Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 159 z 200 PrvníPrvní ... 59109149157158159160161169 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,371 až 2,385 z 2996

Téma: SAMSUNG LE40C650 - zkušenosti a vše okolo

  1. #2371
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    61

    zaujímavé:
    Archiv iVysílání CT dle informací z centrály společnosti Samsung, je ve fázi posledního vývoje, momentálně se upravuje kompatibilita tohoto archivu a formátu, ve kterém jsou videa v různých létech uvedena. Po spuštění tohoto archivu bude Widget automaticky přidán do Vaší TV Samsung. Poslední informace k datu spuštění jsou následující:
    D řada (2011) - koncem května 2011
    C řada(2010) - v průběhu 3Q 2011

    vypadá, že v Samsungu /nebo v ČT/ si dali čas půl roku na konverzi všech videí z archívu ČT do formátu, který přehraje TV. Snad to konvertuje vše sám nějaký PC a nemusí to nějaká osoba sama prováďět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2372

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od mpaulen Zobrazit příspěvek
    zaujímavé:
    Archiv iVysílání CT ...
    A jak se ta tva zajimava informace lisi od te, co tu byla minuly tyden?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2373
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    61

    to nin, že jsem si to přečetl, zkopírovala vložil do příspěvku a napsal k ní můj příspěvek, tak doufám, že ale i tak se dá a i tak se dá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2374

    nin nin je offline
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    388

    Citace Původně odesláno od mpaulen Zobrazit příspěvek
    to nin, že jsem si to přečetl, zkopírovala vložil do příspěvku a napsal k ní můj příspěvek, tak doufám, že ale i tak se dá a i tak se dá.
    Fpoho, mnohem min zmatene by pusobilo, kdyby jsi na misto noveho postu vyuzil citaci. Takhle to vypada, ze sem s tim prichazis s krizkem po funuse, ne ze reagujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2375
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    379

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    skripty upravene, pridane nieco malo od vasiks, nekontroloval som co.
    mam v serialy rozrobeny dalsi webserver s kinotipu konkretne kinotip/serialy/index3.php je to putlocker.com nejak sa mi nedari odoslat cez post jeden form. mozno niekto zbadate kde je chyba.

    2bagr3210: skus pouzit google traslator ked mas problem s azbukov, alebo hladaj
    Dik za radu!Azbuka je moje druhy jmeno..
    Myslim,ze to ale skouset nebudu,jelikoz jsem znicil uz treti flesku..Myslim,ze mi nezaskodi behat s externim HDD od PC k TV a naopak..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2376
    Je tu pravidelně Avatar uživatele MILOSHKO
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    590

    Citace Původně odesláno od MILOSHKO Zobrazit příspěvek
    na samsung TV nefunguje obraz mi seka a za caa2-3 sekundy ma vrati spat do menu
    funguju niekomu tieto programi ??(marcel79
    Prima HD,Sport1cz,Prima Cool a dalsi v TV cez netplayer
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2377
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    ano funguju,
    len tam treba down minimalne +6 Mbit.
    inak to bud nejde alebo to seka.
    nastastie mam doma 40
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2378
    Je tu pravidelně Avatar uživatele MILOSHKO
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    590

    Citace Původně odesláno od greedyyy Zobrazit příspěvek
    ano funguju,
    len tam treba down minimalne +6 Mbit.
    inak to bud nejde alebo to seka.
    nastastie mam doma 40
    aj som myslel ze to bude tym
    ja mam len nieco okolo 3 Mbps seka mi to
    (da sa stym nieco urobit ?marcel79)
    greedyyy mas nove skripty kinotip ? ak ano hod ich pls sem dik
    Naposledy upraveno uživatelem MILOSHKO: 17-04-2011 v 13:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2379
    Je tu občas Avatar uživatele ritchi
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    226

    New FW 3008.3
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2380
    Je tu pravidelně Avatar uživatele greedyyy
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    315

    a je info co je nove? ci ma zmysel riskovat rozhodenie nastavenia, odstranenie hacku, blokovanie netplayera
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2381
    Je tu pořád Avatar uživatele RossiD
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1,271

    Tak nevim, nic moc zmeny /alespon co jsem nasel hrube info/ :

    Update 19.04.2011: Neues Firmware-Update erhältlich. T-VALDEUC-3008.3 ist soeben erschienen, Changelog: – Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region) danke für den Hinweis an Blog-Leser Giland
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2382
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Ahoj,
    chtěl bych se tu zkusenych lidi zeptat na dve otazky.

    1) Proc mi nejde prehrat tento *.mkv



    a při tom tento



    *.mkv jde. Je to podle me stejny kodek a dle manualu k TV je kodec OK, rozliseni OK, framerate OK, atd.

    2) Jde u prehravani *.mkv v TV prepinat zvukova stopa? Nikde jsem to nenasel, resim to prozatim tak, ze si soubor *.mkv upravim pomoci "mkvmerge GUI" a dam pozadovanou zvukovou stopu jako prvni (nejmensi ID), pokud ji nastavim jako defaultni, tak to nejde jsem se zatim presvedcil. Je to tak? A co titulky, jdou u *.mkv v TV zapnout/vypnout/prepinat? Me se tam nezobrazuji a ani nejdou zapnout.

    Dekuji predem za odpovedi, moc mi to pomuze.
    Naposledy upraveno uživatelem Dorkac: 19-04-2011 v 14:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2383
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Dorkac Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    chtěl bych se tu zkusenych lidi zeptat na dve otazky.

