Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 45 z 200 PrvníPrvní ... 3543444546475595145 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 661 až 675 z 2996

Téma: SAMSUNG LE40C650 - zkušenosti a vše okolo

  1. #661
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    zaujimave ze FW 3001.1 zmyzol a nahradil ho 3000.6 ktory je skoro o 40 mb mensi. co tým samsung zamysla
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #662
    Je tu pravidelně Avatar uživatele tesla15
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    507

    Citace Původně odesláno od nerow Zobrazit příspěvek
    Ještě k mému problému ohledně rozcházejícího se audia...

    V servisním menu pod advanced by se měla skrývat položka sound...

    V servisním menu jako 4 položka je ADC/WB..což předpokládám, že je právě položka advanced...ale po kliknutí enter je prázdno a nenachází se tu žádné další podložky...

    Pro trochu jiný model bylo napsáno nějaké kombinace 0000 pro aktivaci, ale buď něco dělám špatně, nebo je to u tohoto modelu jinak...

    Předem děkuji za radu
    Divím se, divím jak můžete poslouchat ( a nejenom Vy ) zvuk z jakékoliv PLAZMY, LCD, LED. Nedostatek místa pro lepší repro, žádná ozvučná deska. Snad jenom pro zprávy, jenom snad. Stále platí : repro bedna musí mít slušný obsah. Ještě úsměvná poznámka : u TV se zajímáte spotřebou, kvalitní zvuk ji může překonat. Synchroní zvuk má krom jiného zajistit kabel HDMI 1.4
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #663
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    zaujimave ze FW 3001.1 zmyzol a nahradil ho 3000.6 ktory je skoro o 40 mb mensi. co tým samsung zamysla
    Třeba se někdo spletl a ten Yahoo widget tam vůbec neměl být tak to rychle odstranili...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #664
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Citace Původně odesláno od tesla15 Zobrazit příspěvek
    Synchroní zvuk má krom jiného zajistit kabel HDMI 1.4
    LipSync obsahuje uz HDMI rev 1.3, samozrejme musia ho podporovat oba prepojene pristroje, nejde len o samotny kabel (v pripade Auto lip-sync). Rev 1.4 vsak obsahuje dalsiu zaujimavu funkcionalitu - Audio Return Channel (ale to je uz ina tema).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #665
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    17

    Co to znamená pro mně ? Přes HDMI mám zapojený i setopbox a tam zvuk jde s videem v pořádku. Přehrávač XTreamer zrovna na této televizi má zvuk lehce mimo obraz, to samé DVD přehrávač.

    Jsem v tomto docela laik co se týče problematiky TV. Proto jako laik bych se rád zeptal, co mám udělat pro to, aby se zvuk nerozcházel ?

    Koupě kvalitního ozvučení a recieveru nepřipadá v úvahu kvůli finančním možnostem. Já osobně si na zvuk nepotrpím, ačkoliv mám veškeré své filmy s DTS a zvuk se line z repro TV O to víc si zakládám na kvalitě obrazu

    Zaznělo tady pořízení HDMI 1.4 Pokud je to řešení tak není problém. Hlavně kdyby to pomohlo...

    Vím o možnosti nastavení delay pro jednotlivé hdmi v servisním menu, jen nevím jak udělat, aby se zobrazily podsložky v ADC/WB...kdyby se toto povedlo je to taky jedno z řešení...

    Chci se zeptat, jestli ten rozchod audia od videa v řádu cca 300ms může být způsobován tím hdmi kabelem ? Nebo jestli těch příčin je víc...když stejný přehrávač se stejným kabelem jde bez problému na 2 roky starém modelu Samsungu, či LG...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #666
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Já osobně si na zvuk nepotrpím, ačkoliv mám veškeré své filmy s DTS a zvuk se line z repro TV O to víc si zakládám na kvalitě obrazu.

    Ale robis chybu.Zvuk je viac ako 50% celkoveho dojmu. A ver mi, lepsie je mat malu TV s perfektnym ozvucenim, ako obrovsku a kvalitnu TV s nahovno zvukom.

    Zaznělo tady pořízení HDMI 1.4 Pokud je to řešení tak není problém. Hlavně kdyby to pomohlo...

    Nie, nie je to riesenie.

    Skus si priradit v menu iny typ zariadenia pre dany zdroj HDMI.

