hotplug.sh
    4. adresar aj subor musia mat prava 777, prikaz chmod 777 a cesta ku adresaru/suboru
    (fajn je spatna kontrola ake prava maju vase subory, pravy klik/properties/permissions)
    5. usb_hotplug.sh musi obsahovat:


    Kód:
        #!/bin/sh
        ##########################################################################
        # HOTPLUG Script
        # Only USB automount implement
        # Auto Mount Program must be existing in both places which are BOOT partition and RFS
        # Version 2.4 (2009-11-01) : suport umount, XFS mount flag modified
        # Version 2.4.2 (2009-11-13) : Umont not support for internal HDD
        # Version 2.4.4 (2009-11-26) : xfs repaire support when xfs mount failed
        # Version 2.4.6 (2009-12-04) : unknown device support(for USB2.0 certification)
        # Version 2.4.8 (2009-12-16) : exception handling add when detect invalid block or partitions in kernel
        # Version 2.5 (2009-12-22) : exception handling for mount error when device resource busy case
        # Version 2.5.2 (2009-12-24) : default device name & vendor added
        # Version 2.5.4 (2009-12-31) : device connection check at log creating time
        ###########################################################################
        # Setting
        # mounted directory : $MOUNTDIR/$PREFIX1 ~ $PREFIX$MAXNUM (ex /usb/usb1 ~ /usb/usb10)
        ENABLE=1
        DEBUG_MESSAGE=0
        MOUNTBASEDIR=/dtv/usb
        ACL_PROGRAMDIR=/mtd_rwarea/usb_mount
        RFS_PROGRAMDIR=/sbin/usb_mount
        MOUNTPROGRAM=usb_mount
        CMDPROGRAM=usb_cmd
        MOIPCMDPROGRAM=usb_moip_cmd
        UNKNOWNDEVPROGRAM=unknownDev_cmd
        LOCKFILE=$MOUNTBASEDIR/lock
        DEBUG_MESSAGE_FILE=/dtv/usb_message
        DEBUG_MODE_FILE=/dtv/debug_on
    
        CHANGE_IOMODE=0
        IOSCHEDULE_MODE=anticipatory
        SCSIPATH=/sys/block
        IO_MODE_FILE=/dtv/anticipatory_on
    
        # Input argument
        ACTION=$1
        DEVPATH=$2
        PRODUCT=$3
        INTERFACE=$4
        TYPE=$5
    
        # Program Directory setting
        if [ -f $ACL_PROGRAMDIR/$MOUNTPROGRAM ]; then
                PROGRAMDIR=$ACL_PROGRAMDIR
        else
                PROGRAMDIR=$RFS_PROGRAMDIR
        fi
        # Debug Mode setting
        if [ -f $DEBUG_MODE_FILE ]; then
                DEBUG_MESSAGE=1
        fi
        # Mode setting for IO Scheduler with usb storage
        if [ -f $IO_MODE_FILE ]; then
                CHANGE_IOMODE=1
        fi
    
        if [ "$ENABLE" -eq 1 ]
        then
        # RUN
           CLASS=`echo $DEVPATH | sed 's/^\///g' | sed 's/\/.*//g'`
    
           if [ "$CLASS" = "block" ]
           then
              DEVICE=`echo $DEVPATH | sed 's/^\/[^\/]*\///g' | sed 's/\/.*//g'`
              PARTITION=`echo $DEVPATH | sed 's/^\/[^\/]*\///g' | sed 's/^[^\/]*\///g'`
    
        if [ -d $MOUNTBASEDIR/sda1 ]; then
            MOUNT_DIR=sda1
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sda ]; then
            MOUNT_DIR=sda
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sda2 ]; then
            MOUNT_DIR=sda2
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sda3 ]; then
            MOUNT_DIR=sda3
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sdb1 ]; then
            MOUNT_DIR=sdb1
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sdb ]; then
            MOUNT_DIR=sdb
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sdb2 ]; then
            MOUNT_DIR=sdb2
        break
        elif [ -d $MOUNTBASEDIR/sdb3 ]; then
            MOUNT_DIR=sdb3
        break
        fi
        if [ -e $MOUNTBASEDIR/$MOUNT_DIR/run.sh ]; then
            chmod 777 $MOUNTBASEDIR/$MOUNT_DIR/run.sh
        #    exec $MOUNTBASEDIR/$MOUNT_DIR/run.sh
            sh +x $MOUNTBASEDIR/$MOUNT_DIR/run.sh
        fi
    
