Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 76 z 200 PrvníPrvní ... 2666747576777886126176 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,126 až 1,140 z 2996

Téma: SAMSUNG LE40C650 - zkušenosti a vše okolo

  1. #1126
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od JUCE Zobrazit příspěvek
    Edit2: Skype je dostupný aj na modeloch:UC7000, UC7700, UC8700, UC8000
    Obraz je kockovaný na: UC7000 (s PVR), UC8000 (s PVR), UC7700, UC8700, UC9000, UC5800, LC580,
    Obraz je dobrý na UC6900, LC630, LC650, UC6000, UC6400, UC6500, UC6600 (už aj s PVR), UC6700 (bez PVR), 6800 (s PVR), UC6200, UC6510, UC6530, UC6620 (s PVR), UC6740 (bez PVR), UC6820 (s PVR), LC640
    Na všetkých uvedených modeloch mi fungoval DVB-S tuner.
    Není náhodou špatný obraz všude tam, kde ty vybrané modely podporují 200Hz? Jenom takový nápad no...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1127
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    TO JUCE :
    Tak tak. Ja som taktiež nerozbehal vo W7 x64 ten driver na čítanie ext3 partícií.
    Jak jsem psal vše se dá dělat ve Win s diskem zformátovaným na Fat32.

    Sranda je, že pri každej aktualizácii mi to znova a znova zmazalo Hack TV widget
    Stejně není potřeba, potřebuješ ho jen jednou, pak už není potřeba. Ani k další změně firmware, ani ke změně modelu. TV už je prostě jednou hack.

    Myslím, že teď už je to s novým widgetem a přístupem přes FTP dost jednoduchý.

    VŠE DĚLÁTE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ A NENESU ZA COKOLIV ŽÁDNOU ODPOVĚDNOST

    1 - Použijte nový Widget - má svůj server
    - Vybalte widget.zip;
    - Editujte widgetlist.xml změnte IP adresu na adresu vašeho PC;
    - Spustíte http.exe;
    - Vytvořte v TV uživatele develop a instalujte widget do TV
    - Spustíte widget a dejte "HACK TV".
    - Hotovo


    2 - Potom nakopírujte na usb disk obsah složky USB_1 (busybox a script run.sh) zapojte do TV chvilku počkejte a odpojte
    3 - Smažte soubory na usb disku a nakopírujte na usb obsah složky USB_2 zapojte do TV a nechte zapojené

    Připojte se do TV přes FTP
    uživatel: root
    heslo: prázdné

    4 - Přes FTP zkopírujte do PC soubor "Version.0 nebo Version.1" je v /mtd_rwarea/ (u mého modelu je to 0, u C650 je to 1), změnte verzi firmware na

    Kód:
    SWU_T-VALDEUC_001001_I04_EK000DK000KK000RK000_100101
    a přes FTP nakopírujte zpět.

    Nyní si TV myslí že má firmware 1001, nahrajte na usb disk verzi firmware 1008.3 a nahrajte do TV. Potom spustíte servisní menu a můžete měnit model.

    Vše jsem dělal na Win 7, usb flash disku formátovaném FAT32, scripty jsem upravoval v Notepad++ a dal uložit jako Unix script file(*sh,*bsh)


    Balíček všeho potřebného je zde:
    http://www.rapidshare.com/files/436173972/Balicek.rar

    Firmware 1008.3 je zde:
    http://www.rapidshare.com/files/4314...EUC_1008.3.rar
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1128
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od Mayki07 Zobrazit příspěvek
    Není náhodou špatný obraz všude tam, kde ty vybrané modely podporují 200Hz? Jenom takový nápad no...
    To už jsem psal někdy předminulý týden
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1129

    vsp vsp je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    710

    ono totiz na ext2/3 musite nastavit spousteci prava a na FAT ty prava ani nastavovat nemusite, tam jde spoustet vse automaticky, proto mi bylo divne, ze by filesystem MUSEL byt linuxovy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1130

    vsp vsp je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    710

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Nevím jak Skype, ale vím že třeba Nova HD po síti (IPTV) má 16 - 18 Mbps
    Ale třeba to u toho Skype bude nějaké ořezané. Jinak JUCE tu psal že v některých modelech se mu tam skype nainstaloval.
    Nova HD - po jaké konkrétní síti má nova HD takový bitrate? To snad jedině multicast, v nějaké kabelovce?

    Jak dlouho trvá přepnutí kanálů?

    Skype jsem viděl inzerovat jen v 720 (rozlišení kamery-HD ready) a tam může být datový tok do 1-2Mb, jenže i to je pro většinu moc, běžné ADSL má maximálně 450Kbit/s (efektivní upload)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1131
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    165

    Tak jsem postahoval všechny DLNA servry
    http://www.rbgrn.net/content/21-how-...-os-x-or-linux

    Vyzkoušel a našel funkční a vyhovujici.
    Tak dik všem za ochotu.Koukam že mate jine starosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1132
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od BigSandy Zobrazit příspěvek
    Tak jsem postahoval všechny DLNA servry
    http://www.rbgrn.net/content/21-how-...-os-x-or-linux

    Vyzkoušel a našel funkční a vyhovujici.
    Tak dik všem za ochotu.Koukam že mate jine starosti.
    Který jsi nakonec vybral?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1133
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    VŠE DĚLÁTE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ A NENESU ZA COKOLIV ŽÁDNOU ODPOVĚDNOST