    A co sa tyka SM tam sa sice da nastavit delay, ale nastavis ho plosne pre vsetky vstupy, takze toto vec neriesi (ale mozno to stoji za to vyskusat).

    Ak vyuzivas interne repro, TV si zvuk koriguje o velkost input lagu a sync by mal byt OK (vid interny media player, tam je to tiez ok).

    Samozrejme trvale riesenie je kupa AVR, alebo aspon takychto repro, ktore umoznuju nastavit si manualne delay.


    Chci se zeptat, jestli ten rozchod audia od videa v řádu cca 300ms
    To sa mi zda vela, tento TV ma input lag radovo 100-130 ms (ak docasne zapnes v TV game mode a bude sync OK, tak to bude zodpovedat). Ak by to bolo viac (ako pises radovo 300ms), tak by som problem hladal niekde inde.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 02-11-2010 v 22:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #667
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    354

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    zaujimave ze FW 3001.1 zmyzol a nahradil ho 3000.6 ktory je skoro o 40 mb mensi. co tým samsung zamysla
    Na německém fóru popisují problémy FW 3001.1 s 3D a zde je vyjádření Samsungu
    --------------------------------------------------------------------------
    Hallo Leute
    Hier mal eine Antwort von Samsung bezüglich unserer Probleme

    vielen Dank für Ihre Anfrage.
    Die 3000.6 ist älter als Ihre aktuelle Version, enthält aber noch nicht
    die umstrittenen 3D-Funktionen, welche derzeit erneut geprüft und
    getestet werden.
    In naher zukunft erscheint eine verbesserte Version.
    Bitte spielenSie zukünftige Firmware-Versionen auf und überprüfen Sie
    die jeweiligeOption erneut.
    ---------------------------------------------------------------------------

    No a dále píšou že podle podrobností je údajně nový 3000.6 vlastně starší......

    ---------------------------------------------------------------------------
    .. was jetzt wohl ein wenig gegen einen Schnellschuß vom Samsung, sprich falsche Versionsnummer in der Hektik ausgegeben spricht, ist dies hier:

    FW 3001.1 -> 20.10.2010 21:07

    FW 3000.6 -> 19.10.2010 17:44

    Also die angeblich "neue" 3000.6 ist eindeutig jünger, warum haben die die ins Netz gestellt ?

    --------------------------------------------------------------------------

    Řekl bych, že jim prostě ten poslední nevyšel tak dali alespoň nějaký funkční a pracují na novém.............
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #668
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    dik za info. s mojho pohladu je 3001.1 zatial to naj co vydali, prave kvoli tomu yahoo gadgetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #669
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lacib
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    393

    nech sa paci, hacknuta C series. neviem aky je zaver, nedocital som vlakno este.

    http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa....php?f=1&t=974

    EDIT: tak je tam uz funkcny telnet..znamena to pre nas, ze mozeme pozivat veci co pouzivaju na B rade?
    EDIT2: z tej instalacie som kus debil, budem musiet popozerat asi ako sa to robilo na B rade..snad je to aspon kusok podobne..
    Naposledy upraveno uživatelem lacib: 03-11-2010 v 12:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #670
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Já osobně si na zvuk nepotrpím, ačkoliv mám veškeré své filmy s DTS a zvuk se line z repro TV O to víc si zakládám na kvalitě obrazu.

    Ale robis chybu.Zvuk je viac ako 50% celkoveho dojmu. A ver mi, lepsie je mat malu TV s perfektnym ozvucenim, ako obrovsku a kvalitnu TV s nahovno zvukom.

    Zaznělo tady pořízení HDMI 1.4 Pokud je to řešení tak není problém. Hlavně kdyby to pomohlo...

    Nie, nie je to riesenie.

    Skus si priradit v menu iny typ zariadenia pre dany zdroj HDMI.

    A co sa tyka SM tam sa sice da nastavit delay, ale nastavis ho plosne pre vsetky vstupy, takze toto vec neriesi (ale mozno to stoji za to vyskusat).

    Ak vyuzivas interne repro, TV si zvuk koriguje o velkost input lagu a sync by mal byt OK (vid interny media player, tam je to tiez ok).

    Samozrejme trvale riesenie je kupa AVR, alebo aspon takychto repro, ktore umoznuju nastavit si manualne delay.