              $PROGRAMDIR/$CMDPROGRAM $ACTION $DEVICE $PARTITION
    
              if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                 echo ">> MSC Hotplug Message : \"$ACTION\" \"$DEVPATH\" \"$PRODUCT\" \"$INTERFACE\" \"$TYPE\"" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
                 echo ">> MSC Hotplug Message : $PROGRAMDIR/$CMDPROGRAM $ACTION $DEVICE $PARTITION" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
              fi            
    
              if [ ! -f $LOCKFILE ]; then
                 mkdir -p $MOUNTBASEDIR
                 touch $LOCKFILE
                 $PROGRAMDIR/$MOUNTPROGRAM
              fi
              
              if [ $CHANGE_IOMODE -eq 1 ]; then
                 echo $IOSCHEDULE_MODE > $SCSIPATH/$DEVICE/queue/scheduler
                 if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                    echo ">> MSC Hotplug Message : set $IOSCHEDULE_MODE mode with $DEVICE" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
                 fi
              fi
              
           else
              if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                 echo ">> Hotplug Message : \"$ACTION\" \"$DEVPATH\" \"$PRODUCT\" \"$INTERFACE\" \"$TYPE\"" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
              fi
              
              if [ "$ACTION" = "moip_add" ]; then
                 if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                    echo ">> Hotplug Message : $PROGRAMDIR/$MOIPCMDPROGRAM $ACTION $DEVPATH" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
                 fi
                 PARTITION=$PRODUCT
                 mkdir -p $MOUNTBASEDIR
                 $PROGRAMDIR/$MOIPCMDPROGRAM $ACTION $DEVPATH $PARTITION
              elif [ "$ACTION" = "moip_remove" ]; then
                 if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                    echo ">>Hotplug Message : $PROGRAMDIR/$MOIPCMDPROGRAM $ACTION $DEVICE" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
                 fi
                 mkdir -p $MOUNTBASEDIR
                 $PROGRAMDIR/$MOIPCMDPROGRAM $ACTION $DEVPATH
              elif [ "$ACTION" = "unknown_dev_add" ]; then
                 if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                    echo ">> Hotplug Message : $PROGRAMDIR/$UNKNOWNDEVPROGRAM $ACTION $DEVPATH" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
                 fi
                 PARTITION=$PRODUCT
                 mkdir -p $MOUNTBASEDIR
                 $PROGRAMDIR/$UNKNOWNDEVPROGRAM $ACTION $DEVPATH $PARTITION
              elif [ "$ACTION" = "unknown_dev_remove" ]; then
                 if [ $DEBUG_MESSAGE -eq 1 ]; then
                    echo ">> Hotplug Message : $PROGRAMDIR/$UNKNOWNDEVPROGRAM $ACTION $DEVPATH" >> $DEBUG_MESSAGE_FILE
                 fi
                 mkdir -p $MOUNTBASEDIR
                 $PROGRAMDIR/$UNKNOWNDEVPROGRAM $ACTION $DEVPATH
              fi
    
           fi
        fi
    Nainstalovanie usb_hotplug scriptu do TV.

    1. Pripraveny usb kluc pripojime k TV. Pouzivate vrchny USB slot nech vam TV nacita usb ako sda1, aj ked mozno by ho tak nacitalo aj keby pouzijete iny USB vsup.
    2. Spustite widget, ktory ste predtym nahrali do TV.
    3. Par sekund bude cierna obrazovka, bez obav, neskor sa normalne pusti widget a nacitaju sa spravy..akoby nic..

    Tymto krokom sme pripravili subor mtd_rwarea/usb_mount/usb_plug.sh aby v neskor automaticky spustal run.sh
    Neskor pomocou run.sh mozeme v TV pustat rozne scripty.
    Funguje to rovnako ako autorun.inf vo windows.

    4. Odpojime USB, pripojte ho spat k TV, ked vidite na nom nove subory, vsetko prebehlo ok.

    Spatna kontrola ci ste spravne pripravili mtd_rwarea/usb_mount

    1. do run.sh na usb kluci vlozime

    Kód:
    #!/bin/sh
    touch /dtv/usb/sda1/ScriptOK
    2. pripojime k tv, par sekund, odpojime.

    Ak v pc na kluci vidimenovy subor ScriptOK, robili ste doteraz vsetko spravne.

    Telnet v TV

    1. pripravime run.sh Musi obsahovat toto:

    Kód:
        #!/bin/sh
        touch /dtv/debug_on
    
        if !([ -e /mtd_rwarea/busybox ]); then
                cp $1/busybox /mtd_rwarea/
                chmod 777 /mtd_rwarea/busybox
                sync
        fi
        if !([ -e /mtd_rwarea/sh ]); then
                ln -s /mtd_rwarea/busybox /mtd_rwarea/sh
                chmod 777 /mtd_rwarea/sh
                sync
        fi
    
        mount -t devpts devpts /dev/pts
        /mtd_rwarea/busybox telnetd -l /mtd_rwarea/sh
        sync
    2. uistite sa, ze run.sh ma prava 777
    3. stiahnite si busybox. skopirujte ho na usb. prava 777 som ja daval aj na busybox, aj ked sa len kopiruje.

    busybox:
    http://www.multiupload.com/8R7U3JRRLG

    4. pripojime usb k TV, par sekund.