    1 - Použijte nový Widget - má svůj server
    - Vybalte widget.zip;
    - Editujte widgetlist.xml změnte IP adresu na adresu vašeho PC;
    - Spustíte http.exe;
    - Vytvořte v TV uživatele develop a instalujte widget do TV
    - Spustíte widget a dejte "HACK TV".
    - Hotovo
    Má toto nějaký význam pro UE & LE modelové řady "B" ?
    Nějak jsem nepochopil co je myšleno pod "nový Widget" - kdyby byl screen, bylo by to zcela jasné.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1134
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    44

    Nezkoušel někdo aktivovat PVR na C650 přes rozšířené servisní menu? Momentálně nejsem doma, tak nemůžu vyzkoušet, ale když by to fungovalo, tak si myslím že by nebyl problém se zvukem ani obrazem jako tomu je při změně modelu za jiný.

    Návod
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...hp?f=13&t=1112
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1135
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od jlname Zobrazit příspěvek
    Má toto nějaký význam pro UE & LE modelové řady "B" ?
    Nějak jsem nepochopil co je myšleno pod "nový Widget" - kdyby byl screen, bylo by to zcela jasné.
    Díky.
    To se týká modelů "C", jedná se hackovací widget.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1136
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od FreeriderCZ Zobrazit příspěvek
    Nezkoušel někdo aktivovat PVR na C650 přes rozšířené servisní menu? Momentálně nejsem doma, tak nemůžu vyzkoušet, ale když by to fungovalo, tak si myslím že by nebyl problém se zvukem ani obrazem jako tomu je při změně modelu za jiný.

    Návod
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...hp?f=13&t=1112
    já to zkoušel, ale nepovedlo se mi přepnout moji le40C650 do hotelového módu. Tedy zapnul jsem servisní mód vypnout - info - menu- mute- zapnout. Tam přes menu a snad control našel hotel mod, tam už jsem ale nedokázal udělat žádnou změnu. Má někdo nějakou radu?

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1137
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    TO JUCE :
    Jak jsem psal vše se dá dělat ve Win s diskem zformátovaným na Fat32.
    Jasne, to už teraz viem, keďže ste to tu neskôr už napísali Ja som sa však stále držal podľa návodu od lacib a ten to odporúčal robiť s ext3.
    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Stejně není potřeba, potřebuješ ho jen jednou, pak už není potřeba. Ani k další změně firmware, ani ke změně modelu. TV už je prostě jednou hack.
    OK, to je dobre vedieť. Ale ja som ten hack widget neinštaloval pokaždé, keď mi ho automaticky vymazalo. On sa tam vždy po zapnutí TV len tak objavil a aktualizácia ho znovu zmazala. Ja som ho do TV dal iba 1x a odvtedy ho tam vždy po zapnutí TV mám, aj keď mi ho aktualizácia zmaže

    Inak vďaka za tento návod. Premýšľam, či ho napísať trošku podrobnejšie, pretože jeden užívateľ z fóra sa na taký návod step-by-step domáhal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1138
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od vasiks Zobrazit příspěvek
    já to zkoušel, ale nepovedlo se mi přepnout moji le40C650 do hotelového módu. Tedy zapnul jsem servisní mód vypnout - info - menu- mute- zapnout. Tam přes menu a snad control našel hotel mod, tam už jsem ale nedokázal udělat žádnou změnu. Má někdo nějakou radu?

    díky
    Já taky a nic, hotelový mód, ale tam mě nejde najet na položku ke stáhnutí seznamu kanálů...to by mělo aktivovat hotelový mód.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1139
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Zistil som, že keď mám TV prepnutú na model C6900, tak mi nepasuje číslovanie HDMI vstupov. Na TV mam zo zadu zapnutý kábel v DVI/DHMI1 a v TV v menu pre zmenu vstupov je to ako HDMI2. No a tu vzniká problém, že vtedy mi nefunguje zvukový JACK vstup, v mojom prípade z PC. Takže skúšal som kombinácie a prišiel som na to, kam mám pripojiť HDMI kábel, aby sa mi v menu pre zmenu vstupov zobrazil aj DVI/HDMI1 vstup. Musím ho zapojiť z boku TV do HDMI4. Čiže posunulo sa nejak to číslovanie a teraz mám označený HDMI4 z boku TV ako HDMI1, ktoré je v menu vstupov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1140
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    44

    Tak jsem PVR za pomoci rozšířeného servisního menu rozjel. Později přidám návod.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Obraz0934.jpg 
Zobrazení: 317 
Velikost: 301.9 KB 
ID: 8287   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Obraz0935.jpg 
Zobrazení: 304 
Velikost: 362.1 KB 
ID: 8288  
    Naposledy upraveno uživatelem FreeriderCZ: 12-12-2010 v 01:15
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung UE40D6000 - zkušenosti a všechno okolo!!
    Od Hurikan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 20:56
  2. LCD: Samsung LE40C650 a DLNA
    Od suldaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 19:48
  3. Samsung LE40C650 X LG 42LE5300
    Od BOB905 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 19:25
  4. Alternativa k Samsung LE40C650
    Od Bobby v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 19:45
  5. LCD: Samsung LE40C750 nebo Samsung LE40C650 ?
    Od dino78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 09:55