    1) Proc mi nejde prehrat tento *.mkv

    *.mkv jde. Je to podle me stejny kodek a dle manualu k TV je kodec OK, rozliseni OK, framerate OK, atd.

    2) Jde u prehravani *.mkv v TV prepinat zvukova stopa? Nikde jsem to nenasel, resim to prozatim tak, ze si soubor *.mkv upravim pomoci "mkvmerge GUI" a dam pozadovanou zvukovou stopu jako prvni (nejmensi ID), pokud ji nastavim jako defaultni, tak to nejde jsem se zatim presvedcil. Je to tak? A co titulky, jdou u *.mkv v TV zapnout/vypnout/prepinat? Me se tam nezobrazuji a ani nejdou zapnout.

    Dekuji predem za odpovedi, moc mi to pomuze.

    1) TV Samsung nepřehraje mkv grabované s "Format profile: High@L5.1". Toho Shreka 2 sháním taky, v nižším profilu funguje, mám ho anglicky, ale potřebuju česky pro malou V MKV merge jsem českou stopu přidal a upravil její délku, ale zvuk se seká.

    2) Zvuková stopa se přepíná přes "tools" při spuštěném filmu, titulky jsem nezkoušel zapínat, ale pokud jsou zvlášť tak jedou (srt, atd....)
    Naposledy upraveno uživatelem mirdax: 19-04-2011 v 14:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2384
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od mirdax Zobrazit příspěvek
    1) TV Samsung nepřehraje mkv grabované s "Format profile: High@L5.1". Toho Shreka 2 sháním taky, v nižším profilu funguje, mám ho anglicky, ale potřebuju česky pro malou V MKV merge jsem českou stopu přidal a upravil její délku, ale zvuk se seká.

    2) Zvuková stopa se přepíná přes "tools" při spuštěném filmu, titulky jsem nezkoušel zapínat, ale pokud jsou zvlášť tak jedou (srt, atd....)
    add 1) A v jakém programu zjistim ten "Format profile"? A muzu ho zmenit? O co potom prijdu? Horsi kvalita?

    add2) To prepinani pres tools mi proste nejde, nemam tam zadnou volbu, nejde to ani u *.mkv ani u *.avi. Nemuzes mi to prosim nejak vice priblizit? Jeste bych upozornil ze filmy poustim pomoci PCSM a LAN. Zmeni se neco, kdyz k TV pripojim primo prenosny HDD do USB? Nebo to na to nema vliv?

    Dekuji.

    Doplnění:
    Našel jsem ted toto, ale tyka se to Samsung BD prehravace, ale myslim, ze to bude platit i pro TV, muze mi to nekdo potvrdit? TIm bych vyresil bod 2)

    - Titulky v MKV nejedou. Musíte je z MKV vyjmout třeba programem "MKVextractGUI" název souboru titulků musí mít stejný nazev jako film.
    - Ze síťového připojení nelze u MKV přepínat audio stopy. Buď si jednoduše změníte pořadí stop aby Vámi požadovaná stopa byla jako první třeba programem "mkvmerge GUI" nebo si můžete soubor MKV uložit na fleshku či externí disk a připojit ho do USB vstupu přehrávače a tam už zvukové stopy lze volit bez problémů.
    Naposledy upraveno uživatelem Dorkac: 19-04-2011 v 15:44 Důvod: Doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2385
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dogs
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od Dorkac Zobrazit příspěvek
    add 1) A v jakém programu zjistim ten "Format profile"? A muzu ho zmenit? O co potom prijdu? Horsi kvalita?

    add2) To prepinani pres tools mi proste nejde, nemam tam zadnou volbu, nejde to ani u *.mkv ani u *.avi. Nemuzes mi to prosim nejak vice priblizit? Jeste bych upozornil ze filmy poustim pomoci PCSM a LAN. Zmeni se neco, kdyz k TV pripojim primo prenosny HDD do USB? Nebo to na to nema vliv?

    Dekuji.

    Doplnění:
    Našel jsem ted toto, ale tyka se to Samsung BD prehravace, ale myslim, ze to bude platit i pro TV, muze mi to nekdo potvrdit? TIm bych vyresil bod 2)

    - Titulky v MKV nejedou. Musíte je z MKV vyjmout třeba programem "MKVextractGUI" název souboru titulků musí mít stejný nazev jako film.
    - Ze síťového připojení nelze u MKV přepínat audio stopy. Buď si jednoduše změníte pořadí stop aby Vámi požadovaná stopa byla jako první třeba programem "mkvmerge GUI" nebo si můžete soubor MKV uložit na fleshku či externí disk a připojit ho do USB vstupu přehrávače a tam už zvukové stopy lze volit bez problémů.
    Pokud je disk připojen přes usb, neni problém s přepínáním titulků a zvukových stop.
    Přes lan nemám zkušenosti, asi někdo kdo má NAS upřesní odpověď, docela by me to zajimalo, chystám se koupit NAS, ale pokud to přes lan nebude fungovat je zbytecny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung UE40D6000 - zkušenosti a všechno okolo!!
    Od Hurikan v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 20:56
  2. LCD: Samsung LE40C650 a DLNA
    Od suldaX v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 19:48
  3. Samsung LE40C650 X LG 42LE5300
    Od BOB905 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 19:25
  4. Alternativa k Samsung LE40C650
    Od Bobby v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 19:45
  5. LCD: Samsung LE40C750 nebo Samsung LE40C650 ?
    Od dino78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 09:55