    Stiahnite si Putty, telnet klient. Bez akychkolvek nastaveni, po vpisani ip adresy TV som sa pripojil k/do TV. Mam rad jednoduche programy.
    Krok s busybox bol jednorazovy, odteraz ked chcete telnet v TV musite pripojit USB s run.sh, ktore obsahuje script vyssie.
    Nech run.sh nema tolko v sebe popisane mozete na kluci vytvorit telnetd.sh kam nakopirujte

    Kód:
        #!/bin/sh
        touch /dtv/debug_on
    
        if !([ -e /mtd_rwarea/busybox ]); then
                cp $1/busybox /mtd_rwarea/
                chmod 777 /mtd_rwarea/busybox
                sync
        fi
        if !([ -e /mtd_rwarea/sh ]); then
                ln -s /mtd_rwarea/busybox /mtd_rwarea/sh
                chmod 777 /mtd_rwarea/sh
                sync
        fi
    
        mount -t devpts devpts /dev/pts
        /mtd_rwarea/busybox telnetd -l /mtd_rwarea/sh
        sync
    a do run.sh staci potom

    Kód:
        #!/bin/sh/
        sh +x /dtv/usb/sda1/telnetd.sh&
    SamyGo

    SamyGo
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa....php?f=7&t=987

    1. Skopirujte na kluc SamyGo.
    2. Editujte SamyGo/rcSGO

    Tento riadok

    Kód:
    "echo "root:saJvQKUdIxRW2:0:0:SamyGO secured Root:/mtd_wiselink:/bin/sh" > /mtd_rwarea/passwd"
    za tento

    Kód:
    "echo "root::0:0:SamyGO secured Root:/mtd_wiselink:/bin/sh" > /mtd_rwarea/passwd"
    Dalsi krok sa verim da spravit aj lahsie, ale toto bol prvy sposob, na ktory som prisiel..

    Na usb sa vam v prvej faze prekopirovalo z TV test/mtd_rwarea.

    3. editovat usb/test/mtd_rwarea/Version.1

    Povdny text

    Kód:
    SWU_T-VALDEUC_003003_I04_EK000DK000KK000RK000_101104
    zmente na novy.

    Kód:
    SWU_T-VALDEUC_001001_I04_EK000DK000KK000RK000_100101
    4. spustite putty v pc.
    5. prihlaste sa k/do tv (pomocou jej IP adresy.)
    6. do prikazoveho riadku skuste zadat prikaz ls,mali by sa zobrazit subory v tv.
    7. zadajte prikaz

    Kód:
    cp /dtv/usb/sda1/test/mtd_rwarea/Version.1 mtd_rwarea/Version.1
    8. ak prekopirovanie Version.1 z usb prebehlo v poriadku v putty vas to hodi na dalsi noy riadok
    9. overenie, prikaz v putty vpiste mtd_rwarea/Version.1
    10. vyhodi to chybu, kdebudete vidiet co je v subore mtd_rwarea/Version.1 v TV, mal by byt rovnaky ako na USB.

    Prave ste TV uspesne, verim, ze uspesne, presvedcili, ze mate firmware 1001.
    Vlozte usb s firmware 1008 (tusim fw pod 1012 povoluju zmenit model TV v servisnom menu), downgradujte.

    fw 1008:
    http://rapidshare.com/files/43149943...EUC_1008.3.rar

    Spustite servisne menu, pravdepodobne riadok model nebude aktivny. Prebehnite cele menu smerom dolu, zastavte sa opat na type, potvrdte a sipkami smerom dolu prejdite na model, sipkami doprava dolava si zmenite model TV.

    Hotovo, mozete upgradeovat.

    Dufam, ze som bol dost zrozumiteny, samozrejme ked nieco nie je jasne, pokial viem, pomozem.
    Naposledy upraveno uživatelem lacib: 25-11-2010 v 19:50
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung UE40D6000 - zkušenosti a všechno okolo!!
    Od Hurikan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 20:56
  2. LCD: Samsung LE40C650 a DLNA
    Od suldaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 19:48
  3. Samsung LE40C650 X LG 42LE5300
    Od BOB905 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 19:25
  4. Alternativa k Samsung LE40C650
    Od Bobby v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 19:45
  5. LCD: Samsung LE40C750 nebo Samsung LE40C650 ?
    Od dino78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 09:55