    Chci se zeptat, jestli ten rozchod audia od videa v řádu cca 300ms
    To sa mi zda vela, tento TV ma input lag radovo 100-130 ms (ak docasne zapnes v TV game mode a bude sync OK, tak to bude zodpovedat). Ak by to bolo viac (ako pises radovo 300ms), tak by som problem hladal niekde inde.

    Vím o rozdílu pořádného ozvučení a toho co se line z repráčků TV. Jak jsem říkal, finance neumožňují koupi pořádného ozvučení. Takže zůstáváme u reproduktorů TV. Rozdíl je to veliký, ale to samý máš lidi, co koukají na DVD na 50" TV a připadá jim to jako pěkný obraz. My co jsme zvyklý na BluRay disky a vysílaní HDTV v 1080i jen stěží zavadíme o DVD...To je samý jako s tím zvukem...Někomu nevadí koukat na DVD a někomu nevadí výstup audia v AC3 do reproduktorů v TV..


    To přiřazení typu HDMI myslíš tu jmenovku ? Ta je nastavena na PC. Tak my to bylo poraděno na jiném foru. Nebo mám dát jinou ?

    To s tím SM...nemám s ním zkušenosti, jen vím, že se různé řady ho mají trochu jiné..U této TV bych řekl, že nastavuješ pro takový HDMI vstup, který byl naposled vybraný. Případně v SM funguje možnost výběru zdroje přes tlačítko na ovladači. Pak máš v SM nahoře napsaný, pro jaký HDMI nastavuješ...je to jen můj úsudek..bylo by dobré kdyby to tak bylo a nastavovalo se pro jednotlivé položky...ten jen vědět jak ten posun nastavit

    Ten rozdíl mezi videm a audiem je jen můj odhad...Těžko se to přesně odhaduje..To není jak ve zvukovém editoru, kde si člověk zjistí přesné hodnoty
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #671
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    Citace Původně odesláno od dogs Zobrazit příspěvek
    Přesně tak Widget kontroluje jazyk, který je nastaven na TV. Můžeš v přiloženém souboru přepsat češtinu slovenštinou a poslat mě to zpět a zařídím slovenštinu Použij Notepad !!!!
    ahoj prikladam Sk preklad. prosim o zabezpecenie implementacie. dik
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #672
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    ahoj prikladam Sk preklad. prosim o zabezpecenie implementacie. dik
    Super a dobrá práca. Chcel som sa na ten preklad podujať, ale stále sa bijem s jedným veľkým problémom, ktorý niektorí z nás poznajú = čas
    Bolo by skvelé, kebyže nám dogs pomôže zabezpečiť ten preklad NetPlayer-u aby sme ho mali po slovensky. Ak sa to podarí, tak veľká vďaka obom
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #673
    Je tu občas Avatar uživatele JUCE
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    265

    Ja si chcem len upresniť ešte jednu vec:
    - ak si nahrám starší FW 3001.1, tak budem mať Yahoo widget
    - ak si ale nahrám akože najnovší 3000.6, tak nebudem mať Yahoo widget
    Je to tak správne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #674
    Je tu občas Avatar uživatele Mayki07
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    182

    Je to správně, akorát ten 3001.1 je novější, ale měl nějakou chybu tak ho stáhli a dali k dispozici starší 3000.6, který ale neobsahuje Yahoo widget...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #675
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    17

    ještě k tomu servisnímu menu. Myslel jsem, že položka ADC/WB znamená Advanced...co jsem koukal na screeny jiných modelů, je přímo v hlavním menu položka Advanced...

    Na jiném foru mě všeobecně odkázaly do položky sound a tam nastavit delay v ms...ale v položce sound je pouze asi 5 položek a žádná pro delay...

    Proto pro majitele této televize otázka, kde v SM najdu položkou, kterou se ovládá posouvání zvuku ?

    Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 45 z 200 PrvníPrvní ... 3543444546475595145 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung UE40D6000 - zkušenosti a všechno okolo!!
    Od Hurikan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 20:56
  2. LCD: Samsung LE40C650 a DLNA
    Od suldaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 19:48
  3. Samsung LE40C650 X LG 42LE5300
    Od BOB905 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 19:25
  4. Alternativa k Samsung LE40C650
    Od Bobby v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 19:45
  5. LCD: Samsung LE40C750 nebo Samsung LE40C650 ?
    Od dino78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 09:55